Keress 0,40 $ minden 1000 banner megtekintéssel! A MediaBanner egy brazil hirdetési rendszer, ahol minden banner megjelenéssel pénzt kereshetsz. Na persze nem fog dőlni a pénz (minden 1000 egyedi kattintás után 0,4 $), de talán érdemes megpróbálni, hiszen csak annyi a dolgod, hogy a bannert felteszed a honlapodra. (alul láthatjátok, a job lábrészében)
A regisztrációhoz kattints erre a linkre, vagy a bannerre! Ja, nyisd meg a fordítót, válaszd ki a portugál nyelvet, és a szokásos módon - biztos vagyok benne, hogy már sokadik regisztrációs adatlapodat töltöd ki - regisztrálj.
A regisztrációk után nem fizet.
Előnyök:
- Minimum kifizetés 5,00 USD
- Kifizetés PayPal vagy AlertPay számlára
- 100%-osan biztonságos, átirányítások vagy rosszindulatú szoftver nélkül
- Fokozott mértékű CPM Brazília
- Valós idejű statisztika
Egyetlen aprócska problémám van vele, és ezért vegyétek úgy, hogy ez az ajánlat kifejezetten a honlapod csinosításához való. A gondom az, hogy a regisztráció során nincs lehetőség más országot kiválasztani, mint Braziliát. Ezért aztán én nemes egyszerűséggel Rio de Janeirot választottam. Tehát, ha majd egyszer, a jövőben összegyűlne az 5 $-om, közel sem biztos, hogy meg is kapom.
Ha az alábbi bannerre kattintasz, lehet, hogy keresek néhány centet! (azért ilyen kis "béna", mert ez egy nagy banner lenne, de átméreteztem)