Szerda
2024-04-24
21:10
Üdvözöllek Vendég
RSS
 
borbolya_job
Főoldal Regisztráció Belépés
Admin fontos közlései - Fórum »
[ Updated threads · Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: borbolya  
Fórum » borbolyabux fórum » Kifizetések » Admin fontos közlései (Szeretném, ha mindenről azonnal értesülnétek, ami fontos)
Admin fontos közlései
borbolyaDátum: Csütörtök, 2010-04-22, 18:09 | Üzenet # 1
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy az oldal folyamatosan fejlődik és változik. Ezért javaslom, hogy időnként nézzetek körül, mert minden részletet nem biztos, hogy a fórumban célszerű közzétenni. Mindjárt itt van egy téma. Evuskával azon gondolkodtunk, hogy nincs tisztázva, hogy a mini prémium tagság egy hónapja alatt hány referáltat lehet feliratni. Arra a megoldásra jutottunk, hogy úgy igazságos, hogy a tagság első napján lechekkoljuk, kinek hány referáltja van. Aki már elérte a 15 főt, annak időarányosan jóváhagyjuk az új refeket. Tehát: az éves tagsághoz 40 refet lehet gyűjteni. Egy hónapra tehát 3 fő engedélyezett. Akinek a havi prémium tagság ideje alatt a 15 + 3 ref számot meghaladja a referált száma, annak nemes egyszerűséggel törölni fogjuk a referáltjait. Bocsánat, ha félreértés keletkezett volna, de úgy gondolom, még időben vagyunk ahhoz, hogy a játékszabályokat tisztázzuk. biggrin

borbolya
 
lukiDátum: Vasárnap, 2010-06-27, 16:30 | Üzenet # 2
Közlegény
Csoport: Ellenőrzöttek
Üzenetek: 12
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Kedves Borbolya.

Ez a hsz nem védekezés és megmagyarázom akar lenni, csak éppen szükségét érzem részemről a következőket mejegyezni arról amit érintettél, az akciós tagság vásárlása iránti közöny látszatáról.
Nem tudom hányszor átnéztem már ezt a legújabb akciótokat. Én most is vagy 6-8 oldalon Up vagyok havi ill. éves tagság vásárlásával. Azonban sajnos például itt nem tehetem mert ha kiszámoljuk mi lenne a bevételem 1 hónap alatt amikoris van 4 refem, abból kettő kattint, akkor ha előlről ha visszájáról számítom ki csakis veszteségem lenne hó végén. Azt hiszem fele sem jönne össze a $4-nak.

Hozzá teszem: azok a kb januártól induló magyar oldalak amelyek közben megszüntek óriási kárt okoztak a magyar PTC világ megitélésében és amíg azokon az oldalkon, legyen itt a nevük is: Egom, Kormi, Kevin (még van nem tudom fog-e fizetni ezért nem írom le ezen oldal navét, mindenesetre már 3 hete nem fizet) szóval ezeken az oldalakra igen hamar sikerült a 20-30 megengedett referraltat beszerezni, most hónapokon keresztül nem jön ide senki, aki jött abból mint írtam 2 kattol. Tehát hiába tetszetős az akciótok nem vehetem meg de lehet, hogy többen is így vannak vele.....ja, több oldalam van hirdetve, így tudtam már több száz refet szerezni ebben az évben, de annak a "jó" világnak vége, az említett oldalak miatt a bizalom teljesen elszállt. Ennyi lett volna a közlendőm ezzel kapcsolatban. Elnézést, ha nem ebbe a topikba kellett volna írnom.

Üdv Imre (luki)


luki
 
borbolyaDátum: Vasárnap, 2010-06-27, 16:57 | Üzenet # 3
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
"Tehát hiába tetszetős az akciótok nem vehetem meg de lehet, hogy többen is így vannak vele.....ja, több oldalam van hirdetve, így tudtam már több száz refet szerezni ebben az évben, de annak a "jó" világnak vége, az említett oldalak miatt a bizalom teljesen elszállt. Ennyi lett volna a közlendőm ezzel kapcsolatban. Elnézést, ha nem ebbe a topikba kellett volna írnom. "

kedves luki!

Köszönöm a hozzászólást, nagyon sok gondolat vetődött fel bennem ennek kapcsán, és megmondom őszintén ezek a gondolatok nem túl pozitívak. sad

Ugyanis pontosan a bizalmatlanság miatt lassú a csatlakozás üteme, ez nagyon jól érzékelhető. Amint látod, mindenfélével próbálkozunk, hogy valahonnan bevételhez jussunk, a bux oldal fenntartásához (bannerek, hirdetések olcsón).

Vannak olyan külföldi oldalak, ahol egy napi banner hirdetésért 8 $-t elkérnek!

Tisztelet annak a néhány kivételes felhasználónak - és itt is köszönjük nekik - aki bizalmat szavazott nekünk, bizony semmi érdeklődés nincsen egyetlen kezdeményezésünk iránt. Most például azon agyalok, hogy lehetővé tegyem a jobon link hirdetések megjelenését (azaz bárki - egy kedvező összegért - elérhetővé teheti saját weboldalát innen, a jobról). Elég nagy látogatottságunk van, - hála az égnek - talán lesz némi érdeklődés.
Pedig nyugodtan elhihetitek, hogy mi meglehetősen sokat költünk arra, hogy a látogatottságunkat növeljük!

Szívesen vesszük az ötleteket, hiszen a job tulajdonképpen azért jött létre, hogy segítsük egymást amiben csak tudjuk. biggrin


borbolya
 
borbolyaDátum: Péntek, 2010-07-02, 21:21 | Üzenet # 4
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
sziasztok!

Új akció indul! A részleteket itt olvashatjátok el.

Mindenkinek sok sikert kívánunk, és remélhetőleg aktívak lesztek biggrin


borbolya
 
borbolyaDátum: Hétfő, 2010-08-02, 11:31 | Üzenet # 5
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
sziasztok!

Szeretnélek tájékoztatni benneteket, hogy a borbolyabux.info oldalról kifizetést csak PayPal számlára tudunk teljesíteni, és egyelőre nem is tervezünk mást. biggrin

Viszont, ha privát emailben "kéritek le" a pénzeteket, akkor semmilyen számlára sem fogunk fizetni, azon egyszerű oknál fogva, hogy ebben az esetben a buxon összegyűlt pénzeteket nem tudjuk lenullázni.

Tehát mindenképpen szükséges, hogy a kifizetést a bux oldal megfelelő menüpontján keresztül kérjétek.

biggrin


borbolya
 
borbolyaDátum: Péntek, 2010-09-03, 19:36 | Üzenet # 6
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
sziasztok!

egyik felhasználónk visszaküldte a pénzt a PayPal számláról. Természetesen újra elküldtem neki, és nincs is semmi probléma, de biztosan vannak olyan oldalak, akiknek akkora a forgalmuk, hogy észre sem veszik, vagy észre sem akarják venni, ha ilyesmi történik. Így aztán búcsút inthettek a nehezen összekattogott pénzeteknek sad

Ezért úgy gondoltam, fontos, hogy ezen a helyen elmondjam, vigyázzatok! Ne kattintsatok az "Issue Refund" gombra, ha pénzt kaptok valahonnan. Ez ugyanis az összeg visszafordítását jelenti. (megsúgom, hogy egyszer én is visszafordítottam a pénzemet, és soha többet nem kaptam vissza... sad )


borbolya
 
borbolyaDátum: Csütörtök, 2010-09-09, 05:55 | Üzenet # 7
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
sziasztok!

Észrevettem, hogy néhány napja nagyon kevés látogató érkezik a buxról a jobra. sad
Azon tűnődtem, vajon mi lehet ennek az oka, hiszen két napja hirdetem már a Sikerprogramot, aminek a bannere a Fórum róla szóló topicjára visz.

Tegnap este beszéltem egy szívemnek kedves felhasználónkkal, - örülök, hogy megismertem - aki említette, hogy a Sikerprogram bannerére kattintva nem működik a számláló. Innen is üzenem neki, hogy téved! Kipróbáltam, és működik.

Viszont van egy rossz hírem azoknak, akik gyorsan be is zárták a megnyíló ablakot, mert úgy gondolták fölöslegesen nem olvasnak, ha már egyszer nem jár érte fizetség sad

Ugyanis a banner működik, a számláló teszi a dolgát. Aki nem görgeti fel a lapot egészen addig, amíg a számlálót meglátja valóban azt hiheti, hogy valami gond van. Tehát magyarul: ha valaki csak azért kattogott, hogy megkapja érte a pénzt, jelentem jól ráfázott. Annyiszor 0,006 $-től esett el, ahányszor elmulasztotta, hogy megnézze, valójában mi is a helyzet.

Gratulálok azoknak, akik figyelmesek voltak, és köszönöm nekik ezt a gesztust. heart

Ma már egy kis figyelem valóban gesztusnak számít... biggrin


borbolya
 
borbolyaDátum: Vasárnap, 2010-09-19, 08:57 | Üzenet # 8
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
sziasztok!

Egy kicsit "kipofoztam" a hirdetésekről szóló ajánlataimat, ajánlom figyelmetekbe. biggrin

Őszintén szólva nem igazán hiszem, hogy hirdettek, bár nem igazán értem, hogy mi ennek az oka, hiszen az árak nagyon is kedvezőek wink

Minden esetre nézzétek meg a lehetőségeket, mert szerintem már rég jártatok ezen a lapon sad

Köszönöm a figyelmet! biggrin


borbolya
 
borbolyaDátum: Kedd, 2010-09-21, 15:24 | Üzenet # 9
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
sziasztok!

A téma nem kifejezetten a bux oldalhoz kötődik, - sőt inkább a jobhoz - mégis úgy gondolom itt lesz jó helyen.

Elég kínos a dolog, de kénytelen vagyok szóvá tenni, mert mostanában tudatosult bennem a helyzet. Arról van szó, hogy azt veszem észre, hogy néhány felhasználó az aláírását kiegészíti egy, esetenként több linkkel is, ami a honlapjára kalauzolja a látogatókat.

Már egyszer-kétszer elmondtam, - de szerintem ezt magatoktól is tudjátok - hogy a bux fenntartása nem kis anyagi erőfeszítést igényel evuskától és tőlem, mivel a nullánál alig több a hirdetésekből befolyt összeg.

Van lehetőség bannercserére, és nagyon olcsón hirdethetitek a linketeket a borbolyajob-on. A klubtagok pedig mindössze 1 $-ért 100 hirdetést vásárolhatnak akár a buxon is. Mennyi is a forint mai árfolyama dollárhoz képest?

Szóval az lenne a kérésem, hogy akit érint, legyen szíves minél előbb távolítsa el az aláírásából a linkeket! biggrin
Privát emailben kérhettek hirdetésre kedvezményt a jobon, de a burkolt hirdetést nem tartom túl elegánsnak sad

Köszönöm a megértéseteket. biggrin


borbolya
 
borbolyaDátum: Szombat, 2010-09-25, 15:46 | Üzenet # 10
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
FIGYELEM! FONTOS KÖZLENDŐM VAN, KÉREM, HOGY A BUX FELHASZNÁLÓI IS OLVASSÁK EL!

sziasztok!

Egyik szemem sír, a másik meg nevet sad biggrin

Nevet, mert a mai napon túlléptük a 200 $-os kifizetési határt biggrin

Sír, mert a felhasználók száma szinte jottányit sem nő sad Sír, mert azok közül, akik fönt vannak, nagyon kevesen aktívak sad
Sír, mert a bevételeink a 0-val egyenlőek sad

Tudjátok, hogy nem a panaszkodás miatt írom meg időről időre, ami nyomja a lelkemet, hanem pontosan azért, hogy képben legyetek Ti is.

Azok a változások, amelyek néhány napon belül életbe lépnek, a borbolyabux pénzügyi helyzetét közvetlenül nem befolyásolják, és bár azt reméltem, hogy közvetve mégis előnyösek lesznek, ma már nem vagyok benne biztos.
Azt hittem az, hogy az inaktív felhasználókat töröljük a rendszerből, és helyet biztosítunk azoknak, akik komolyabban veszik a kattintgatást, nagyobb vonzerő lesz majd a hirdetők számára, így valamelyest kiegyenlítettebb lesz majd az egyenlegünk. Félek, mellényúltam sad

Minden esetre - és ezt evuska sem tudja még, mert néhány perce döntöttem el, hogy megosztom veletek a dolgot - azon gondolkodom, hogy év végén mindenképp újra felül kell vizsgálnunk a helyzetet.
Ha a felhasználók száma addigra nem éri el az 1.200 főt, legalább 80%-os aktivitás mellett (kb. 1.000 ember), akkor a hirdetési bevételeknek végérvényesen búcsút mondhatunk. Ha pedig még annyi bevétel sem jön hirdetésből, mint eddig, akkor kénytelen leszek megállapítani, hogy a ptc oldal üzemeltetését is kipróbáltam.

Mivel még ma is kaptam olyan kérdést, hogy a bux 8 hirdetéséből miért csak 4-et írunk jóvá, még inkább elkeseredtem sad

Tényleg, de tényleg hányszor kell még egy-egy felhasználónak elmondani, hogyfenntartjuk magunknak a saját hirdetés elhelyezésének jogát, és hogy kötelezően csak az Állás, munka, üzlet, pénz rovat tartalmazza a fizetett hirdetéseket? sad

Hogy létezik az, hogy még mindíg nem kért klubtagságot mindenki, aki kattog a buxon? Nem akarja megkapni a pénzét október 1-je után, csak majd ha eléri a 8 $-t? Vagy netán úgy gondolja, addig még kiveszi, ami bent van, és aztán agyő?
Vagy netán még mindíg nem tettem közzé a híreket elég sokszor, és elég érthetően?
Nem tudom.... sad

Azért minden esetre köszönöm szépen azokat a kattintásokat, amiket a borbolya apróságok oldalon a támogatóktól kaptunk biggrin Nagyon jól esik, hogy vagytok néhányan, akik megértettétek, hogy mi a kérésem, és mi a kérés oka biggrin
Sajnos úgy érzem, ott is csak a törzstáborra számíthatok - nekik külön köszönet -, mert a többiek - és tisztelet a kivételnek - abszolúte csak és kizárólag hasítani akarnak annak ellenére, hogy érthetően elmondtam, nem vagyok milliomos, és a lehetőségeim korlátozottak.

Köszönöm a figyelmeteket és bocsánat, ha kicsit túlságosan is borongósra sikerült a mondanivalóm. Ezek az érzések dúlnak bennem, és nem igazán tudok tenni ellenük biggrin


borbolya
 
Fórum » borbolyabux fórum » Kifizetések » Admin fontos közlései (Szeretném, ha mindenről azonnal értesülnétek, ami fontos)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: