Hozzászólások PTC-ről általában
|
|
borbolya | Dátum: Hétfő, 2011-06-20, 06:00 | Üzenet # 46 |
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Állapot: Offline
| Quote (Homonnai) úgy kezel, mintha egy idegen országban lennék
Én is most hagytam ott két ilyen oldalt. Kár, mert jónak tűntek
Quote (Homonnai) az Infinityt csinálom, de nálam az rendben van.
El nem tudom képzelni, mi lehet az oka, hogy nálam ezt művelik? Hozzáadva (2011-06-20, 6:00 Am) ---------------------------------------------
Quote (feerke) Töröld a böngésző cookie-t de ha úgy sem működik akkor a parancssorba írd be ezt: flushdns /ipconfig Esetleg a routert is újra indíthatod ha van.
Most - reggel 6 óra van - ezt még elolvasni is nehéz volt. Talán később felfogom, és estére esetleg ki is tudom próbálni!
Nagyon szépen köszi, meg fogom próbálni, amint lesz annyi időm, hogy sziszifuszizzak!
borbolya
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Csütörtök, 2011-10-20, 21:15 | Üzenet # 47 |
Őrmester
Csoport: borbolya klub tagok
Üzenetek: 230
| Sziasztok, szép estét ! Kicsit régen találkoztunk, remélem jól vagytok. Segítségeteket szeretném kérni, a LeeMails-ról szeretném kikérni a pénzt, de nem találom hol kell , már kinézem a szemem, de nem lelem. Ha tudjátok leírnátok, - addig is gyűjtögetem a centecskéket tovább. Vigyázzatok magatokra, további szép estét. Üdvözlettel.
|
|
| |
borbolya | Dátum: Péntek, 2011-10-21, 05:42 | Üzenet # 48 |
Generalisszimusz
|
szia! Remélem, minden rendben!
Az utóbbi időben bevallom ritkán jövök fel, és azt veszem észre, hogy mindenki valahol máshol tölti az idejét. Ez nagyon szomorú, de ez van.
Sajnos a magam részéről a LeeMails-et nem ismerem, de szerintem tuti, hogy valaki lesz, aki megmondja a megoldást.
borbolya
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Péntek, 2011-10-21, 19:16 | Üzenet # 49 |
Őrmester
Csoport: borbolya klub tagok
Üzenetek: 230
| Szia ! Köszi, megtaláltam. Kicsit jobban körül kellett volna néznem. Spanyol oldal, én meg a szokásos meghatározásokat kerestem. De nem baj, így legalább tudtunk egy kicsit "beszélgetni". Dolgozol még (már mint munkahelyen), és hogy állsz a PTC-kel ? Én mindig megfogadom, hogy soha többet új oldal, aztán mégis elcsábulok. Hátha egyszer megtalálom az igazit.......
|
|
| |
borbolya | Dátum: Szombat, 2011-10-22, 07:43 | Üzenet # 50 |
Generalisszimusz
|
Igen, még beláthatatlan ..... itt folytatom, ha nem bánod, a dumálós topikban...
borbolya
|
|
| |
borbolya | Dátum: Vasárnap, 2012-02-05, 19:24 | Üzenet # 51 |
Generalisszimusz
| Quote (Pénzteremtő) ezt kapom már két napja a cashmails ptc-től ez mit jelent?
semmi különöset... Nem fog fizetni
Nézd meg ezt az oldalt
borbolya
|
|
| |