TenAdsPlus
| |
borbolya | Dátum: Péntek, 2011-04-22, 05:57 | Üzenet # 1 |
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Állapot: Offline
| Egy újabb oldalt tudok itt elhelyezni. Örülök, hogy végre egy 5 dolláros minimumot is kifizet valaki (azon a néhány kivételen kívül, akiket már régen ismerünk!) A banneren vagy ezen a linken regisztrálhat, aki kedvet kapott az oldalhoz! Payment Received (Unique Transaction ID # 8K618743B2950064P) Business Name: The Looking Glass (The sender of this payment is Verified) Buyer email: sunbed@windstream.net Payment sent to: privátcímem@gmail.com Customer Service Email: sunbed@alltel.net Customer Service Phone: 870-364-2020 Amount received: $4.84 USD Fee amount: $0.00 USD Net amount: $4.84 USD Date: Apr 21, 2011 Time: 20:33:54 PDT Status: Completed Subject: You've got money! Note: Congrats on your commissions borbolya. Please post payment proof in forum. Admin Angelbaby.... Payment type: Instant
borbolya
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Szombat, 2011-04-30, 19:39 | Üzenet # 2 |
Őrmester
Csoport: borbolya klub tagok
Üzenetek: 230
| Gratulálok ! Én sajnos elszúrtam a kikérést, paypalra kértem az viszont nekem nincs "ellenőrizve", csak az alertpay, így visszadobta és legközelebb csak 8 $ után tudom újra kikérni. Még 2 $-t kell összekattolnom, remélem nem tűnik el addig az oldal.
|
|
| |
borbolya | Dátum: Szombat, 2011-04-30, 19:42 | Üzenet # 3 |
Generalisszimusz
| Quote (Homonnai) Én sajnos elszúrtam a kikérést, ó, te szegény! Habár én egy csomó helyen írtam már, hogy mielőtt lekéritek a pénzt, nézzétek meg a számláitokat, mert már én is ráfaragtam egy párszor!
borbolya
|
|
| |
evuska | Dátum: Kedd, 2011-05-10, 23:02 | Üzenet # 4 |
Közlegény
Üzenetek: 94
| Sziasztok! Engem is kifizetett kb 1 hét után Date: 5/10/2011 4:26:57 PM Reference Number: D5A85-942A0-2CE28 Transaction type: Transfer Received From Name/Email: John Gibson jgibson737@gmail.com Current Status: Completed Amount: $4.83 USD Purchase Type: Service Shipping Details: Not Provided Details (optional): Ten Ads Comm,,evuska
|
|
| |
borbolya | Dátum: Szerda, 2011-05-11, 05:51 | Üzenet # 5 |
Generalisszimusz
| Quote (evuska) Engem is kifizetett Ennek őszintén örülök, mert mostanában az egyszer fizető oldalakból jóval több van, mint hittem! Maradjon meg még sokáig! Gratula!
borbolya
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Péntek, 2011-05-13, 18:57 | Üzenet # 6 |
Őrmester
| Segítsetek nekem, nektek biztos jobb a memóriátok mint nekem. Egyszer már elszúrtam a kikérést, mivel nem verifed számlára kértem ki a pénzem, ezért visszadobta a balanceba. Most 7.6 $-nál járok, közel a kikéréshez nem szeretném újra elszúrni, - a TOS szerint csak ellenőrzött számlára fizet, ellenőrizetlenre csak akkor ha legalább 3 $-ért vásárolunk. Ugyanakkor én határozottan emlékszem, hogy valamikor a fórumon olvastam, hogy 8 $-on felül már nem verifed számlára is fizet. Ti hogy tudjátok ? Ha nem sikerül biztosra kinyomozni marad az Aleretpay, - az verifed, bár én jobban szeretném Paypalra kérni.
|
|
| |
feerke | Dátum: Péntek, 2011-05-13, 20:47 | Üzenet # 7 |
Őrnagy
Üzenetek: 489
| Quote (Homonnai) Segítsetek nekem, nektek biztos jobb a memóriátok mint nekem. Egyszer már elszúrtam a kikérést, mivel nem verifed számlára kértem ki a pénzem, ezért visszadobta a balanceba. Most 7.6 $-nál járok, közel a kikéréshez nem szeretném újra elszúrni, - a TOS szerint csak ellenőrzött számlára fizet, ellenőrizetlenre csak akkor ha legalább 3 $-ért vásárolunk. Ugyanakkor én határozottan emlékszem, hogy valamikor a fórumon olvastam, hogy 8 $-on felül már nem verifed számlára is fizet. Ti hogy tudjátok ? Ha nem sikerül biztosra kinyomozni marad az Aleretpay, - az verifed, bár én jobban szeretném Paypalra kérni. 8$ után is kell a verified számla.
feerke http://ptcoldalak.ucoz.net
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Szombat, 2011-05-14, 07:18 | Üzenet # 8 |
Őrmester
| Köszi. Akkor marad az Alertpay, lényeg hogy fizessen, majd elhasználom hirdetésre, vagy bérlésre.
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Kedd, 2011-05-24, 16:46 | Üzenet # 9 |
Őrmester
| Ismét nem volt szerencsém a kikéréssel, - pedig most az Alertpay számlámra kértem, ami verified. Jól emlékeztem én, hogy olvastam, hogy nem minden esetben kell verified számla: "Check the TOS... your Paypal or Alertpay must be a verified account. If not please purchase atleast 3$ worth of package" Vásárolni nem vásároltam, de a számlám ellenőrzött volt, még az oldalon levő sersonal settings-et is végigjátszottam. A fórum tele van hasonló panaszokkal, 10-12 nap után a már csökkentett (fizetésre váró) pénz visszakerült a balanceba. Nekem az első kikértés után az 5.10 $-ből visszakerült 4.xx valamennyi, most pedig a 8.16-$- ból 7.8x . Ha újra kikérem, újra levon, lassan a levonásom eléri az 1 $-t. , - most nagyon mérges vagyok azért küldtem két vörös fejet. Írtam supportot, - de nem sok remény fűzök hozzá. Ti simán megkaptátok ? A következő kikérés 10 $. De folytatom, nem hagyom ott a 8 dolcsimat.... remélem előbb-utóbb csak kifizet (képzeljétek milyen jó lesz, egyszerre 10 dollár ! ) Ha mégse fizet, akkor 3 vörös fejet fogok küldeni !! nagyon meleg van jól esik egy kis fagyi.
|
|
| |
borbolya | Dátum: Kedd, 2011-05-24, 17:43 | Üzenet # 10 |
Generalisszimusz
| Quote (Homonnai) Ti simán megkaptátok ?
Én olyan simán le tudtam kérni, mint a pinty! És piszkosul meglepődtem, amikor fizetett! Őszintén szólva nem hittem volna!
Neked is előbb kellett volna fagyizni, és amikor már jól lehűltél tetőtől talpig, akkor megfontoltan hozzálátni a pénz lekérési kísérlethez (bocs, de ezt nem hagyhattam ki!)
borbolya
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Kedd, 2011-05-24, 18:44 | Üzenet # 11 |
Őrmester
| Majd, ha megjön a 10 dolcsim, majd irigykedhettek...
|
|
| |
borbolya | Dátum: Kedd, 2011-05-24, 18:55 | Üzenet # 12 |
Generalisszimusz
| Quote (Homonnai) majd irigykedhettek...
abban biztos lehetsz!
borbolya
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Csütörtök, 2011-05-26, 17:02 | Üzenet # 13 |
Őrmester
| Lehet, hogy mégsem lesz ...
Olvastátok a fórumot ? Egyszer azt írja, hogy szerver problémájuk volt, azért kerültek vissza a kikért pénzek a balanceba, - örüljünk, hogy nem veszett el, és nem kell a nulláról indulni, - íja az admin. Később a változásokról ír, gondolom Ti is tapasztaltátok, csökkentették a standard linkek értékét és számát. Lehet, hogy megint eltűnik ?
(Most még kéket kap, de aztán jön a piros, - de szívesebben adnék egy sárga ugrálóst)
|
|
| |
borbolya | Dátum: Csütörtök, 2011-05-26, 17:09 | Üzenet # 14 |
Generalisszimusz
| Quote (Homonnai) Most még kéket kap, de aztán jön a piros, - de szívesebben adnék egy sárga ugrálóst
pont, mint egy focimeccsen! Csak ott nincs kék!
Quote (Homonnai) Később a változásokról ír
Hát, mindenhol csak a változás, meg a változás...
Pedig evuskával arról merengtünk, hogy mennyire hiányzik a borbolyabux Ilyenkor persze kijózanodunk...
borbolya
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Szombat, 2011-05-28, 09:57 | Üzenet # 15 |
Őrmester
| Olvastátok az ex moderátor levelét, gondolom ti is megkaptátok. Ha igaz amit ír, akkor nem tíz, de egy dollárom sem lesz ettől az oldaltól.
Mindenesetre furcsa, hogy ennyi embernek visszakerült a függőben levő pénze, és már csak a magasabb kifizetéssel engedi kikérni. (ha tényleg csak szerver hiba volt, miért nem engedi az 5 vagy 8 $-os kifizetést?) Lehet, hogy az ex-nek van igaza, és újabb scam oldalt kattintgattunk ?
|
|
| |
|