Quote (gery555)
köszi, ha az ajánló linkemen keresztül regisztrálsz
kedves gery555! Kicsit kínos helyzetbe hoztál, amiért bizonyára én vagyok a hibás, mert nem tájékoztattalak benneteket megfelelően.
Ha jól emlékszem, azt írtam egy hozzászólásomban, hogy létrehozok egy fórumot, ahol a klubtagok - ha igénylik - saját topikot indíthatnak, hirdethetik oldalaikat, vagy más oldalakat, amik nincsenek a jobon.
Nos, mivel még nem jött létre az új fórum, és senki sem jelezte, - te sem - hogy ilyen igénye lenne, nem örülök a bejegyzésednek. Egyrészt nem ide való, - szerintem - másrészt úgy érzem, hogy nem igazán vetted figyelembe a kérésemet. Ez csak azért zavar, mert ilyen erővel bárki beregisztrálhat, és feltehet, amit jónak lát. Ezt azért nem nagyon szeretném, és remélem megértesz.
Mivel azonban nagyon jó tippet adtál, - gondolom lesznek, akiket érdekel a dolog - úgy döntöttem, hogy meghagyom a bejegyzésedet, de az ajánlói linket kiszedtem a regisztrációs linkből. Ami engem illet, biztos regisztrálok, méghozzá a te ajánlói linkeddel.
Ha szeretnél egy saját topikot, akkor csak egy szavadba kerül. Ha a válaszod igen, este megnyitom a fórumot, és gery555 névvel megnyitom a topikodat is, amihez admin jogokat kaphatsz, ha igényt tartasz rá. Ide átkerülhet a linkeddel együtt az a bejegyzés, ami miatt most írok neked.
Köszi a megértésedet, és tudod, csak írnod kell egy üzit
gery555 kérésére töröltem a szóban forgó bejegyzést, de csak estig, mert addigra megnyitom az új fórumot, ahol majd megtalálhatja mindenki, akit érdekel