Péntek
2024-04-19
23:57
Üdvözöllek Vendég
RSS
 
borbolya_job
Főoldal Regisztráció Belépés
Képernyőkép készítése - Fórum »
[ Updated threads · Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: borbolya  
Fórum » Hasznos holmik » Bigyók » Képernyőkép készítése (képernyőkép)
Képernyőkép készítése
borbolyaDátum: Péntek, 2011-01-28, 11:19 | Üzenet # 1
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Ezzel a kis programmal nagyon egyszerűen lefényképezheted a monitorodon látott dolgokat, sőt kijelölheted, hogy melyik terület legyen a képen.
Telepítés után jobb egérgombbal az ikonra kattintva válaszd ki a "kép készítés most" (első lehetőség a sorban. Késleltetett időbeállítás is lehetséges) lehetőséget. Az egérrel - szaggatott vonal jelzi a kijelölt területet - jelöld ki a kívánt részt, majd egyszerűen adj neki egy tetszőleges nevet, és válaszd ki a mentés helyét. Kész is vagy.

Nem kell a Paint-be másolgatnod, és ha a kép mérete megfelel, akkor tényleg semmi teendőd sincs, mint hogy beilleszd - feltöltsd - arra a helyre, ahol látni szeretnéd.

FIGYELEM! NE LÉGY AMATŐR,ÉS NE IJEDJ MEG, AMIKOR A TELEPÍTÉS ELŐTT MEGJELENIK A FIGYELMEZTETŐ ABLAK, AMELY SZERINT A LETÖLTENDŐ FÁJL VÍRUST TARTALMAZHAT! EZ MINDEN ILYEN TÍPUSÚ FÁJL TELEPÍTÉSEKOR OLVASHATÓ A PÁRBESZÉD PANELEN. EZ A FÁJL EGYENESEN EGY CD LEMEZRŐL JÖN, AMIT SAJÁT KEZŰLEG MENTETTEM EL, ÍGY BÁTRAN MEREM AJÁNLANI. HA NEM AKAROD MEGKÖNNYÍTENI AZ ÉLETEDET, AKKOR NE TÖLTSD LE... EZ A TE DÖNTÉSED.



borbolya

Az üzenetet módosította: borbolya - Hétfő, 2011-01-31, 10:40
 
Fórum » Hasznos holmik » Bigyók » Képernyőkép készítése (képernyőkép)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: