Szombat
2024-04-20
16:05
Üdvözöllek Vendég
RSS
 
borbolya_job
Főoldal Regisztráció Belépés
Liberty Reserve - Fórum »
[ Updated threads · Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: borbolya  
Fórum » borbolya_job fórum » Internetes bankok » Liberty Reserve (liberty reserve)
Liberty Reserve
borbolyaDátum: Kedd, 2010-11-30, 06:11 | Üzenet # 1
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Megmondom őszintén, számomra ez a legutálatosabb, legellenszenvesebb eszámla, de mivel vannak olyan oldalak, amelyek kifejezetten ezt preferálják, nem baj, ha van ilyen számlád is. Most hívom fel a figyelmedet, hogy amennyiben nem írod fel az összes jelszót, és kódot, amit a regisztráció során kapsz, és elfelejted nem fogsz tudni belépni a számládra! Feltétlenül jegyezz fel minden információt.
Az ismertetőben nem szerepel, de szerintem ez a bankszámla adatvédelmi szempontból a legaggályosabb. Rendszeresen jönnek olyan levelek, amiben az email címed megerősítését kérik. Én arra a címre is szoktam kapni, aminek semmi köze a Liberty Reserve számlámhoz. Én úgy gondolom, az óvatosság nagyon fontos, mint mindíg, ha "bankol" az ember.

Erre a linkre, vagy a bannerre kattintva regisztrálhatsz!

Kattints a megnyíló oldalon a Create Account (Számla létrehozása) gombra.

E-mail Verification

Step 1 :
Your e-mail: (ide írd be az e-mail címedet)
Re-enter your e-mail: (ismételd meg az e-mail címet)
Klikkelj a "Submit" gombra!
Nézd meg, hogy kaptál-e az e-mail címedre levelet aktivációs kóddal

Step 2:
Activation code: (ide írd be azt a kódot, amit e-mailben kapott)
Majd klikkelj a "NEXT" gombra!

Account Name: (Nevezd el a számládat – bármit írhatsz, akár felhasználói nevet is)

Security Information (biztonsági információk)

Password: (jelszó - ha ráklikkelsz a sávra, hogy beírd a jelszót, megjelenik egy billentyűzet. Vagy ennek segítségével írod be a jelszót az egérrel klikkelgetve a betűkre, vagy használhatod a saját billentyűzetedet is, teljesen mindegy!

A jelszó legyen kicsit bonyolultabb, legyen benne szám is betű is, csak a biztonság kedvéért)

Re-enter Password: (ismételje meg a jelszót! )

Login PIN (5 digits) : (PIN kód! 5 számra van szükség! Találj ki magadnak egy PIN kódot, és azt írd fel valahová! - itt egérrel klikkelj a számokra! Ha elrontottál valamit és újra szeretnéd kezdeni a számok megadását, klikkelj a "Clear" gombra, és kezdd újból!)

Re-enter Login PIN: (ismételd meg az 5 számot!)

Security Question: (válassz ki egy biztonsági kérdést, arra az esetre, ha valami gond lenne a számlával és nem tudnál a jelszavaddal belépni)
Pl. City of Birth - pl. ha ezt választod..... (születési hely)
or write your own: (ha nem tetszenek a kérdések írhatsz magadnak mást is ide)
Answer: (válasz) - az előbb kiválasztott, vagy saját magad által generált biztonsági kérdésre illő válasz! pl. ha a „Születési helye?” kérdést választottad, akkor itt add meg annak a településnek a nevét, ahol születtél .... )
Personal welcome message: (ide írj be magadnak valami üdvözlő szöveget! Ez a szöveg fog köszönteni valahányszor belépsz a számládra ..... A rendszer rá fog kérdezni belépéskor, hogy valóban ez volt e az üdvözlőüzenet, amit magadnak kitaláltál!)

Personal Information (személyes információk)

First Name: (keresztnév)
Last Name: (vezetéknév)
Company Name: (teljes név) - nem kötelező megadni
E-mail: (itt az az emailcím fog szerepelni, amire küldték a levelet)
Address: (utca, és házszám)
City: (város)
Country: (válaszd ki a Hungary -t, vagy amelyik megfelelő)
State/Region: (N/A) megye/Budapest
Zip/Postal Code: (irányítószám)
Phone: (adj meg egy telefonszámot, amin ha szükséges el tudnak érni)
Date of Birth: (születési dátum - hó, nap, év)

Ha mindent kitöltöttél, klikkelj az "Agree" gombra!
A következő lapon meg fog jelenni piros betűkkel ... az "Account Number": ......
és a "MASTER KEY": .........
ezt a két kódot jegyezd fel magadnak feltétlenül valahová!

Belépés:

Klikkelj az "Account Login" -ra a fenti menüsorban!
Login: Step 1 of 2
Account Number: (itt meg kell adni, azt a számlaszámot, amit az előbb feljegyeztél!)
Login PIN: (itt meg kell adnod azt a PIN kódot, amit magadnak generáltál!)
Enter the code: (írd be a biztonsági kódot az üres sávba!)
Majd klikkelj a "Next"gombra!

Login: Step 2 of 2
Password: (írd be a jelszavadat)
Your personal welcome message is: (Ki lesz írva az általad választott üdvözlő szöveg)
I confirm that my custom welcome message is correct: (jelöld be a kockát, ha egyezik az üdvözlőszöveg, a megadottal!)

Majd klikkel a "Login" gombra!
Ezzel be is léptél a számládra. Ha ki szeretnél lépni, használd a "Log out" gombot!

Pénzkivétel


Liberty Reserve számládon tárolt pénzedhez számos a Liberty Reserve honlapján felsorolt beváltó szolgáltatókho9z juthatsz hozzá, ha pénzt szeretnél kivenni. Rendszerint a beváltó szolgáltatók számlaszámai „x” betűvel kezdődnek.

A beváltó szolgáltatók nem a Liberty Reverse leányvállalatai, így a velük kötött ügyletek saját kockázatod. A pénz Liberty-ről bankszámlára való kikéréséhez és bankszámláról Liberty-re való befizetéséhez ajánlok egy céget, mely magyar nyelvű és talán a legolcsóbb a piacon, ez a Goldux. Ennek külön topicot szentelek, nézd meg, ha érdekel.

Pénzbefizetés


Ha a Liberty Reserve számládra pénzt szeretnél befizetni, beváltó solgáltatókhoz kell fordulnod. Pl. Goldux.

Pénztárca

A Liberty Reserve pénztárcája egy könnyen kezelhető alkalmazás, ami lehetővé teszi, hogy pénzed egy kis részét a LR pénztárcában helyezzed el, elkerülendő a számlájához való bonyolult hozzáférés szükségességét.

Persze nem kötelező létrehoznod és használnod a pénztárcát. Ha azonban használata mellett döntesz, sok időt takaríthatsz meg a belépéskor, s nagyon gyorsan tudsz bármit kifizetni annak a kis résznek a terhére, amit LR számládról ide helyezel el. Ugyanaz történik, mint amikor egy ATM pénzautomatából pénzt veszel fel bankszámládról, hogy némi zsebben tartott készpénzhez jussál.

Mivel csak néhány klikkelés a pénztárcához jutni, a kisebb biztonsági szint miatt ajánlatos itt csak kis összeget tartani. Ne utalj nagyobb összeget a fő számládról a pénztárcába!

Pénztárca beállítások

A pénztárca alszámla alkalmazás engedélyezéséhez és letiltásához lépjél be a Liberty Reverse főszámládba ás klikkelj a "My Wallet" (pénztárcám) gombra. Ezt követően láthatod a pénztárca egyenleged, engedélyezheted vagy letilthatod az alszámla funkciót, pénzt tölthetsz rá vagy pénzt vonhatsz vissza a pénztárcából.

Feltöltés

A pénztárca feltöltéséhez vagy újratöltéséhez először engedélyezni kell az alszámlát. Lépjél be a Liberty Reserve főszámládba, s ott a "My Wallet" (pénztárcám) link használatával, az "Add funds"(pénzfeltöltés) gombra klikkelj! Ekkor lesz lehetőséged a főszámláról a pénztárcába pénzt áthelyezni. A pénztárcába pénzt tenni kizárólag a főszámlára történő belépéssel lehetséges.

Kiürítés

A pénztárcát kiüríteni, azaz a pénztárca tartalmát a főszámlára visszahelyezni szintén a Liberty Reverse főszámláról lehetséges. A "My Wallet" (pénztárcám) linket használva nyomjad meg a"Remove Funds" (pénzkivonás) gombot! Ekkor lesz lehetőséged az alszámláról rajta lévő összeget a főszámládra visszatölteni.

Bejelentkezés

Pénztárcájához könnyű bejelentkezni. Csak a számlaszámot és belépési PIN kódot kell megadni. Nincs szükség a jelszavadra és a Belépési azonosítóra (Master Key). Belépés után látni fogod pénztárcád egyenlegét és a pénzátutalás képernyőjét. De nem tudsz hozzáférni a főszámla funkcióihoz és nem látod a pénztárca egyenlegen kívüli egyenleget sem.

Átutalás

Amint beléptél pénztárcádhoz, könnyen és gyorsan tudsz bármit kifizetni annak tartalma erejéig. Amíg ez alacsonyabb biztonságú felületen van a gyors fizetési mód miatt, nincs szükség a Belépési Azonosítóra (Master Key).

Ha valaki pénzt küld a Liberty Reverse számládra, ez az összeg a főszámlára érkezik, nem pedig a pénztárcába. A pénztárcába nem is érkezhet külső befizetés. Innen csak pénzküldés lehetséges. A pénztárca újratöltésére csak a főszámláról van mód, így ha szükséged van rá, lépj be a főszámlára és töltsd fel onnan.

Fontos megjegyezni, hogy minden egyes Liberty számlára kívülről (tehát hagyományos bankszámláról) érkezett pénzből 1% költséget levonnak. Liberty számlán belül másik Liberty számlára az utalás költségmentes.


borbolya
 
PénzteremtőDátum: Szerda, 2011-06-08, 14:36 | Üzenet # 2
Őrmester
Csoport: borbolya klub tagok
Üzenetek: 219
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Nekem is van ilyenem.
 
borbolyaDátum: Szerda, 2011-06-08, 15:05 | Üzenet # 3
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Quote (Pénzteremtő)
Nekem is van ilyenem.


Kedves Pénzteremtő! Örülök, hogy van LR számlád, és annak is örülök, hogy aktív vagy a fórumon. Mégis kénytelen vagyok megkérni téged, hogy ha lehetséges, csak érdemben szólj hozzá a témákhoz. Ez már a második figyelmeztetés, ne hozz kérlek kényelmetlen helyzetbe! sad


borbolya
 
Fórum » borbolya_job fórum » Internetes bankok » Liberty Reserve (liberty reserve)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: