Mindenféle
|
|
borbolya | Dátum: Péntek, 2010-06-18, 12:28 | Üzenet # 1 |
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Állapot: Offline
| Idézet frango leveléből: "Hi! Surfbarokkal nem foglalkoztok? Hiányolom a netes "munkák" közül:)" Az az igazság, hogy régebben foglalkoztam ilyesmivel, de ma már kizárólag a viszonylag "biztonságos netes munkákat" részesítem előnyben. Ahogy a szex, a surfbar is hordoz némi kockázatot. Előbbit nem tudja nélkülözni az ember, utóbbit azonban igen Szedtem már össze olyan vírusokat ilyen oldalakról, hogy a vinyót formázni kellett (nem is egyszer). Az ismert feltételekkel hirdetheted az oldaladat nálunk (mindkét oldalon akár), de a magam részéről nem díjazom a surfbar oldalakat.
borbolya
|
|
| |
borbolya | Dátum: Kedd, 2010-09-21, 20:24 | Üzenet # 2 |
Generalisszimusz
| sziasztok! Az a javaslatom, hogy ebben a topicban beszéljünk meg olyan dolgokat, amelyek nem kapcsolódnak konkrét melóhoz, mondjuk például egyszerűen csak traccsolni akartok. Vagy ez nem lehetséges? Két kattogás között, vagy két órányi kattogás után nem fér bele egy kis csevely? Szóval ha nem kifejezetten munkáról akartok beszélni, én azt is örömmel veszem
borbolya
|
|
| |
Pénzteremtő | Dátum: Péntek, 2011-05-27, 17:43 | Üzenet # 3 |
Őrmester
Csoport: borbolya klub tagok
Üzenetek: 219
| Nekem a legjobb része a játékok, amik persze pc-re jönnek ki, ugyanis nagy pc gamer vagyok.
Mostanában már lámpalázasan várom ezt a Duke Nukem Forever-es játékot, nem tudom mennyire rémlik a története amin keresztül ment az elmúlt 14 évben, és most két héttel a megjelenése előtt kíváncsian várom az első értékeléseket a játékról.
A másik játékom az a Heroes Might And Magic Online, amikor volt december 28-tól január 31-ig itthon is játszottam vele, ugyan is akkor volt a béta verziója, és ez alatt nagyon bejött a játék nekem, szerkesztettem a zenéket hozzá rendesen kihajítva az eredeti zenéket a fenébe, mert unalmasak voltak nagyon. Most már csak Proxy nevű programmal lehetne elérni itthonról a játékot csak. :'( :'( Én a héten egy tor nevű programmal szenvedtem, hátha tudok csatlakozni egy Ázsiai szerverre, de mindhiába, mivel amiket írtam íp címeket azok egysem voltak jók, pedig nem is egy Ázsiai íp címet adtam meg, ez az idióta pedig azt csinálta, hogy mindig Európait adott meg Amerikait, egyszer meg Afrikait, de pont ami kellett volna azt nem. Aki tudja, hogyan tudok csatlakozni rá az tudna segíteni?,nagyon király game, a zenéket meg át is küldhetem aki kéri.
|
|
| |
borbolya | Dátum: Péntek, 2011-05-27, 18:04 | Üzenet # 4 |
Generalisszimusz
| Quote (Pénzteremtő) Aki tudja, hogyan tudok csatlakozni rá
Ebben szerintem egyetlen reményed feerke lehet. Én sajnos nem szoktam játszani
borbolya
|
|
| |
Pénzteremtő | Dátum: Péntek, 2011-05-27, 18:33 | Üzenet # 5 |
Őrmester
| Quote (borbolya) Ebben szerintem egyetlen reményed feerke lehet. Én sajnos nem szoktam játszani
Az tök jó lenne megmentene ettől a bajtól is, és újra tudnék játszani vele.
|
|
| |
Pénzteremtő | Dátum: Vasárnap, 2011-05-29, 17:51 | Üzenet # 6 |
Őrmester
| Tudja a megoldást?
|
|
| |
borbolya | Dátum: Vasárnap, 2011-05-29, 17:56 | Üzenet # 7 |
Generalisszimusz
| Quote (Pénzteremtő) Tudja a megoldást?
Nem tudom, de szerintem ha tudná, megmondaná... Ugye feerke?
borbolya
|
|
| |
feerke | Dátum: Vasárnap, 2011-05-29, 18:47 | Üzenet # 8 |
Őrnagy
Üzenetek: 489
| Quote (borbolya) Ugye feerke? Így van! Én már kinőttem a játékokból Azok nem fizetnek ha játszok velük
feerke http://ptcoldalak.ucoz.net
Az üzenetet módosította: feerke - Vasárnap, 2011-05-29, 18:49 |
|
| |
Pénzteremtő | Dátum: Vasárnap, 2011-05-29, 20:10 | Üzenet # 9 |
Őrmester
| Quote (feerke) Azok nem fizetnek ha játszok velük
Aha hát kár akkor most nem tudok játszani vele, pedig fasza game.
|
|
| |
Pénzteremtő | Dátum: Szerda, 2011-06-01, 21:30 | Üzenet # 10 |
Őrmester
| Ma jelentették be a Carmageddon legújabb részét.
|
|
| |
Pénzteremtő | Dátum: Hétfő, 2011-06-06, 17:05 | Üzenet # 11 |
Őrmester
| Two Dollar Click.com-ot ki ismeri?
|
|
| |
feerke | Dátum: Hétfő, 2011-06-06, 18:06 | Üzenet # 12 |
Őrnagy
Üzenetek: 489
| Quote (Pénzteremtő) Two Dollar Click.com-ot ki ismeri? Én ismerem és nem fizet.
feerke http://ptcoldalak.ucoz.net
|
|
| |
Pénzteremtő | Dátum: Hétfő, 2011-06-06, 18:28 | Üzenet # 13 |
Őrmester
| Basszus akkor még köszi a hírt az elején.
|
|
| |
Muyo | Dátum: Kedd, 2013-11-12, 15:51 | Üzenet # 14 |
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 3
| Keresed a megfelelő alkalmat, hogy szebbé varázsold életet, de nem tudod hogyan? Ahogyan te is, én is megoldást kerestem pénz ügyeimre. Legyen fiatal, vagy idős, a mai anyagias világban szükségét látjuk, hogy pénzhez jussunk. Megfelelő alkalomra vártam én is, hogy megtaláljam a nekem tetsző plusz jövedelemforrást. Míg elhatároztam, belépek egy céghez. Ez a GDI! Nagyon jó belépési feltételek! (legyen olcsó!) Havi 10$ költség, ami számomra 2000 FT, amit teljesen másra is költhetnék, de ez egy befektetés. Nem vagyok elkötelezve, akármikor kiléphetek, pluszba 7 napig ingyen tesztelhetem a rendszert. Ráadásként ezzel pénzt is keresek. Egy remek ajánlat egy remek cégtől! Keress meg és megmutatok mindent, hogyan kereshetsz úgy pénzt, hogy közben élvezed is ! Feladó: Orosz Sándor E-mail: otthonimunka@muyo.ws Telefon: 06705942214
|
|
| |