Incrasebux
|
|
borbolya | Dátum: Hétfő, 2011-01-17, 20:09 | Üzenet # 46 |
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Állapot: Offline
| Quote (feerke) Akkor az a kevés! Legalább 6$-t be kell fizetni a 3,711-en kívül, vagy azzal együtt?
borbolya
|
|
| |
feerke | Dátum: Hétfő, 2011-01-17, 20:14 | Üzenet # 47 |
Őrnagy
Csoport: borbolya klub tagok
Üzenetek: 489
| Quote (borbolya) a 3,711-en kívül, vagy azzal együtt? Ezen kívül.
feerke http://ptcoldalak.ucoz.net
|
|
| |
borbolya | Dátum: Hétfő, 2011-01-17, 20:19 | Üzenet # 48 |
Generalisszimusz
| Quote (feerke) Az investednél lévő összegnek a 150$-át fizetik ki + 5$(csak ezt te már ellőtted) magyarul, ha kérhetem!
borbolya
|
|
| |
feerke | Dátum: Hétfő, 2011-01-17, 20:35 | Üzenet # 49 |
Őrnagy
| Quote (borbolya) magyarul, ha kérhetem! Ami az investednél van összegnek (neked most van 3,711$) a 150%-a kérhető ki + 5$ amit befizetés nélkül kikérhetsz (neked az 5$-ból maradt 0.3165$). Pl.: van az investednél 5$ akkor maximum 7,5$-t fizetnek neked ki (ebben nincs benne az "ingyen" 5$). Ennél jobban nem tudom elmagyarázni
|
|
| |
borbolya | Dátum: Hétfő, 2011-01-17, 20:39 | Üzenet # 50 |
Generalisszimusz
| Quote (feerke) Ennél jobban nem tudom elmagyarázni köszi, erre muszáj lesz egyet aludnom! Nagyon zabos vagyok, mert ez tiszta szivatás!
borbolya
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Szerda, 2011-03-30, 16:21 | Üzenet # 51 |
Őrmester
Üzenetek: 230
| Ismét fizetett és ismét azonnal. Ezt egy kicsit nehezebb volt összeszedni, mert 10 $ volt a kifiz. minimum és csak két refet sikerült bérelni. Nagyon nehéz ezen az oldalon szabad refet találni, de most sikerült még másik hármat szerezni, így már hatan dolgozunk az újabb kifizetésért.
|
|
| |
borbolya | Dátum: Szerda, 2011-03-30, 16:56 | Üzenet # 52 |
Generalisszimusz
| Quote (Homonnai) Ismét fizetett és ismét azonnal most direkt megnéztem, hol tartok, és lám!
borbolya
|
|
| |
feerke | Dátum: Szerda, 2011-03-30, 17:58 | Üzenet # 53 |
Őrnagy
| Be kell fizetni, hogy kikérhesd a pénzed. De ezt már mondtam.
|
|
| |
borbolya | Dátum: Szerda, 2011-03-30, 18:41 | Üzenet # 54 |
Generalisszimusz
| Quote (feerke) Be kell fizetni Ja, ja mondtad... Csakhogy amikor mondtad, akkor pontosan volt annyi befizetésem, hogy kikérhettem volna a 7 dolcsit, mégsem hagyta. Légy oly jó, most mondd el még egyszer: mennyit? melyik menüből? hogyan? (csak halkan kérdezem, homonnainak nem kellett? homonnai! Neked nem kellett? Hogy csináltad?)
borbolya
|
|
| |
feerke | Dátum: Szerda, 2011-03-30, 19:02 | Üzenet # 55 |
Őrnagy
| Homonnainak is kellett. Mindenkinek kell! Paypalról vagy alertpayról befizetsz 7$-t (rental balanceba) és máris ki tudod kérni a 10-et (vagyis 14 nap múlva ha jól tudom). 10,36$ az egyenleged ebből most 0.3165 -t tudnál anélkül kikérni ha nem 7$ lenne a minimum, és mivel 150%-ot fizetnek ki ezért 7$-nak a 150 százaléka 10.5$ ha az egyenleged meglesz 10,8$ (nem több) akkor azt kikéred és legközelebb úgy számolsz hogy a befizetett összeg 150%-át kérheted ki.
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Szerda, 2011-03-30, 19:15 | Üzenet # 56 |
Őrmester
| De igen nekem is kellett és mindenkinek kell. Én az alertpay számlámról utalok rá és ebből veszek refeket. Nekem így azért jó, mert a kifizetést a paypalra kérem, és onnan tudom haza utalni.(alertról még soha nem utaltam haza, nálunk kicsit bonyolult a hazautalás, viszont van olyan oldal aki csak alertpayra fizet, így azon mindig van valamennyi pénz) Kicsit rossz ez a kötelező befektetés, de úgy tűnik hosszú távon így stabil az oldal. Általában 5 $-t utalok át, az jó sok refre és hosszabbítására elég, minél több van, annál előbb érem el a kifiz. minimumot. Tagságit még nem vettem, csak a kötelező 3,5 $-ost. Én nagyon szeretem ezt az oldalt, bár tudom a kifizetett pénz nem mind igazi kereset, hiszen benne van a befektetés is, de több mint 2 éve folyamatosan fizet és ami lényeg könnyen kezelhető, nincsenek mindenféle hülye ellenőrző kütyük, pillanatok alatt le lehet nyomni.
|
|
| |
borbolya | Dátum: Szerda, 2011-03-30, 19:22 | Üzenet # 57 |
Generalisszimusz
| Quote (Homonnai) Mindenkinek kell!
borbolya
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Csütörtök, 2011-03-31, 06:05 | Üzenet # 58 |
Őrmester
| Nekem így azért jobb, mert nincs hazai számlám és nem is akarok nyitni. A lányom csinált magának egy paypal számlát én arra utalom át az enyémről és ő onnan hazautalja a saját itthoni számlájára. De mivel alertpayról nem lehet paypalra utalni így az ott lévő pénzt használom bérlésre pl. onbuxnál is, a keresetemet viszont már paypalra kérem így amolyan "pénzváltó" is számomra az alertpay számlám, ezért nem esik olyan rosszul onnan a kifizetés.
|
|
| |
borbolya | Dátum: Csütörtök, 2011-03-31, 06:27 | Üzenet # 59 |
Generalisszimusz
| jó, jó... Puffogtam még egy kicsit este, aztán befizettem 7 dolcsit. Már rajta van a számlámon a 10 dollár, amit kikértem Sent by: incrasebux.com (The sender of this payment is Non-U.S. - Verified) Payment sent from: payments@incrasebux.com Payment sent to: privátcímem@gmail.com Business Contact Information Customer Service URL: http://www.incrasebux.com Customer Service Email: support@incrasebux.com Customer Service Phone: +351 939533766 Amount received: $10.03 USD Fee amount: $0.00 USD Net amount: $10.03 USD Date: Mar 30, 2011 Time: 21:17:07 PDT Status: Completed Subject: IncraseBux Payment Custom Note: Congratz To your IncraseBux.com Payment! Please post proof on incrasebux.com forum to receive next payment. Thank you Csak egy kis szépséghibája a dolognak, hogy valójában ezzel mindösszesen 3 $-t kerestem. Persze aki a kicsit nem becsüli... puszika
borbolya
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Csütörtök, 2011-03-31, 07:17 | Üzenet # 60 |
Őrmester
| Igen igazad van, de ha nem akarod egyedül gyűjtögetni centecskéidet mindenféleképpen kell refet bérelni , hát vett úgy hogy önként és dalolva tetted ezt. Nem rossz ez a befektetősdi, ha sikekerül sok jó refet venni hamarabb jutsz a pénzedhez. Csak fizessen ...... sokáig.
|
|
| |