HUNBUX
|
|
borbolya | Dátum: Szerda, 2010-05-26, 12:37 | Üzenet # 1 |
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Állapot: Offline
| A Hunbuxon hozzám csatlakozott tagok számára fontos lehet az alábbi fórumrészlet. Kék színnel a Hunbux adminjának válasza, pirossal a feltett kérdésem látszik. 6884.|2010-05-23 20:19:57|Hunbux Admin| 6881.|2010-05-23 19:16:40|borbolya| sziasztok! Kedves admin! Megértem a lelki állapotodat, éppen elég lehet a sok felháborodott felhasználónak válaszolni a felvetett kérdésekre. Azonban - annak ellenére, hogy megkaptam az elmarad három dolcsimat, amit már meg is köszöntem - kénytelen vagyok beállni azok sorába, akik további kérdésekkel boldogítanak téged. Nos, azt nem hittem volna, hogy az időszámítás május 23-ával újra kezdődik. Miért is töröltétek az összes refem keresetét? A 23-a előtti kattintások mintha meg sem történtek volna! Az a helyzet, hogy még számomra is kínos, hiszen én hoztam ide ezeket az embereket. Az én kérésemre regisztráltak, és dolgoztak szorgalmasan azért, hogy egyszer végre elérjék a három dollárt (ami valljuk be, nem is olyan egyszerű ezen az oldalon). Szeretném visszaadni nekik a hitüket. Te nem? Embarassed
Na szóval a statisztika tűnt el de mindenkinek megvan a pénze ez a lénye. Ha nem nulláztam volna akkor az oldal olyan nagy erőforrásokat foglal le a szerveren hogy töröltek volna minket. Ez a helyzet. Szóval ezt kell megértenie mindenkinek.
borbolya
|
|
| |
feerke | Dátum: Vasárnap, 2011-04-24, 14:20 | Üzenet # 76 |
Őrnagy
Csoport: borbolya klub tagok
Üzenetek: 489
| Quote (borbolya) ha a helyemben lennél, írnál nekik? természetesen
feerke http://ptcoldalak.ucoz.net
|
|
| |
borbolya | Dátum: Vasárnap, 2011-04-24, 14:23 | Üzenet # 77 |
Generalisszimusz
| Quote (feerke) természetesen mondod most, tudván, hogy egyáltalán nem vagy a helyemben
borbolya
|
|
| |
feerke | Dátum: Vasárnap, 2011-04-24, 14:31 | Üzenet # 78 |
Őrnagy
| Quote (borbolya) mondod most, tudván, hogy egyáltalán nem vagy a helyemben kérjed kifele elvileg új az admin meg elfelejtett már mindent amit írtál neki... Ha nem próbálod meg akkor nem is fogod megkapni.
Az üzenetet módosította: feerke - Vasárnap, 2011-04-24, 14:31 |
|
| |
borbolya | Dátum: Vasárnap, 2011-04-24, 14:32 | Üzenet # 79 |
Generalisszimusz
| Quote (feerke) elvileg új az admin meg elfelejtett már mindent amit írtál neki... az a bökkenő, hogy már én is elfelejtettem, mikor is kértem le, és mennyit...
borbolya
|
|
| |
feerke | Dátum: Vasárnap, 2011-04-24, 14:36 | Üzenet # 80 |
Őrnagy
| Quote (borbolya) mikor is kértem le, és mennyit... az oldalon a kifizetett összegből levonod amit kifizettek és az meg is van h mennyit kellene. a dátumot meg én se tudom pontosan csak annyit hogy melyik hónapban kértem ki.
|
|
| |
borbolya | Dátum: Vasárnap, 2011-04-24, 14:42 | Üzenet # 81 |
Generalisszimusz
| Quote (feerke) az oldalon a kifizetett összegből levonod amit kifizettek tudod, ezt most én kihagyom... Tényleg úgy vagyok vele, hogy ha az admin nem veszi a fáradságot, akkor le van ejtve az egész! Attól a három dolcsitól nem fogok falnak menni
borbolya
|
|
| |
feerke | Dátum: Vasárnap, 2011-04-24, 18:05 | Üzenet # 82 |
Őrnagy
| Kifizetett: BIZONYLAT
|
|
| |
borbolya | Dátum: Szombat, 2011-05-21, 09:02 | Üzenet # 83 |
Generalisszimusz
| Quote (feerke) Kifizetett: Gratula! Hozzáadva (2011-05-21, 9:02 Am) --------------------------------------------- Gondolom kaptatok ti is levelet Putz Lászlótól (remélem, tényleg tőle!), amiben írja, hogy visszaveszi a Hunbux üzemeltetését, és sajnálja, hogy egyáltalán kiadta a kezéből. Én ennek nagyon örülök, és bízom benne, hogy nem kacsa, mert ha igaz, akkor boldogan visszatérek az oldalra. Ha tudtok részleteket, kérlek írjátok meg! Ma bekukkantottam a fórumba, és őszintén szólva nem tudom, hogy mi is a szitu (na mizumizumizu ). köszi
borbolya
|
|
| |
feerke | Dátum: Szombat, 2011-05-21, 11:45 | Üzenet # 84 |
Őrnagy
| Én is kaptam levelet. Miután kifizetett egy pár napig eltűnt focimagus. Ezután abbahagytam megint, de most nem tudom hogy mit csináljak, mert megint aktív a fórumon és chat is van. A másik pedig hogy a standardoknak levitte a kifizetési limitet 8$-ról 6-ra. Van hirdetés is úgy mint régen. Van 2$-om ott és szerintem teszek egy próbát. Remélem nem kell majd csalódni benne.
|
|
| |
borbolya | Dátum: Szombat, 2011-05-21, 11:51 | Üzenet # 85 |
Generalisszimusz
| Quote (feerke) szerintem teszek egy próbát azt hiszem én is Már az is megnyugtat, hogy Putz László nevét olvasom
borbolya
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Szombat, 2011-05-21, 15:57 | Üzenet # 86 |
Őrmester
Üzenetek: 230
| Igen valószínűleg mindannyian kaptunk ilyen levelet, - úgy tűnik éledezik az oldal. A fórumon sokkal jobb a hangulat, mindenki bizakodik, reménykedik meloo és nero02 focimágus segítői. -Én már máj. 18-án is kaptam egy rövidke emailt focimágustól ebben is az oldal újra indításáról ír : ...... '..Sajnos a megbizott müködtető kis hiján tönkre tette az oldalt! Vissza tértem nem engedem. Sajnos jó pár hét kell még! Jelenléteddel amikor csak tudod kérlek erősítsd a forum hangulatot! Üdvözlettel Focimagus " Sokkal többet szerintem egyikőnk sem tud, de nagyon jó lenne ha tényleg visszatérne, és egy erős, megbízható oldal lenne, mint az elején. Reméljük sikerülni fog, mi drukkolunk nekik.
|
|
| |
borbolya | Dátum: Szombat, 2011-05-21, 18:28 | Üzenet # 87 |
Generalisszimusz
| Quote (Homonnai) Reméljük sikerülni fog, mi drukkolunk nekik. Így igaz. Ezennel ünnepélyesen visszasorolom egy kedvezőbb besorolásba! Aztán majd meglátjuk...
borbolya
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Szombat, 2011-05-21, 19:47 | Üzenet # 88 |
Őrmester
| akkor most már rajtuk a sor, mi megadtuk nekik a bizalmat.
|
|
| |
borbolya | Dátum: Szombat, 2011-05-21, 20:37 | Üzenet # 89 |
Generalisszimusz
| annyira édes vagy, ahogy emelgeted az aranyos kis lábikóidat!
borbolya
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Vasárnap, 2011-05-22, 16:39 | Üzenet # 90 |
Őrmester
| ......és közben még dekázok is.. Olyan édesek ezek a hangulatjelek, hogy nem tudok nekik ellenállni. De az oldalra - bizalom ide, bizalom oda - kicsit haragszom.Pár napja szinte mindenkinek megszüntették a klubtagságit a nagy átszervezés és ellenőrzések miatt. Ígéret van, hogy mindenki visszakapja ellenőrzés után, csakhogy addigra az enyém tényleg lejár (júniusban váltottam) addig csak a standardokat tudjuk kattintani. Hogy érdemes lesz-e újra tagságit venni, ki tudja? Egy biztos, egy kifizetéssel még lógnak (lassan egy éve) és jelenleg 2.8 $ van a számlámon. Én már annyi bizalmat adtam nekik, hogy cserébe már ők is adhatnának egy kis lóvét (ne csak ígérgetést).
|
|
| |