Lilpanda mátrix
|
|
borbolya | Dátum: Vasárnap, 2010-09-19, 14:49 | Üzenet # 1 |
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Állapot: Offline
| Én ugyan nem vagyok fent az oldalon, de azért ide teszem a képét, ha netán regizni akarnátok
Ma megnéztem az oldalt. Hát megvan. De hogy mi folyik rajta, azt nem tudom. Engem nem érdekel
borbolya
Az üzenetet módosította: borbolya - Vasárnap, 2013-01-06, 20:40 |
|
| |
Homonnai | Dátum: Vasárnap, 2010-11-28, 13:59 | Üzenet # 2 |
Őrmester
Csoport: borbolya klub tagok
Üzenetek: 230
| Tudom Borbolya Te nem vagy fent ezen az oldalon, mégis szeretném leírni, hogy kikérés után szinte azonnal a számlámon volt a pénz. PayPal zita proity sent you $1.49 USD Transaction ID: xxxxxxxxxxxxxx Dear Mária Homonnainé, Just thought you'd like to know zita proity sent you $1.49 USD. Ez különösen azért esett jól. mert magyar oldal. Köszi Jennys.
|
|
| |
borbolya | Dátum: Vasárnap, 2010-11-28, 14:02 | Üzenet # 3 |
Generalisszimusz
| Quote (Homonnai) zita proity Tudod, a név (jennys) kötelez! Örülök, hogy felraktad a bizonylatot, mert jennys megérdemli, hogy a korrektségét mindenki megismerje
borbolya
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Péntek, 2011-05-27, 21:03 | Üzenet # 4 |
Őrmester
| A sok-sok csaló oldal után boldogan jelentem: jennys még mindig fizet ! Ime a Lilpanda : Payment Details
Date: May 24, 2011 5:49:06 AM Amount Sent: $1.77 USD Sender Name: zita proity Sender Email: lilpanda75@hotmail.com Reference Number: 5D95C-440AA-328A0 Message: newmoonptc kifizetés,bye,Jennys és a mai New Moon:
zita proity sent you $1.85 USD Transaction ID: xxxxxxxxxxxxxx
Dear Mária Homonnainé,
Just thought you'd like to know zita proity sent you $1.85 USD.
|
|
| |
borbolya | Dátum: Péntek, 2011-05-27, 21:05 | Üzenet # 5 |
Generalisszimusz
| Quote (Homonnai) jennys még mindig fizet
sajnos a triplázós oldalán buktam 7 dolcsit. Ott ugyanis nem fizet! Kár, mert pontosan azért szálltam be, mert megbíztam benne
borbolya
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Péntek, 2011-05-27, 21:40 | Üzenet # 6 |
Őrmester
| Ez tényleg szomorú. Én nagyon gyáva vagyok nem merek semmi ilyenbe belevágni, ebből kifolyólag nincs is nagyobb bevételem (és szerencsére károm sem) semmiből. Lassan már odajutok, hogy tagságira, ref-bérlésre is sajnálom a keservesen összegyűjtött centecskéimet kiadni, mert számtalan esetben befektetés után pár napra eltűnik az oldal. De így egyedül, standardként nagyon nehezen gyűlik a pénzem, egyetlen vigaszom, ha scam lesz az oldal a befektetésre szánt pénzem megmarad ...... - ha már nem kerestem, legalább ne veszítsek.
|
|
| |
feerke | Dátum: Péntek, 2011-05-27, 21:43 | Üzenet # 7 |
Őrnagy
Üzenetek: 489
| Quote (Homonnai) számtalan esetben befektetés után pár napra eltűnik az oldal Alertpaynál 30 napon belül visszakérheted a pénzed. Paypalnál 45 napon belül.
feerke http://ptcoldalak.ucoz.net
|
|
| |
borbolya | Dátum: Szombat, 2011-05-28, 07:09 | Üzenet # 8 |
Generalisszimusz
| Quote (Homonnai) ha már nem kerestem, legalább ne veszítsek.
az az igazság, hogy ezzel én is így vagyok!
borbolya
|
|
| |