Vipclix
|
|
borbolya | Dátum: Vasárnap, 2010-09-19, 13:10 | Üzenet # 1 |
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Állapot: Offline
| sziasztok! Ezt már szeretem! Ma jött a Vipclix-től: Sent by: Indo Evolution Network Payment sent from: support@indoevolution.net Payment sent to:borbolyabux@gmail.com Business Contact Information Customer Service URL: http://www.indoevolution.net Customer Service Email: support@indoevolution.net Customer Service Phone: +62 8159556557 Amount received: $1.98 USD Fee amount: $0.00 USD Net amount: $1.98 USD ITT REGIZHETSZ!
borbolya
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Csütörtök, 2010-09-23, 12:55 | Üzenet # 2 |
Őrmester
Csoport: borbolya klub tagok
Üzenetek: 230
| Én is megkaptam ma ! Nagyon örülök, mert több helyen olvastam, hogy nem igazán akarnak fizetni. Tegnapelőtt kértem ki, és mára már meg is érkezett. Tehát igaz, hogy nem szabad mindig mindent elhinni amit olvasunk , bár ez időnként azzal jár hogy néha koppanunk is... De hát így izgalmas. További jó munkát mindenkinek és sok-sok $-t. Üdv.
|
|
| |
borbolya | Dátum: Csütörtök, 2010-09-23, 13:03 | Üzenet # 3 |
Generalisszimusz
| Quote (Homonnai) Tehát igaz, hogy nem szabad mindig mindent elhinni amit olvasunk , bár ez időnként azzal jár hogy néha koppanunk is... Nem véletlenül mondom mindíg, - talán már unjátok is - hogy a saját szememmel akarom látni a dolgokat, és szeretek mindenről meggyőződni
borbolya
|
|
| |
Kátya | Dátum: Hétfő, 2010-10-04, 10:37 | Üzenet # 4 |
Közlegény
Üzenetek: 4
| A Vipclixre tegnap regisztráltam és akkor is és ma is azt írta ki,hogy nem tudok kattintani,mert nem értem el a napi 4 kattogást.De ha nem is enged egyáltalán,akkor hogy?
|
|
| |
borbolya | Dátum: Hétfő, 2010-10-04, 10:44 | Üzenet # 5 |
Generalisszimusz
| Quote (Kátya) nem tudok kattintani,mert nem értem el a napi 4 kattogást Ne aggódj! Először kattints az Admin Advertisment fül alatti linkre, várd meg, míg lefut. Aztán beadja a többi hirdetést is
borbolya
|
|
| |
Kátya | Dátum: Hétfő, 2010-10-04, 11:07 | Üzenet # 6 |
Közlegény
Üzenetek: 4
| Köszönöm!Sikerült!
|
|
| |
borbolya | Dátum: Hétfő, 2010-10-04, 11:11 | Üzenet # 7 |
Generalisszimusz
| nm (ezt én nemrég tanultam! nm = nincs mit) bocsánat, ha valaki szerint szakállas, de nekem nagyon új volt, és nagyon tetszik!
borbolya
|
|
| |
borbolya | Dátum: Hétfő, 2010-10-04, 21:15 | Üzenet # 8 |
Generalisszimusz
| Ma lekértem a következő, most már 4 $-ra emelkedett néhány minimum összeget. (következő 6 $) Earning Balance Stats * Balance: $0.0000 * Renting Balance: $0.000 (Add funds) * Pending Withdrawls: $3.8800 * Payments Received: $1.9800
borbolya
|
|
| |
borbolya | Dátum: Kedd, 2010-10-05, 21:13 | Üzenet # 9 |
Generalisszimusz
| Piszkosul figyeljetek oda, milyen PP számlaszámot adtok meg! Én ugyanis megadtam egy olyan gmail címet, amihez nem tartozik számla! Írtam ma az adminnak, úgyhogy most kipróbálhatom, - a nagy eszem miatt - hogy válaszol-e?
borbolya
|
|
| |
feerke | Dátum: Hétfő, 2010-11-29, 21:05 | Üzenet # 10 |
Őrnagy
Üzenetek: 489
| Scam listára került, mert nem fizet egy ideje és az admin is eltűnt a fórumról. http://ptc-investigation.com/vipclix.aspx
feerke http://ptcoldalak.ucoz.net
|
|
| |
borbolya | Dátum: Szombat, 2011-01-08, 14:05 | Üzenet # 11 |
Generalisszimusz
| Quote (feerke) Scam listára került ejnye-bejnye! Hamarosan megy a levesbe! Hozzáadva (2011-01-08, 2:05 PM) --------------------------------------------- ACCOUNT SUSPENSED!
borbolya
|
|
| |