Nekem teljesen újszerű, és érdekes ez az oldal! Én biztos megpróbálom, mire jutok vele
Ne ijedj meg, azért nem olyan komplikált, mint amilyennek a levélváltás alapján látszik! ^_^
Segítség a használatához egy kedves barátommal való levelezés alapján:
"Ma kíváncsiságból regisztráltam erre az oldalra, mert ptc oldalnak hírdették.
De az igazat bevallom nem tudom, hogy mit kell csinálnom vele. Segíted megfejteni a rejtélyt? "
"látod, mire vagyok képes érted? Regisztráltam alád erre az oldalra, hogy megnézzem, miről van szó :))) Events(1) -arra tippelek, hogy ez egy akció
Expand Earn - itt kell a kicsi piros jelre kattintani, akkor lenyílik egy menü. (most éppen 5 link van benne, amit megnézhetsz)
Ami még érdekelhet bennünket így hirtelenjében, az az Affiliate menüpont. Szintén a kis pirosra kell kattintani, és a Tools-ban vannak a bannerek."
"ja, mert nem egyszerű!
amikor a kis ikonokat látod az Earn menüben, ezeket tudod lekattolni: - mint egy kis excel ikon, rajta zöld nyilacska -
Mégpedig a linkre kell kattintani, úgy, hogy előjöjjön ez - itt egy kis kék nyilacska lenne, de a képet nem tudom bemásolni -
na, így már talán sikerül, remélem :)))"
"Én csak 4 reklámot tudtam lekattintani, mert az 5-ik reklám
Global activities a Facebookra vezetett volna, és nem szeretnék rá regisztrálni, bár a kapott pont nem lenne hátrány.
Te regisztráltál?"
"ja, rájöttem, hogy az ötödik nem reklám. Ezzel pontokat lehet szerezni, vagy valami arany tallért vagy mit? Én már fönt vagyok a Facebookon, meg is próbáltam, de nem tudom hogy kell befejezni, hogy jóváírja az "aranyat"...
Lehet befektetni a keresetedből, de azt hiszem én maradok a kattintásnál."