Facebux
|
|
borbolya | Dátum: Vasárnap, 2010-09-19, 14:35 | Üzenet # 1 |
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Állapot: Offline
| sziasztok! Új, jópofa oldal, tesztelem! FIGYELEM! A TESZT BEFEJEZŐDÖTT. MANAPSÁG MINDÖSSZE 10 $ MEGKERESÉSE UTÁN KÉRHETŐ LE, ÉS ENNEK AZ ÖSSZEGNEK 1 %-T, AZAZ 0,1$-T FIZET KI.GONDOLJA MEG MINDENKI, MIELŐTT REGISZTRÁL! AZ IGAZ, HOGY FIZET! Itt lehet regisztálni, ha akartok!
borbolya
Az üzenetet módosította: borbolya - Szerda, 2011-02-23, 05:49 |
|
| |
borbolya | Dátum: Csütörtök, 2010-10-14, 22:15 | Üzenet # 2 |
Generalisszimusz
| Emberek! A többször csalónak kikiáltott oldal két nap alatt kifizetett! Eddig nem is figyeltem, hogy már 1 dolcsinál lekérhető a pénz! Sent by: jorge casado fernandez Payment sent from: ptcando@gmail.com Payment sent to: privátcímem@gmail.com Amount received: $1.23 USD Fee amount: $0.00 USD Net amount: $1.23 USD Issue a refund Help You have up to 60 days to refund the payment. Date: Oct 14, 2010 Time: 09:23:33 PDT Status: Completed
borbolya
|
|
| |
feerke | Dátum: Péntek, 2010-10-15, 15:05 | Üzenet # 3 |
Őrnagy
Csoport: borbolya klub tagok
Üzenetek: 489
| Nekem meg be sem tölt az oldal valamiért
feerke http://ptcoldalak.ucoz.net
|
|
| |
borbolya | Dátum: Péntek, 2010-10-15, 17:07 | Üzenet # 4 |
Generalisszimusz
| Quote (feerke) be sem tölt na, akkor most kapaszkodj! Reggel be akartam lépni, be is töltött szépen, de nem engedett be. Először azt hittem, hogy tényleg teljesen elhülyültem, és folyamatosan rossz betűket írok, és elrontom az adataimat. Aztán kértem volna jelszó emlékeztetőt, mire azt a választ adta, hogy ilyen címen nincs felhasználó Mivel több mailt küldtek mostanában, amiben jelezték, hogy törlik az inaktív felhasználókat, el tudom képzelni, hogy - mivel előző nap kértem le a pénzemet - a 0-s egyenlegre szűrték le az állományt, és inaktívnak minősítettek. Gond nélkül regisztráltam ugyanazokkal az adatokkal, viszont elbuktam 6 aktív refet
borbolya
|
|
| |
feerke | Dátum: Péntek, 2010-10-15, 17:10 | Üzenet # 5 |
Őrnagy
| Quote (borbolya) Gond nélkül regisztráltam ugyanazokkal az adatokkal, viszont elbuktam 6 aktív refet Legalább neked betölt az oldal. Nekem még az se.
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Szerda, 2010-10-20, 16:00 | Üzenet # 6 |
Őrmester
Üzenetek: 230
| Újra működik, és fizet. A kikérést követő napon a számlámon volt a pénz.
|
|
| |
borbolya | Dátum: Szerda, 2010-10-20, 18:01 | Üzenet # 7 |
Generalisszimusz
| Quote (Homonnai) Újra működik, és fizet. Nekem végig működött. De amikor lekértem a pénzt, és kifizetett, másnap nem tudtam belépni. Újra kellett regisztrálnom
borbolya
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Csütörtök, 2010-10-21, 07:25 | Üzenet # 8 |
Őrmester
| Nálam nem volt semmi probléma, remélem így is marad.
|
|
| |
borbolya | Dátum: Szombat, 2010-11-13, 18:16 | Üzenet # 9 |
Generalisszimusz
| Quote (borbolya) Gond nélkül regisztráltam ugyanazokkal az adatokkal, viszont elbuktam 6 aktív refet A második regisztrációm valószínűleg ismét "okafogyott"-á válik. A legújabb hírek szerint bajban van az oldal. Nincs elég bevételük, ezért kénytelenek lenullázni (nekem már másodszor) a számlákat. Nem tudom, mit csináljak? Ez azért így elég gáz...
borbolya
|
|
| |
feerke | Dátum: Szombat, 2010-11-13, 19:03 | Üzenet # 10 |
Őrnagy
| Quote (borbolya) kénytelenek lenullázni (nekem már másodszor) a számlákat. én nem tudtam belépni meg az oldal sem töltött be csak nagyon ritkán és ma kértem le fél $-t. Elvileg nincs minimum összeg amit ki lehet kérni. Majd kiderül hogy fizet vagy nem
|
|
| |
borbolya | Dátum: Szombat, 2010-11-13, 19:19 | Üzenet # 11 |
Generalisszimusz
| Quote (feerke) Majd kiderül hogy fizet vagy nem hú, akkor gyorsan megpróbálom lekérni, amim van...
borbolya
|
|
| |
borbolya | Dátum: Szombat, 2010-11-13, 19:26 | Üzenet # 12 |
Generalisszimusz
| Quote (feerke) Elvileg nincs minimum összeg amit ki lehet kérni Ezt találtam az oldalon, amikor le akartam kérni a pénzt You do not have enough funds in your account to complete this operation. According to your Standard Membership, your minimum cashout is $10.00
borbolya
|
|
| |
feerke | Dátum: Szombat, 2010-11-13, 19:54 | Üzenet # 13 |
Őrnagy
| Quote (borbolya) You do not have enough funds in your account to complete this operation. According to your Standard Membership, your minimum cashout is $10.00 Én délelőtt kértem le 0.6$-t de most beléptem megint és visszaírták És nekem ezt írta: You do not have enough funds in your account to complete this operation. According to your Standard Membership, your minimum cashout is $15.00 Lehet ennek az oldalnak is vége lesz
|
|
| |
borbolya | Dátum: Péntek, 2011-02-11, 15:05 | Üzenet # 14 |
Generalisszimusz
| Quote (feerke) És nekem ezt írta tök jó, akkor minden napszakban más a szabályzat! Kár, szerettem ezt az oldalt! Hozzáadva (2011-02-11, 3:05 PM) --------------------------------------------- Azt hittem, már leírtam, hogy valamelyik nap lekértem a 10,0 dolcsit (amire jó esetben 0,1 $-t fog kifizetni). Na mindegy, lekértem a pénzt. Ma jött egy mail, hogy visszaírták - a csalások miatt - az egyenlegeket, le lehet kérni újra. Mivel most már nagyon elszántan AKAROM, hogy kifizessenek, gondoltam, lekérem újra. Legyen nekik! Ám ezt találtam: nagggggyon elegem van belőlük, de most már akkor is kivárom a megfelelő időpontot, és lekérem. Aztán tudjátok hová kerül?
borbolya
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Péntek, 2011-02-11, 17:43 | Üzenet # 15 |
Őrmester
| Hová is, - hát a levesbe ..
|
|