Bux-Matrix
|
|
borbolya | Dátum: Szerda, 2011-06-01, 20:15 | Üzenet # 1 |
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Állapot: Offline
| Ez az oldal most éppen vita tárgyát képezi, de én megpróbálom
Regisztráció itt, vagy a banneren!
Ez is eltűnt! Nem baj, úgy is utáltam!
borbolya
Az üzenetet módosította: borbolya - Vasárnap, 2013-01-06, 20:31 |
|
| |
Homonnai | Dátum: Péntek, 2011-06-03, 20:34 | Üzenet # 2 |
Őrmester
Csoport: borbolya klub tagok
Üzenetek: 230
| Csak nem hallottál valami "rosszat" erről az oldalról? Már "csak" 2 $ kell a 10 $-os kifizetéshez, nehogy most történjen vele valami.
|
|
| |
feerke | Dátum: Péntek, 2011-06-03, 20:57 | Üzenet # 3 |
Őrnagy
Üzenetek: 489
| Quote (Homonnai) Csak nem hallottál valami "rosszat" erről az oldalról? Amiért felemelte a kifizetési limitet azóta írják hogy scam. De szerintem nem az, csak vergődnek hogy felemelték a minimumot.
feerke http://ptcoldalak.ucoz.net
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Péntek, 2011-06-03, 21:22 | Üzenet # 4 |
Őrmester
| Igen, igen ezt sajnos tudom, már én is kikérhettem volna, ha nem lett volna ez az emelés.
Az első 2 $-os kifizetés viszonylag hamar összejön, még a második is, de a harmadik, negyedik egyre nehezebben. De a lényeg, hogy fizessen.
|
|
| |
borbolya | Dátum: Szombat, 2011-06-04, 09:24 | Üzenet # 5 |
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
| Quote (feerke) De szerintem nem az, csak vergődnek hogy felemelték a minimumot.
Szerintem is ez a helyes következtetés
borbolya
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Szombat, 2011-06-04, 16:08 | Üzenet # 6 |
Őrmester
| Sajnos az az igazság, hogy is van benne valami... Az ilyen magas kifizetési limites oldalaktól én is félek, mert ahhoz, hogy ezt a viszonylag magas kifiz.szintet elérd kénytelen vagy tagságit venni, refet bérelni, hogy reális időn belül pénzt kapj. A baj akkor van, ha az oldal egyik reggelre eltűnik és nemhogy nem kerestél semmit, még a befektetett pénzed is elvész. Azt hiszem mindannyian jártunk már így, és ez annál bosszantóbb , minél nagyobb összeggel lép le az oldal. Én hiába hirdettem a BuxIfyvel együtt, egyetlen direktem sem lett, így most csinálom egyedül és izgulok, hogy el ne tűnjenek . Bízom benne, hogy még sokáig maradnak, mindkettő viszonylag régi, stabil oldal. De hát a PTC-k világában semmi nem biztos.
|
|
| |
feerke | Dátum: Szombat, 2011-06-04, 16:48 | Üzenet # 7 |
Őrnagy
Üzenetek: 489
| Quote (Homonnai) egyetlen direktem sem lett Nekem 1 van a buxmatrixon és az is prémium
feerke http://ptcoldalak.ucoz.net
|
|
| |