Incrasebux
|
|
borbolya | Dátum: Csütörtök, 2011-03-31, 11:26 | Üzenet # 61 |
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Állapot: Offline
| Quote (Homonnai) Csak fizessen ...... sokáig. Ebben viszont neked van igazad. Nem kicsit, nagyon!
borbolya
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Csütörtök, 2011-03-31, 17:07 | Üzenet # 62 |
Őrmester
Csoport: borbolya klub tagok
Üzenetek: 230
| Nos , akkor most már csak figyelned kell mikor vannak szabad refek, itt csak olyant tudsz bérelni aki tényleg kattint. Egy-kettőre összegyűjtitek a következő kifizetésre valót. (A 7 dolcsi sokra elég) Persze el is hirdetheted. Majd meglátod nem is olyan rossz ez az oldal.
|
|
| |
borbolya | Dátum: Csütörtök, 2011-03-31, 18:33 | Üzenet # 63 |
Generalisszimusz
| Quote (Homonnai) olyant tudsz bérelni aki tényleg kattint igen, ez igaz, mert per pillanat is van 10 refem, és rendesen dolgoznak
borbolya
|
|
| |
feerke | Dátum: Csütörtök, 2011-03-31, 20:07 | Üzenet # 64 |
Őrnagy
Üzenetek: 489
| Quote (borbolya) rendesen dolgoznak Az enyémek megtáltosodtak az utóbbi 1 hétben. Mindegyik minden nap lekattintotta mind az 5 hirdetést Nekem is 10 ref van jelenleg
feerke http://ptcoldalak.ucoz.net
|
|
| |
borbolya | Dátum: Csütörtök, 2011-03-31, 20:20 | Üzenet # 65 |
Generalisszimusz
| Quote (feerke) megtáltosodtak Most egy kicsit hülye leszek, vedd elő a humorodat! Lehet, hogy véletlenül lovakat béreltél?
borbolya
|
|
| |
feerke | Dátum: Csütörtök, 2011-03-31, 21:36 | Üzenet # 66 |
Őrnagy
| Quote (borbolya) Lehet, hogy véletlenül lovakat béreltél? Lehet, de jól kattintanak
|
|
| |
borbolya | Dátum: Csütörtök, 2011-06-09, 19:24 | Üzenet # 67 |
Generalisszimusz
| Na, megint ugrott 7 dolcsim, és helyette 9,71 (mert bár úgy látszik, hogy nincs költség, azért majdnem 50 cent lejött a teljes összegből!) dolcsi állt a házhoz Azonnal vettem még 19 refet, aztán csak dolgozzanak!
Sent by: incrasebux.com (The sender of this payment is Non-U.S. - Verified) Payment sent from: paypal@incrasebux.com Payment sent to: privátcímem@gmail.com Customer Service URL: http://www.incrasebux.com Customer Service Email: support@incrasebux.com Customer Service Phone: +351 351939533766 Amount received: $9.71 USD Fee amount: $0.00 USD Net amount: $9.71 US Date: Jun 9, 2011 Time: 10:17:43 PDT Status: Completed Subject: IncraseBux Payment Payment type: Instant
borbolya
|
|
| |
feerke | Dátum: Hétfő, 2011-06-13, 14:03 | Üzenet # 68 |
Őrnagy
| bevezettek 1-2 újdonságot itt és a bigtimebuxon! az egyik hogy a reffeket 180 illetve 240 napra is lehet hosszabbítani, olcsóbban. 180 napos hosszabbítási lehetõség 25% kedvezménnyel 240 napos hosszabbítási lehetõség 30% kedvezménnyel (azaz kb. 6 hónap áráért 8 hónapot kapunk). Ez egész jól hangzik De most jön a rosszabb változás: Az incrasebuxnál a paypal fee magasabb lett de ez változik AlertPay 4% PayPal 10%
A bigtimebuxnál pedig: BEVEZETÉSRE KERÜLT A PAYMENT PROCESSOROK SZERINTI SZABÁLY AZ AZZAL KAPCSOLATOS CSALÁSOK KIVÉDÉSÉRE! Ennek a célja az, hogy: - megakadályozzuk az ilyen jellegű csalásokat (...), - még stabilabbá váljon a bankszámlák közötti forgalom (így NEM lesz nagyon magas a "fee" - kiutalási költség sosem - marad a 4%), - könnyebbé váljon az esetleges kiutalási problémák leellenőrzése bárki részére.
PÉLDÁK: 1) Vásárolt valaki a következő módon: AP: $0 PP: $0 Ekkor akár AP-re, akár PP-re kiutaltathatja az alapvető kifizetés szabályainak megfelelő mértékű kifizetéseit!
2) Vásárolt valaki a következő módon: AP: $50 PP: $100 Ekkor AP-re maximum $50-et utaltathat ki, de PP-re kiutaltathatja az alapvető kifizetés szabályainak megfelelően akármennyi értékig!
3) Vásárolt valaki a következő módon: AP: $100 PP: $100 Ekkor akár AP-re, akár PP-re kiutaltathatja az alapvető kifizetés szabályainak megfelelően akármennyi értékig!
Magyarul ha valaki vásárol alertpayról akkor arra kérhet kifizetést. De ha vásárol 10$-ért ppről és 5$-ért apről akkor apre max 5$-t kérhet ki és paypalra akár mennyit.
|
|
| |
feerke | Dátum: Hétfő, 2011-06-13, 14:09 | Üzenet # 69 |
Őrnagy
| ja és még 1... A bigtimebuxon már van autopay is. Ez más mint a többi oldalon mert ez nem hagyja lejárni a reffeket és automatikusan cseréli is ha kell.
|
|
| |
borbolya | Dátum: Hétfő, 2011-06-13, 14:47 | Üzenet # 70 |
Generalisszimusz
| Quote (feerke) bevezettek 1-2 újdonságot itt és a bigtimebuxon!
Köszönjük szépen az infót!
borbolya
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Vasárnap, 2011-06-19, 21:33 | Üzenet # 71 |
Őrmester
Üzenetek: 230
| Hát hazudnék, ha azt mondanám, hogy örülök a Bigtimebuxon történt változásnak, de nagyon hálás vagyok, hogy leírtad, mert nem tudtam. Így most számolgatnom kell, hogy paypal számlámról vásároljak többet, hogy oda tudjam kikérni a pénzem, mivel eddig az alertról vásároltam, és a paypalra kértem. Még egyszer köszi. Reméljük ez az oldal is lesz olyan stabil mint az Incrasebux, 2 napja én is megkaptam tőlük a 4. kifizetésem.
|
|
| |
borbolya | Dátum: Hétfő, 2011-06-20, 05:56 | Üzenet # 72 |
Generalisszimusz
| Nálam a Bigtimebux hosszú ideje "konstrukció alatt" van
borbolya
|
|
| |
feerke | Dátum: Hétfő, 2011-06-20, 15:37 | Üzenet # 73 |
Őrnagy
| Quote (borbolya) Nálam a Bigtimebux hosszú ideje "konstrukció alatt" van Nekem tökéletesen működik Ajánlom ezt a programot: ADVANCED SYSTEM CARE Ezzel futtass le egy ellenőrzés és letakarítja neked a sok felesleget a gépről (én is ezt használom). Ha nem használna (szerintem fog) akkor csináld amit leírtam a másik topicban
|
|
| |
borbolya | Dátum: Hétfő, 2011-06-20, 20:38 | Üzenet # 74 |
Generalisszimusz
|
Képzeld, hogy milyen egyszerű volt a megoldás! AdBlock Plus kikapcs - és máris betöltődtek a hirdetések azokról az oldalakról, amikről tegnap írtam!
A Bigtimebux viszont továbbra is "konstrukció alatt" van nálam
borbolya
|
|
| |
feerke | Dátum: Hétfő, 2011-06-20, 21:12 | Üzenet # 75 |
Őrnagy
| Quote (borbolya) A Bigtimebux viszont továbbra is "konstrukció alatt" van nálam törölted a cookiekat?
A Firefoxban kattints az Eszközök menüre. Kattints a Beállítások menüpontra. Kattints az Adatvédelem elemre. Kattints a Sütik megjelenítése lehetőségre a "Sütik" szakaszban. A "Sütik" párbeszédpanelen kattints az Összes süti eltávolítása parancsra. Kattints az OK gombra a Sütik párbeszédpanel bezárásához. Kattints az OK gombra a Beállítások panel bezárásához.
|
|
| |