Leánykori nevén Website Tester. Már jeleztem ma az Internetes munkák topicban, hogy elindult az új oldal.
Kipróbáltam, működik. A korábbi jelszóval és email címmel simán be tudsz lépni. Belépés után rögtön az adatlapod jön elő, ahol javíthatod az esetlegesen rossz adatokat (az én címemben van néhány ékezetes magánhangzó, na ezeket gyorsan ki kellett javítanom!) Következő lapon az érdeklődési területeidet és a beszélt idegen nyelveket lehet beállítani, amit egyszer, a korábbiakban már valószínűleg megcsináltál.
Na és itt kezdődik a muri! Én ugyanis már elkezdtem dolgozni. A Job offers menüben két sort találtam, két linkkel, két honlap elérhetőségével. Először is az első sorban szereplő linkhez tartozó Accept gombra kattintottam. Egy ablak jelent meg, ahol újra látható volt az előbb említett link, és a feladat. Jelen esetben - nem tudom, hogy ez mindenkinél általános lesz-e, de szerintem igen - egy olyan oldal, amelyre regisztrálni kellett. Az oldal neve BreakThru.com. Itt kaptam egy borbolya@breakthru.com nevű postafiókot. Még nem tanulmányoztam át, de könnyen lehet, hogy még használni is fogom. Hálás lennék, ha küldenél egy-egy mailt erre a címre, a teszt kedvéért. Szóval gyakorlatilag ez egy ingyenes levelezőprogram, nem kér kenyeret.
Amikor a regisztráció készen lett, visszaléptem a MyTesterJobs oldalra, és egy gombnyomással jeleztem, hogy kész vagyok. Ezek után egy rövid tesztet töltöttem ki, és ezzel az egyik feladatot elvégeztem, és rátértem a másikra. Itt nem kellett regisztrálni, csak megnézni egy oldalt, és kitölteni egy tesztet az oldalról. Fordítással, regisztrációval, tesztekkel együtt kb. 20 percet vett igénybe a dolog, ami szerintem egy idő után mindíg gyorsabban fog menni, mert úgy látom, a tesztekben szereplő kérdések állandóak, előbb-utóbb meg is lehet tanulni.
Ez 0,36 $-t hozott nekem, ami azért nem valami sok
Arra még nem jöttem rá, mennyi a kifizetési minimum, és mik a kifizetés feltételei, de majd körbenézek, hátha találok erről is valamit.
Ha netán ti többet tudtok, ebbe a topicba várjuk a hozzászólásokat.