Csak úgy beszélgessünk!
|
|
borbolya | Dátum: Kedd, 2010-12-28, 22:37 | Üzenet # 46 |
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Állapot: Offline
| sziasztok! bocsánat, hogy ma nem nagyon voltam itt, de egy kicsit dolgoztam az apróságok oldalon. Nézzétek meg, ha ráértek... Hozzáadva (2010-12-28, 10:37 PM) --------------------------------------------- Egyelőre kezdetleges állapotban van a csatornáam, de rajta vagyok!
borbolya
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Péntek, 2010-12-31, 10:59 | Üzenet # 47 |
Őrmester
Csoport: borbolya klub tagok
Üzenetek: 230
| BÉKÉS, BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNOK MINDEN FÓRUMOZÓNAK, ÉS KEDVES CSALÁDJÁNAK. Estére pedig jó bulit ! Üdv.
|
|
| |
borbolya | Dátum: Csütörtök, 2011-01-20, 05:49 | Üzenet # 48 |
Generalisszimusz
| Quote (Homonnai) Estére pedig jó bulit ! Remélem lesz, mert nagyon készülök! B.U.É.K. mindenkinek! Hozzáadva (2011-01-20, 5:49 Am) --------------------------------------------- Mindenkitől elnézést kérek, amiért egy kicsit ritkábban jelenek meg új dolgokkal, de a munkám most nem igazán teszi lehetővé, hogy estig friss maradjak! Úgy is mondhatnám, hogy estére olyan vagyok, mint a mosott sz@r, (és most azonnal bocsánatot kérek a kifejezésért, mert itt nem szoktunk így beszélni, és nem is fogunk). Ez valószínűleg viszonylag tartós állapot lesz, és úgy számítom, hogy februárig kitart. De aztán belecsapunk a lecsóba!
borbolya
|
|
| |
feerke | Dátum: Szombat, 2011-01-22, 20:18 | Üzenet # 49 |
Őrnagy
Üzenetek: 489
| A weboldalam nem tudom elérni pár órája Írtam az ucoznak hátha visszaállítják. Csak azt nem tudom, hogy mi lett vele
feerke http://ptcoldalak.ucoz.net
|
|
| |
borbolya | Dátum: Szombat, 2011-01-22, 20:24 | Üzenet # 50 |
Generalisszimusz
| Délután én is tiszta ideg voltam, mert a fórumon nem tudtam belépni bizonyos topikokba. Állandóan kiírta, hogy "leállítva". Remélem sikerül visszaállíttatnod az oldalt, de gőzöm sincs, mi lehet az oka? :'(
borbolya
|
|
| |
feerke | Dátum: Szombat, 2011-01-22, 20:24 | Üzenet # 51 |
Őrnagy
| Végre!!!!!!!! visszaállították Már megijedtem hogy nem jó valami
|
|
| |
borbolya | Dátum: Szombat, 2011-01-22, 20:25 | Üzenet # 52 |
Generalisszimusz
| az elhiszem, sokat melóztál azzal az oldallal! Nem tudod, mi volt a gond?
borbolya
|
|
| |
feerke | Dátum: Szombat, 2011-01-22, 20:30 | Üzenet # 53 |
Őrnagy
| Quote (borbolya) Nem tudod, mi volt a gond? Annyit írtak hogy az oldal működik rendesen. És elnézést kértek a leállásért. Megnéztem és tényleg ment Elég sokat dolgoztam rajta és pont ma javítgattam rajta egy kicsit, de ezek szerint nem ez volt a baj.
Az üzenetet módosította: feerke - Szombat, 2011-01-22, 20:33 |
|
| |
borbolya | Dátum: Hétfő, 2011-04-04, 09:10 | Üzenet # 54 |
Generalisszimusz
| Quote (feerke) tényleg ment ez a lényeg Hozzáadva (2011-04-04, 9:10 Am) --------------------------------------------- Sziasztok! Csütörtökön - 2011.04.07-én - késő délutánig, esetleg estig nem leszek internet közelében. Ha nem kaptok választ az esetleges kérdésekre, bejegyzésekre, levelekre, annak mindösszesen ennyi oka van. Valószínűleg elvonási tüneteim lesznek, ezért sajnáljatok egy kicsit! Legyetek jók, és ne feledkezzetek el rólam!
borbolya
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Hétfő, 2011-04-04, 13:29 | Üzenet # 55 |
Őrmester
| Sajnálunk, :'( és várunk vissza !
|
|
| |
feerke | Dátum: Hétfő, 2011-04-04, 18:07 | Üzenet # 56 |
Őrnagy
| Ezt meg kell hogy osszam veletek. Ma kaptam ezt az emailt egy ismeretlentől: Levél No comment....
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Hétfő, 2011-04-04, 19:14 | Üzenet # 57 |
Őrmester
| Valóban no comment... Egy beteg ember, beteg elméjének szüleménye. Az írás őt minősíti, - persze ahhoz gyáva, hogy saját nevében írjon. Egyébként az oldalad jó, egy azonban biztos nem ezekből az oldalakból leszünk milliomosok. De nem is azért csináljuk... Szemétkosárba vele! (mármint a levéllel)
|
|
| |
feerke | Dátum: Hétfő, 2011-04-04, 20:06 | Üzenet # 58 |
Őrnagy
| Köszi Én nem ígérek senkinek meggazdagodást (nem tudom hol olvasta ezt az oldalamon), de szívesen elbeszélgetnék vele. A levél már a kukában van, és IP alapján le is tiltottam
|
|
| |
borbolya | Dátum: Csütörtök, 2011-04-07, 18:15 | Üzenet # 59 |
Generalisszimusz
| Sziasztok! Megjöttem, és már nagyon hiányoztatok! Quote (feerke) nem ígérek senkinek meggazdagodást Nem szoktam nyilvános fórumokon ilyen szavakat használni, de az a buta, közönséges seggfej, aki a levelet küldte neked, valószínűleg nem tud olvasni, vagy szövegértési problémái vannak, esetleg mindkettő! Igaza van homonnainak. Ez egy beteg elme... Sajnáljuk inkább a szerencsétlen hülyét! Gondolod, hogy azzal, aki ilyen email címet kreál kizárólag azért, hogy másokat sértegessen, lehet beszélgetni? Ne is törődj vele! Egyszer én is felkerültem a csaló oldalak közé, mert állítólag én is megtévesztem a hiszékeny embereket itt, a borbolya_jobon. Volt pár levélváltásom az adminnal, aki már azzal fenyegetett, hogy feljelent (akkoriban még volt webshop is a jobon, és ez szúrta a szemét.) Hozzáadva (2011-04-07, 6:15 PM) --------------------------------------------- Más. Nem bánom, ha most azt mondjátok, hogy rosszindulatú vagyok, vagy irigy. Annyira felbosszantott egy email, amit egy bizonyos mágus küldött, és arról tájékoztat, hogy elindult az ország, vagy inkább a világ legjobb refbackje! Szerényebben, kérem szépen Ettől függetlenül regisztráltam, mert kíváncsi vagyok, és a bizalmat mindig megszavazom! Még nincs bannerük, de sebaj! Regisztrálni itt, vagy a banneren lehet. Alkalomadtán kap egy új topikot, de egyelőre csak körülnézek. Az első ötven tagnak ingyen prémium tagságot ígér. Meglátjuk!
borbolya
|
|
| |
feerke | Dátum: Csütörtök, 2011-04-07, 18:44 | Üzenet # 60 |
Őrnagy
| Regisztráltam, de eddig nincs olyan ptc amire még nem regisztráltam vagy amire érdemes lenne.
|
|
| |