Akik nem kerültek a fórumba
|
|
borbolya | Dátum: Kedd, 2011-04-19, 19:25 | Üzenet # 1 |
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Állapot: Offline
| Ebben a topikban teszem majd közzé azokat az oldalakat, amelyeket mellékesen a PTC hírekben találhattok meg. Ott lehet hozzászólni is, ezért kérlek benneteket, hogy ezt tartsátok szem előtt, ne zavarjuk össze azokat a látogatókat, akik véletlenül tévedtek ide.
Kezdjük mindjárt ezekkel:
Leafbux - már ő is felszívódott Nuestrobux - nem fizet Bogdanbux = ő már el is tűnt
Hozzáadva (2011-03-08, 2:30 PM) --------------------------------------------- Mai szerzemény. Kommentárokat a linkre kattintva tehettek, a megfelelő helyen
EU-bux
Tegnap regisztráltam 4x4bux - egyelőre oké, mert a refbackbank még fizet utána
Hozzáadva (2011-04-19, 7:25 PM) --------------------------------------------- Mai regisztrációm. Meglátjuk. A linkre kattintva megnézhetitek a részleteket, vagy kommentálhatjátok az oldalt, ha van róla híretek.
Buxpedia - felszívódott
Mai szerzemény (2011-04-21, 6:10 AM)
A linkre kattintva a részleteket találjátok, és ugyanott szólhattok hozzá.
Garutbux - nem fizet
borbolya
Az üzenetet módosította: borbolya - Hétfő, 2011-07-04, 19:42 |
|
| |
feerke | Dátum: Kedd, 2011-04-19, 19:53 | Üzenet # 2 |
Őrnagy
Csoport: borbolya klub tagok
Üzenetek: 489
| A buxpedia linkje nem jó. Amúgy nemsokára lesz információm róla A teabux fizetett pár órán belül
feerke http://ptcoldalak.ucoz.net
|
|
| |
borbolya | Dátum: Szerda, 2011-04-20, 05:57 | Üzenet # 3 |
Generalisszimusz
| Quote (feerke) A buxpedia linkje nem jó. Link javítva! Fantasztikus vagy, köszi!
borbolya
|
|
| |
feerke | Dátum: Szerda, 2011-04-20, 14:38 | Üzenet # 4 |
Őrnagy
| Quote (borbolya) Link javítva! Nem a banner linkre gondoltam Quote Nem a banner linkre gondoltam Nem is a banner linkjét javítottam, hanem a Ptc hírekben lévő linket. És most már azt is, amelyikről szó van
Az üzenetet módosította: borbolya - Szerda, 2011-04-20, 14:53 |
|
| |
borbolya | Dátum: Csütörtök, 2011-05-19, 19:33 | Üzenet # 5 |
Generalisszimusz
| Két újabb oldal a refbackbankon keresztül.
A linkekre kattintva eljuttok a regisztrációs felületre, és ott szólhattok hozzá az oldalakhoz.
Hasbux -
Bux4Real -
borbolya
|
|
| |
feerke | Dátum: Csütörtök, 2011-05-19, 20:25 | Üzenet # 6 |
Őrnagy
| a bux4real-nál olvasd el a tost és a fórumot! kifizetés csak 75 nap múlva lesz (ha lesz)! Jelenleg senki nem tud kifizetést kérni. Quote 4.3 Payments are processed and issued every 45 days for the earnings of the 30 days prior to payment. Only one payment at a time coming from the same user will be processed. However, the first cashout cannot be made sooner than 75 calendar days since the user sign up (valid starting May 11th, 2011) and only if the total number of user clicks is over 100 clicks. Please read the FAQ for details. http://www.bux4real.com/forum.php?topic=11394
|
|
| |
borbolya | Dátum: Csütörtök, 2011-05-19, 20:36 | Üzenet # 7 |
Generalisszimusz
| Quote (feerke) a bux4real-nál olvasd el a tost és a fórumot! kifizetés csak 75 nap múlva lesz feerke! Lehet, hogy nem jött le a fórumról, de amikor a refbacken keresztül regisztrálok egy oldalra, összesen annyi a célom, hogy a refback fizessen a kattintásaimért ezeken az oldalakon. Ilyen volt például a Clixcents, amit ide fel se raktam, mert tudtam, hogy engem igazából nem érdekel, mert lehetetlen feltételek vannak a pénz lekérésére. Viszont a refback jó hosszú ideig fizetett ezekért a kattintásokért, tehát nagyon is megérte. Ma már nem is kattogok rajta, mert a refback sem fizet érte. Ennyi.
borbolya
|
|
| |
feerke | Dátum: Csütörtök, 2011-05-19, 20:48 | Üzenet # 8 |
Őrnagy
| Quote (borbolya) annyi a célom, hogy a refback fizessen a kattintásaimért Gondoltam, csak szóltam hogy mi van jelenleg az oldallal. Én azért egy kicsit többet ki szeretnék venni 1 oldalból mint amennyit a refback ad, ezért megvizsgálok egy oldalt regisztrálás előtt
|
|
| |
borbolya | Dátum: Péntek, 2011-05-20, 05:59 | Üzenet # 9 |
Generalisszimusz
| Quote (feerke) egy kicsit többet ki szeretnék venni
persze, én is, viszont én nem vagyok ennyire alapos, ezért hálás is vagyok neked, mert tájékoztatsz ezekről a dolgokról.
De tényleg úgy van, hogy gyakran előbb megvan 7-8 oldalból 1,5 dolcsim a refbacknél, mint egy oldalon ugyanennyi. Aztán, - mivel ő úgyis leveszi azokat az oldalakat, akiktől nem kap pénzt - abbahagyom én is.
Vagy nem, mert volt olyan oldal is, amit ők levettek, és jóval utána, mikor elértem a minimumot, mégis fizetett az illető oldal. De hát tudod, ez a lutri...
Úgyhogy légyszi ezután is írd meg nekünk, hogyha valami fontosat olvasol valamiről, mert az, hogy én kattogok-e (az ismert okok miatt gyakran végigcsinálom, hogy saját szememmel lássam, mi van ), az egy dolog, de a többiek is könnyebben tudják mérlegelni a dolgokat.
Lehet, hogy buta vagyok, de tényleg nem az a célom ezzel a fórummal, és a borbolya_jobbal sem, hogy minél több refet szerezzek, vagy bárkit bármire rábeszéljek. 2011.05.26. Mai információ:
A honlap új tulajdonosé lett. Pénteken (27-én) nem működik, de a régi és az új tulaj mindenkit megnyugtat abban a vonatkozásban, hogy az oldal visszatér a lehető legjobb formájához. Fizetni fog, és minden rendben lesz. Lássuk!
borbolya
|
|
| |
evuska | Dátum: Csütörtök, 2011-05-26, 17:21 | Üzenet # 10 |
Közlegény
Üzenetek: 94
| Sziasztok!
Legnagyobb meglepetésemre fizetett kb másfél hét után a bux4real.
5/25/2011 5:48:12 PM Reference Number: E28E2-1E906-DEBCE Transaction type: Transfer Received From Name/Email: Tony Rocha myalertpay@bux4real.com Current Status: Completed Amount: $1.96 USD Purchase Type: Service Shipping Details: Not Provided Details (optional): PAYMENT FROM BUXREAL.COM TO MEMBER USERNAME evuska
|
|
| |
borbolya | Dátum: Csütörtök, 2011-05-26, 17:58 | Üzenet # 11 |
Generalisszimusz
| köszönjük evuska!
Quote (borbolya) Két újabb oldal a refbackbankon keresztül.
A linkekre kattintva eljuttok a regisztrációs felületre, és ott szólhattok hozzá az oldalakhoz.
Hasbux
Bux4Real
borbolya
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Szombat, 2011-05-28, 19:01 | Üzenet # 12 |
Őrmester
Üzenetek: 230
| A honlap új tulajdonosé lett. Pénteken (27-én) nem működik, de a régi és az új tulaj mindenkit megnyugtat abban a vonatkozásban, hogy az oldal visszatér a lehető legjobb formájához. Fizetni fog, és minden rendben lesz. Lássuk!
Hát más lett. Oda a sok 1 centes hirdetés, helyettük sok 0,002-es van (pedig az emailben még 0,005-öt ígértek). A számlánkat is átrendezték. Majd meglátjuk. /pedig szuper volt ez az oldal, napi 6 db 1 centes hirdetéssel, ingyen refekkel.... és még fizetett is, nem csoda, hogy sokáig nem bírta/
Azért így utólag kap egy szál rózsát, mert nagyon jó kis oldal volt (reméljük, hogy még lesz is)
|
|
| |
borbolya | Dátum: Szombat, 2011-05-28, 19:04 | Üzenet # 13 |
Generalisszimusz
| Quote (Homonnai) jó kis oldal volt
látod, a jó kis oldalak a sok szélhámos miatt kénytelenek ilyeneket lépni!
borbolya
|
|
| |