Hozzászólások PTC-ről általában
|
|
borbolya | Dátum: Csütörtök, 2010-10-21, 18:53 | Üzenet # 31 |
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Állapot: Offline
| Quote (Homonnai) Visa Electron kártyája van /a hátoldalán ott van a háromjegyű szám ez kell
borbolya
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Csütörtök, 2010-10-21, 18:56 | Üzenet # 32 |
Őrmester
Csoport: borbolya klub tagok
Üzenetek: 230
| Köszi. Akkor nem is nyomozok tovább.
|
|
| |
borbolya | Dátum: Hétfő, 2011-01-03, 21:44 | Üzenet # 33 |
Generalisszimusz
| Én már régen tudom, de még most is megfeledkezem egy nagyon fontos dologról. Azért írom le ide, hogy akik csak most kezdenek hozzá a kattogáshoz valamelyik ptc oldalon, figyeljenek oda erre az apróságra, mert bosszantó lehet, ha későn jut eszükbe. Mikor már közeledsz valahol a kifizetési minimum eléréséhez, győződj meg róla, hogy a helyesen adtad-e meg a bankszámláidra vonatkozó adatokat. A legtöbb esetben - és hozzáteszem, leginkább a legmegbízhatóbb és legbiztonságosabb oldalak - ugyanis csak két nap elteltével állítják be a módosításokat. Előtte küldenek egy emailt, hogy valaki megváltoztatta X adatot a számládon, és amennyiben nem te voltál, javasolják a jelszavad "újragombolását". Na én így jártam most az onbux-szal. Másik számlára szerettem volna lekérni a pénzt, mint amit megadtam. Mivel későn eszméltem, most várhatok 48 órát a lekéréssel Hozzáadva (2011-01-03, 9:44 PM) --------------------------------------------- sziasztok! Az év végi események közepette vészesen megszaporodtak az eltűnt, illetve nem fizető oldalak, úgy hogy a héten jó néhány oldal átkerül az "akikről nem tudok semmit" topikból a ritkán látogatott, vagy egyáltalán nem érdekel oldalak "társaságába". Ezért aztán négy új oldalra regisztráltam, amelyek a refbackbanknál még okésnak számítanak.
borbolya
|
|
| |
Pénzteremtő | Dátum: Szombat, 2011-05-28, 19:58 | Üzenet # 34 |
Őrmester
Üzenetek: 219
| A Shotbuxot ki ismeri?, kapott-e már tőlük kifizót?
|
|
| |
borbolya | Dátum: Szombat, 2011-05-28, 20:01 | Üzenet # 35 |
Generalisszimusz
| Quote (Pénzteremtő) Shotbux
én nem ismerem
borbolya
|
|
| |
Pénzteremtő | Dátum: Szombat, 2011-05-28, 20:18 | Üzenet # 36 |
Őrmester
| Quote (borbolya) én nem ismerem
Kár én most azt kezdtem el csinálni, és holnap lesz meg a minimum kifizetés a 10 euró.
|
|
| |
borbolya | Dátum: Szombat, 2011-05-28, 20:19 | Üzenet # 37 |
Generalisszimusz
| Quote (Pénzteremtő) holnap lesz meg a minimum kifizetés
hát ha holnap le tudod kérni, akkor már nemsokára megtudod, fizet-e?
borbolya
|
|
| |
Pénzteremtő | Dátum: Szombat, 2011-05-28, 20:25 | Üzenet # 38 |
Őrmester
| 10 nap a kifizetési idő.
|
|
| |
feerke | Dátum: Szombat, 2011-05-28, 20:38 | Üzenet # 39 |
Őrnagy
Üzenetek: 489
| Quote (Pénzteremtő) A Shotbuxot ki ismeri? Én nem ismerem de elég csak azt megnézni hogy 10 centes reklámok vannak és máris kiderül hogy nem fizet
feerke http://ptcoldalak.ucoz.net
|
|
| |
Pénzteremtő | Dátum: Szombat, 2011-05-28, 20:44 | Üzenet # 40 |
Őrmester
| Hát lehet benne valami, holnap próbaként letesztelem.
|
|
| |
Pénzteremtő | Dátum: Vasárnap, 2011-05-29, 20:18 | Üzenet # 41 |
Őrmester
| Ki is vettem volna, de 150 linket kell lekattolnom a fene egye meg.
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Szombat, 2011-06-04, 21:13 | Üzenet # 42 |
Őrmester
| Mit tudtok a Logi PTC-ről? Annyi dicshimnuszt hallottam róla, hogy mennyit lehet vele keresni, hogy pár napja regisztem rá. A gondom ott van, hogy igazi leírást sehol nem találok hozzá, tudom hol kell megnézni a hirdetéseket, hogy mennyi ideig, hogy a Toolbart fel kell telepíteni (fent van) és az jelzi, ha van hirdetés. Az apró kis nüanszokat nem ismerem, amikor egyszerre 10-12 hirdetés is van, villog-villog fent a "browse site" én meg nem tudom hova kattintsak. Megnyitom egymás után a hirdetéseket, aztán vagy sikerül vagy nem a jóváírás.(eleve vannak amik érték nélküliek) 44 centet már így is sikerült összeszedni 3 nap alatt, de sokkal több lenne, ha igazából érteném a csiziót. Ti ismeritek ezt az oldalt ? Csináljátok ?
|
|
| |
borbolya | Dátum: Vasárnap, 2011-06-19, 17:27 | Üzenet # 43 |
Generalisszimusz
| Nem tudjátok, mi lehet az oka, hogy pár oldal (infinity, 4x4bux, 10buxnow, castlebux... stb.) nem működik rendesen? Vagy be sem tölti a hirdetést, és egyből kéri, hogy válasszak képet? Vagy lefut a hirdetés, de nincs mit összeadnom ahhoz, hogy beírjam a kis kockába a jóváíráshoz. Piszokul dühít, mert egy pár oldalra csak néhány napja regiztem, és most nem tudom, mi legyen velük?
borbolya
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Vasárnap, 2011-06-19, 22:07 | Üzenet # 44 |
Őrmester
| Én ezek közül csak az Infinityt csinálom, de nálam az rendben van. Talán annyi a változás, hogy az eddigi 4 db 1 centes reklám mellett van egy csomó apró is. Valahol azt olvastam, hogy változások történtek az oldalnál, már nem instant, de ez nem igaz, én 16-án kértem ki - ez a második kifizetésem volt - a kikért 5 $ azonnal a számlámon volt. Olyan oldalra viszont sikerült - kettőre is - regisztrálnom, ahol csak a regisztráláskor sikerült a reklámokat le- kattintani, azóta úgy kezel, mintha egy idegen országban lennék.... Hiába írtam, az egyik ugyan kérte az IP számomat, de azóta sem tudok belépni, úgyhogy "felejtősek". Ezek az oldalak tudnak érdekesen produkálni.
|
|
| |
feerke | Dátum: Vasárnap, 2011-06-19, 22:37 | Üzenet # 45 |
Őrnagy
Üzenetek: 489
| Quote (borbolya) nem működik rendesen Töröld a böngésző cookie-t de ha úgy sem működik akkor a parancssorba írd be ezt: flushdns /ipconfig Esetleg a routert is újra indíthatod ha van.
feerke http://ptcoldalak.ucoz.net
|
|
| |