Még egy kis HUNBUX: ""8812.|2010-11-13 21:56:17|noxora|
Üdv Hunbux!
Hivatalos ügyben keresném a tulajdonost, de nem találtam elérhetöséget, ezért ide irok.
Remélem az Adminok átadják az üzenetem. Nem azt kérem , hogy kerüljön ki a forumba, de megkeresést kérek és vegye komolyan.
Én a PTC-PTR-PTP Hirportál tulajdonosa vagyok , aki azzal foglalkozik ki fizet ezen oldalak közül és ki nem.
Nem haragot vagy viszájt szeretnék szitani , hanem védeni a magyar munkavállalokat akik pld itt is kattintanak.
Megkeresés érkezett hozzám miszerint itt nem mennek a kifizetések a klub tagoknak sem.
Meg kell , hogy mondjam a forum láttán és egyes ellentmondo az oldalon szereplö adatok láttán kezdek hitelt adni a feltételezéseknek.
Konkrét levél váltások vannak az egyik felhasználotol, de más felhasználoktol is kaptam kérdéseket és informáciokat is.
Nem kell , hogy mondjam milyen következményei vannak annak ha valakit scam -nek kiáltanak ki.
Kérem , hogy keressen meg és megnyugtato válaszokat szeretnék hallani.
Természetesen mindenkinek az a jo , ha egy valoban fizetö oldal életben marad ezért , ha megkereséssel él felém és a függöben levö kifizetések megnyugtatoan rendezödnek ugy még reklámot is kaphat az oldalamon ami ugyebár mindenkinek jo lesz.
Az oldalam: http://www.ptchirportal.eu
Elérhetöségem: noxora3@gmail.com
Ha kell szivesen megnevezem a forrásomat is és megküldöm az általa adott levelezést is mely önökkel folytatodott vagy inkább nem folytatodott.
Ha valakinek nem válaszolunk az szintén találgatásra ad okot.
Amennyiben az oldalrol engem vagy a forrásomat kizárják szintén scam listára valo kerüléssel jár , bár nem hiszem , hogy egy nagy multu cég ilyet tenne , hisz biztosan kimer állni és elmondja az igazat vagy eloszlatja a félelmeket.
Kérem keressen meg!
Bü: Secret:noxora ""
????
Hát az oldalon a hangulat igencsak paprikás.