Kedd
2021-05-18
02:29
Üdvözöllek Vendég
RSS
 
borbolya_job
Főoldal Regisztráció Belépés
Változások a borbolya_job oldalon - Fórum »
[ Updated threads · Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: borbolya  
Fórum » borbolya_job fórum » A b_job újdonságai » Változások a borbolya_job oldalon (Milyen változások várhatók a jobon?)
Változások a borbolya_job oldalon
borbolyaDátum: Szerda, 2010-08-11, 19:06 | Üzenet # 1
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
sziasztok!

Ez egy ilyen nap. sad

A borbolyabux.info után rá kell térnem a borbolya_job-bal kapcsolatban felmerült problémákra, amelyek miatt hamarosan változások lesznek a honlapon.

Az első ilyen változás nem lesz nagyon drasztikus. Azt tervezem, hogy még ebben a hónapban „kiselejtezek” néhány információt a jobról. Egész pontosan azokat a partneroldalakat szedem le, amelyek iránt vagy semmi érdeklődést nem mutattok, vagy amelyekről már bebizonyosodott, hogy kamuznak, vagy amelyiket már magam sem csinálom, így természetesen nektek sem ildomos ajánlanom. Lehet, hogy le sem szedem őket, csak egy más szempont szerint javaslom a használatukat (például azért, hogy színesíthessétek velük saját honlapjaitokat).

Ami azonban lényegi változásként ebben a pillanatban látszik, az a job_shop bezárása. Erre nem akarok több pénzt fordítani, ugyanis nem használjátok. A magam kedvéért pedig nem költök rá fölöslegesen.

Az oldal átalakítása után a vásárolható szolgáltatások, hirdetési lehetőségek továbbra is nyitva állnak majd az érdeklődők előtt, de marad a PayPal gombbal vagy email útján, szintén PP-n keresztül történő fizetés.
Van még néhány kisebb-nagyobb változtatásra vonatkozó ötletem, de még bennem sem alakult ki a végleges terv. Minden esetre arra törekszem, hogy szigorúan a job eredeti funkciójának megfelelő információk maradjanak az oldalon, azaz netes munka-ajánlatok, és vásárolható szolgáltatások.

Remélem az átalakítás után sokkal átláthatóbb lesz az oldal, és szívesen jöttök majd vissza továbbra is.

Azt tervezem, hogy időről időre megjutalmazom majd a leghűségesebb felhasználókat, mert megérdemlik. biggrin


borbolya
 
borbolyaDátum: Hétfő, 2010-08-23, 17:23 | Üzenet # 2
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
sziasztok!

Befejeződött a változtatások legnagyobb része.

Először is a webshopot kivettem a menüből, és tartalmát kiürítettem. A vásárolható dolgokat megvehetitek az éppen aktuális oldalon, közvetlenül.
Meglehet, hogy egyszer még újra feltöltöm, de még nem tudom, hogy mikor.

Nagyon sok a változás, kérlek benneteket, hogy ha bármi hibát észleltek, - pl. nem működő linket, vagy olyan hivatkozást, ami nem oda visz, ahová kellene - kérlek, jelezzétek.

Akkor is szóljatok, ha valaminek ott kéne lennie valahol, de nincs ott. Ezzel sokat segíthettek nekem. biggrin

Még nem vagyok teljesen kész, úgy hogy lehetséges, hogy egy-két órára a közeljövőben még dolgozom az oldalon.

Köszönöm a türelmeteket biggrin


borbolya
 
borbolyaDátum: Csütörtök, 2010-08-26, 17:06 | Üzenet # 3
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
sziasztok!

A figyelmesebb felhasználók észrevették, hogy a job utolsó karbantartásakor leszedtem a filmekről készült listát.
Ennek az az oka, hogy nagy lendülettel hozzáfogtam az új, frissített lista összeállításához.
Ez már tartalmazni fogja a fájlok méretét, és néhány más, fontos, vagy érdekes információt.

Egyelőre azonban kedves klubtagjaim, érjétek be kérlek egy kevésbé teljes, de azért használható listával. Az, hogy valamit nem találtok benne, nem azt jelenti, hogy nincs meg, tehát kérdezzetek.

A listát ITT találjátok.

A letölthető listához kérjetek jelszót, ha esetleg könnyebben akartok keresgélni benne. Nézelődésre megfelel az is, ami az oldalon alaplistaként látható)

jó böngészést biggrin


borbolya
 
borbolyaDátum: Vasárnap, 2010-09-19, 15:41 | Üzenet # 4
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
sziasztok!

Mivel lassan már követhetetlenné vált a PTC oldalak aktuális állapota - elérhetőségre gondolok - azt találtam ki, hogy nem az oldal bannerét használom itt, a jobon, hanem a magam készítette képet. Így legalább a kép nem tűnik el, ha az oldal felszívódik, legfeljebb a link nem fog működni.

Sajnos a gyakori változások miatt nem biztos, hogy mindig naprakész volt a PTC ajánlatom, és még véletlenül sem szerettem volna senkit sem félrevezetni.

Így aztán ma egy külön fórumot indítottam kifejezetten a PTC oldalak kitárgyalására biggrin

Ha gondoljátok, nyugodtan elvihetitek a képeket, és használhatjátok a saját oldalatokon. Tudom, hogy nincs kellemetlenebb annál, mikor azt látod, hogy a ptc oldal bannere helyett csak egy kis kocka jelenik meg a lapon.

Nehéz eldönteni, hogy leszedd-e, vagy sem? Mert hát a ptc oldalak szoktak csak úgy jönni-menni is... Így aztán egyik nap leveszed, másik nap felrakod újra... sad Ez elég időigényes elfoglaltság angry

Böngésszetek az új fórumon, és várjuk a hozzászólásokat is, mert felmerült néhány kérdés egyik-másik oldallal kapcsolatban. biggrin


borbolya
 
borbolyaDátum: Szombat, 2010-10-16, 17:53 | Üzenet # 5
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Szeretném elmondani azoknak, akik nem csak a borbolyabux.info miatt jönnek fel a jobra, hogy nagyon sok tervem van a közeljövőben. Olyan hasznos információkat, segéd anyagokat fogok feltölteni az oldalra, amivel a teljesen kezdők munkája is könnyebb lehet.
Remélem, akik eddig velem voltak, ezután is maradnak biggrin


borbolya
 
borbolyaDátum: Hétfő, 2010-11-29, 11:22 | Üzenet # 6
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Új fórumot indítok - valamikor decemberben - Hasznos holmik címmel. Ezen a fórumon a honlapodat színesítő, hasznos dolgokat szeretnék megosztani veletek. Szándékom szerint ez zártkörű lesz, és csak klubtagok számára lesz elérhető a tartalma(ezt elvetettem). Olyan scripteket, html kódokat fogok elhelyezni itt, amelyekkel még szebbé, vagy praktikusabbá tehetitek a weboldalaitokat.

Megmutatom, hogy egy-egy kódot hogyan alakíthatsz át ízlésednek megfelelően, és megosztok veletek olyan oldalakat amelyeket böngészés közben találtam és megtetszettek nekem. Ezeken aztán létrehozhatjátok a nektek leginkább "testhezálló cuccokat".

Aztán lesz még egy fórum, aminek valami olyasmi lesz a címe, hogy Net-tipp, Net-les vagy Belépés csak klubtagoknak (ez lett a Klub Fórum). Ezen a helyen azok a klubtagok tehetik közzé saját ajánlataikat, akik erre igényt tartanak. Egy felhasználó egy topikot nyithat (sajnos nekem kell szólni, ha topikot szeretnétek, mert a jogosultsággal vagy mindent, vagy semmit sem tudok adni), amelyben bármilyen internetes témát feszegethet, amely a jobon még nem szerepel. Nekem is lesz itt egy topikom, amiben a a topikokkal kapcsolatos észrevételeimet olvashatjátok. Nem akarok "direkt" belenyúlni a témákba, de fontosnak tartom, hogy ismerjétek a véleményemet, hiszen a szabályokat átlépők topikját kíméletlenül törölni fogom. Várnék néhány ötletet a fórum elnevezésével kapcsolatban, mert nekem valahogy nem jut a felsoroltakon kívül semmi az eszembe, amivel utalhatnánk a fórum témájára...(most már késő, a név olyan, amilyen)

Lehetséges, hogy áthozom a jobra a Dizájnsuli oldalon eddig megjelent anyagokat, mert már a job és az apróságok oldal is elég sok feladattal jár, és a sulira nem jut igazán időm. Talán egyszerűbb lesz, ha itt folytatom, mert azért mégis csak a borbolyajob a szívem csücske. Vagy bepakolom a Hasznos holmik közé, vagy új menü alatt megy majd, még nem tudom. Szerintetek?

Átalakul a job arculata is. Nem nagyon, de azért elég jelentősen, mert a kezdőlapon ma még sok olyan dolog található, ami lassan elveszti az aktualitását (hogy ne menjek messzebb, itt van mindjárt a borbolyabux, és az MKL oldal. Utóbbi sem igazán nyerte el a látogatók érdeklődését, pedig szerintem hasznos lehetne ebben az egyre bizonytalanabbá váló gazdasági környezetben).
A menü szerkezet változtatásán is gondolkodom, és a tartalmat is újra felülvizsgálom.

Úgy tervezem, hogy a legtöbb új információt a jövőben a fórumon helyezem el, remélem nem lövök túl nagy bakot ezzel, és így is megtalálják majd a témákat az érdeklődők. Fogalmam sincs, hogy jól döntök-e, de majd meglátjuk. wink


borbolya
 
Fórum » borbolya_job fórum » A b_job újdonságai » Változások a borbolya_job oldalon (Milyen változások várhatók a jobon?)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: