Quote (evuska)
csak most tanulmányozom
evuska! Ez a második ajánlatod, amit áthelyeztem, mert a borbolyabux fórumára tetted fel Pusszancs!
Peoplestring
Felregisztráltam, hogy lássam, miről van szó. Hasonló elven működik, mint az Apsense. Referáltakért, kérdőívekért, játék használatáért kapsz jóváírást. Annyival óvatosabb vagyok evuskánál, hogy nem állítom, hogy fizet is. De persze reméljük erősen Egyébként minden úgy megy, mint más közösségi oldalakon. Blogot írhatsz, képeket, zenét, videókat oszthatsz meg, és persze erősen gyűjtheted a barátokat.
Itt is regisztrálhatsz, ha kedved van.
Baráti a felülete, és aki már néhány oldalon fent van, nem okozhat nagy gondot a használata. Ha mégis kérdésed van, tedd fel bátran, valaki majd csak lesz, aki segít.
Az egyetlen, ami zavar, az éppen a neve. Emlékeztet a Geostringre. Amivel kerestem - papíron - 0,24 $-t, kb egy év alatt. Igaz, azt sem tudom, mit kell csinálni, és éppen ezért ajánlani sem tudom teljes szívvel. Reméljük, ez más lesz!
Minden esetre egy perccel ezelőtt még csak 10, az oldalon való nézelődés közben egyszer csak már 20 pontom lett. Hmmm...