Orangeclix
|
|
borbolya | Dátum: Szombat, 2011-02-26, 19:39 | Üzenet # 1 |
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Állapot: Offline
|
Ismét egy magyar adminnal működő oldal, nem is akárki ajánlotta! Majd jól elkapom a frakkját az illetőnek, ha ez se jön be!
borbolya
|
|
| |
feerke | Dátum: Szombat, 2011-02-26, 19:47 | Üzenet # 2 |
Őrnagy
Csoport: borbolya klub tagok
Üzenetek: 489
| Ismerem a tulajt és hosszú távra tervez
|
|
| |
feerke | Dátum: Péntek, 2011-03-04, 21:56 | Üzenet # 3 |
Őrnagy
| Megérkezett a 2. kifizetésem is Business Name: OrangeClicx LTD. (The sender of this payment is Non-U.S. - Unverified) Buyer email: paypal@orangeclix.info Payment sent to:feerke Business Contact Information Customer Service Email: paypal@orangeclix.info Amount received: $0.40 USD Fee amount: $0.00 USD Net amount: $0.40 USD Date: Mar 4, 2011 Time: 04:24:11 PST Status: Completed Subject: You've got money! Payment type: Instant
|
|
| |
borbolya | Dátum: Szombat, 2011-03-05, 09:27 | Üzenet # 4 |
Generalisszimusz
| Quote (feerke) hosszú távra tervez Ámen! De biztos ismered a mondást: ember tervez... Minden esetre igyekszem "rajta lenni" a dolgon!
borbolya
|
|
| |
feerke | Dátum: Szombat, 2011-03-05, 11:00 | Üzenet # 5 |
Őrnagy
| Ha jól tudom 10 centtől már fizet standardoknak is
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Péntek, 2011-03-18, 15:12 | Üzenet # 6 |
Őrmester
Üzenetek: 230
| Csak nekem nem... :'( A Withdraw History szerint 03.16-án megkaptam, de nem érkezett meg. Még várok 1-2 napot és megkérdezem az admint.
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Péntek, 2011-03-18, 15:32 | Üzenet # 7 |
Őrmester
| Bocsánat, bocsánat. Amig siránkozó soraimat írtam, megérkezett a pénzem.
|
|
| |
borbolya | Dátum: Kedd, 2011-03-29, 21:27 | Üzenet # 8 |
Generalisszimusz
| Quote (Homonnai) Bocsánat, bocsánat. Már én is majdnem elkezdtem siránkozni, de nekem is megérkezett a 35 centem! Hurrá! Hozzáadva (2011-03-29, 9:27 PM) --------------------------------------------- Ma érdekes levél jött az új admintól. Hmmm... Ami a legérdekesebb: "Feketelistára Országok - Kína - Hong Kong - Indonézia - Japán - Korea - Malajzia - Fülöp-szigetek - Lengyelország - Magyarország - Tajvan - Thaiföld - Vietnam" plussz: "Fizetési feltételek Az Ön e-mail címet amivel csatlakozni Orange Clix azonosnak kell lennie, mint a PayPal számla! Ha ezek nem azonosak a kifizetés elmarad! Miután a 3. alkalom Ön earrnings törlésre kerül! " Nos, szerintem pedig menjen a p-be!
borbolya
|
|
| |
feerke | Dátum: Kedd, 2011-03-29, 23:20 | Üzenet # 9 |
Őrnagy
| Én nem látom sehol hogy magyaroroszág (szerintem csak a fordító hibája) de ez az emailes dolog igaz. Ez az új admin műve Blacklisted Countries - China - Hong Kong - Indonesia - Japan - Korea - Malaysia - Philippines - Poland - Singapore - Taiwan - Thailand - Vietnam
feerke http://ptcoldalak.ucoz.net
Az üzenetet módosította: feerke - Kedd, 2011-03-29, 23:21 |
|
| |
borbolya | Dátum: Szerda, 2011-03-30, 05:50 | Üzenet # 10 |
Generalisszimusz
| Quote (feerke) nem látom sehol hogy magyaroroszág Ez marha érdekes (lehet, hogy a fordító a nemzetközi megítélés szempontjából nem tesz különbséget - ez vicc, kéretik mindenkinek elővenni a legjobb humorát!...)! De nem is érdekel, mert ettől függetlenül elég fenyegetően hangzik, amiket össze-vissza irkál a levelében! Nem szól másról az egész mail, mint arról, hogy TE mire figyelj oda! Érdekesség, hogy azóta - tulajváltás óta - is jönnek az emailek, hogy erre regizz, meg arra regizz. Most például petya0426 ajánlói linkjével. Na, ezt azért majd még megfigyelem... Csak mert kíváncsi típus vagyok!
borbolya
|
|
| |
feerke | Dátum: Szerda, 2011-03-30, 16:05 | Üzenet # 11 |
Őrnagy
| Quote (borbolya) petya0426 ajánlói linkjével Ő az új tulaj csak chrisler néven
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Szerda, 2011-03-30, 16:08 | Üzenet # 12 |
Őrmester
| Szingapúrt fordítja Magyarországra a fordító, de miért ?? De ennél érdekesebb a tegnapi egyenleg nullázás, egy csalás ellenőrzőnek és a surf these linksnek köszönhetően. Én még sehol nem találkoztam olyannal ahol ez a link be van kapcsolva lett volna csalás ellenőrző, ezért nem is figyeltem. Ezeket az apró centes oldalakat másképp nem is érdemes csinálni csak ha működik ez a link. Szinte biztosra veszem, hogy én is rákattintottam és ezzel nemcsak az én egyenlegem lett nulla, hanem aki alá regiztem (feerke) egyenlege is megcsappant. Az Admin becsületére legyen mondva, hogy igen korrekt módon, rövid időn belül rendezte, visszaadta elveszett centecskéimet. Feerke utólag is elnézést, remélem a Te egyenleged is rendeződött.
|
|
| |
borbolya | Dátum: Szerda, 2011-03-30, 17:00 | Üzenet # 13 |
Generalisszimusz
| Quote (feerke) Ő az új tulaj csak chrisler néven ezt én értem, csakhogy nekem ez a petya nick nagyon magyarosnak tűnik! Ehhez képest minden üzenet angol nyelvű, és ráadásul angol nyelvű hirdetési szöveget követel!
borbolya
|
|
| |
feerke | Dátum: Szerda, 2011-03-30, 18:01 | Üzenet # 14 |
Őrnagy
| Quote (borbolya) ezt én értem, csakhogy nekem ez a petya nick nagyon magyarosnak tűnik! Ehhez képest minden üzenet angol nyelvű, és ráadásul angol nyelvű hirdetési szöveget követel! Mert a legtöbb felhasználó angol. Quote (Homonnai) Feerke utólag is elnézést, remélem a Te egyenleged is rendeződött. Reklamálni kellett egy kicsit, de rendeződött. Még többet is adott 2 centtel és kaptam 200 link hirdetési kreditet is
|
|
| |
borbolya | Dátum: Szerda, 2011-03-30, 18:45 | Üzenet # 15 |
Generalisszimusz
| Quote (feerke) legtöbb felhasználó angol. ja. Nem akarok rosszmájúskodni, de a 238 felhasználóból nem lehet olyan nagy többség az angol nyelvű felhasználó (már csak azért sem, mert a teljes létszám sem olyan nagy). De ha mégis, ettől még leírhatná magyarul is, amit akar, legalább az emailjeiben. Az elődje is ezt csinálta. Azért még mi is itt vagyunk nem? (mellesleg NEM magyarkodom, nem olyan családból származom. Szerintem azonban így lenne korrekt)
borbolya
|
|
| |