Admin reakció ideje
|
|
borbolya | Dátum: Kedd, 2010-10-12, 05:40 | Üzenet # 31 |
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Állapot: Offline
| Quote (PTC-ajanlatok) Négy napja leírtam kérlek, légy türelemmel!
borbolya
|
|
| |
PTC-ajanlatok | Dátum: Szombat, 2010-10-16, 16:13 | Üzenet # 32 |
Közlegény
Csoport: borbolya klub tagok
Üzenetek: 24
| Türelemmel voltam, eddig! Nem értem miért nem tudjátok azt a 2 perces feladatot elvégezni. Sajnos így (nekem) úgy tűnik, hogy valójában nem is nagyon akarjátok onnan kivenni azt a fordítót, (amitől a weboldal ugrál), mert akkor az egyenleg nullázások megszűnnének és nektek többet kellene kifizetni. Jó, lehet ez durva vádnak tűnik, és igazából el sem tudnám képzelni rólatok, de már tényleg nem tudom mit gondoljak erről az időhúzásról... Ezt nem kötözködésből írtam. Hanem azért, mert megint közeledek a $4-hez és nem szeretném megint bukni egy ilyen kis 'hiba' miatt.
|
|
| |
evuska | Dátum: Szombat, 2010-10-16, 16:21 | Üzenet # 33 |
Közlegény
Üzenetek: 94
| Quote (PTC-ajanlatok) Türelemmel voltam, eddig Hátrább az agyarakkal. Quote (PTC-ajanlatok) mert akkor az egyenleg nullázások megszűnnének és nektek többet kellene kifizetni. nem hinném, hogy erről ismernének minket Quote (PTC-ajanlatok) Ezt nem kötözködésből írtam. Hanem azért, mert megint közeledek a $4-hez és nem szeretném megint bukni egy ilyen kis 'hiba' miatt. Egy kis odafigyelést megér, hogy ne bukd el evuska
|
|
| |
feerke | Dátum: Szombat, 2010-10-16, 16:26 | Üzenet # 34 |
Őrnagy
Üzenetek: 489
| Quote (evuska) megint közeledek a $4-hez és nem szeretném megint bukni egy ilyen kis 'hiba' miatt. Akkor várd meg amíg betölt rendesen az oldal és akkor nem lesz baj
feerke http://ptcoldalak.ucoz.net
|
|
| |
PTC-ajanlatok | Dátum: Szombat, 2010-10-16, 16:28 | Üzenet # 35 |
Közlegény
| Quote (evuska) Egy kis odafigyelést megér, hogy ne bukd el Ez akkor most azt jelenti, hogy nem is akarjátok már korrigálni az oldal ugrálását?
|
|
| |
evuska | Dátum: Szombat, 2010-10-16, 16:34 | Üzenet # 36 |
Közlegény
| Nem nem azt jelenti Quote (borbolya) kérlek, légy türelemmel! Tartsd tiszteletben borbolya kérését evuska
|
|
| |
evuska | Dátum: Szombat, 2010-10-16, 16:39 | Üzenet # 37 |
Közlegény
| Quote (feerke) Akkor várd meg amíg betölt rendesen az oldal és akkor nem lesz baj Köszönöm feerke
|
|
| |
borbolya | Dátum: Szombat, 2010-10-16, 16:41 | Üzenet # 38 |
Generalisszimusz
| Quote (PTC-ajanlatok) nem tudom mit gondoljak erről az időhúzásról Mondjuk gondold azt, hogy a helyemben vagy Vagy gondold azt, hogy én megmondom neked, mit és hogyan csinálj az oldaladon Egyébként, lehet, hogy annak tűnök, de nem vagyok teljesen hülye. Tudom, hogyan kell eltávolítani a fordító scriptjét, de nem vagyok benne biztos, hogy meg kell tennem, csak mert kéred Az egyenleg nem a fordító miatt nullázódik le, hanem azért, mert nem várod meg, míg betölt az oldal
borbolya
|
|
| |
PTC-ajanlatok | Dátum: Szombat, 2010-10-16, 17:05 | Üzenet # 39 |
Közlegény
| Ha valaki beír a fórumomba egy olyan ötletet, amivel jobbá tehetném az oldalam működését, akkor azt szívesen fogadom (persze, ha normális hangnembe írja). Egyáltalán nem gondolnám róla, hogy csak azért írta, mert főnökösödni akar az oldalamon. Sőt, inkább segítőkésznek gondolom azt az illetőt. Szerintem ha szavazás lenne róla, akkor a többség az eltávolítása mellett döntene. Az oldal, azért nem tölt be hamar, mert a fordító lassítja.
|
|
| |
borbolya | Dátum: Szombat, 2010-10-16, 17:10 | Üzenet # 40 |
Generalisszimusz
| Quote (PTC-ajanlatok) Szerintem ha szavazás lenne róla, akkor a többség az eltávolítása mellett döntene. Vegyük úgy, hogy ez itt a szavazás helye. Rajtad kívül senki sem kérte, hogy távolítsuk el a fordítót. Mindenki tudomásul vette, hogy ez az oldal része. Quote (PTC-ajanlatok) Nem értem miért nem tudjátok azt a 2 perces feladatot elvégezni. Ez a mondat már nem ötletnek tűnik. Quote (PTC-ajanlatok) nem is nagyon akarjátok onnan kivenni azt a fordítót, (amitől a weboldal ugrál), mert akkor az egyenleg nullázások megszűnnének és nektek többet kellene kifizetni. Ez meg aztán már végképp nem tűnik ötletnek , hanem inkább valami másnak, még akkor is, ha a következő mondatodban szépítesz rajta.
borbolya
|
|
| |
borbolya | Dátum: Szombat, 2010-10-16, 17:42 | Üzenet # 41 |
Generalisszimusz
| Quote (PTC-ajanlatok) Ezekután írtam azokat a mondatokat a hozzászólásaimban. Akkor még nem tudtam, hogy simán meg tudnád csinálni, csak nem akarod. Nem az a gond, hogy azt hitted, nem tudom megcsinálni! Egy csomó mindent nem tudok megcsinálni, mert nem értek a php-hez. Ebből adódnak időnként olyan problémák, amiket sokkal súlyosabbnak tartok, mint azt, hogy ugrál az oldal. Ezek után pontosan tudhatod, mi az, ami nem tetszik a hozzászólásodban. Éppen ma volt egy összetűzésem valakivel egy másik témában, azért mert egy olyan oldal adminjával hasonlított össze, aki hetekig nem válaszol sem fórumban, sem levélben a kérdésem(k)re. Ehhez képest, te négy nap után számon kéred rajtam, hogy nem tettem meg, amit te kértél. Más senki. Mindennek tetejébe írod még azt is, hogy nem akarunk fizetni. Akkor, amikor előre bejelentettem, hogy akkor is kifizetjük a 3 $-t elérő felhasználókat, ha netán megszűnik az oldal. Na ezért nem tetszett a hozzászólásod, és nem másért
borbolya
|
|
| |
gery555 | Dátum: Vasárnap, 2010-10-17, 14:17 | Üzenet # 42 |
Közlegény
Üzenetek: 40
| én egyet értek ptc-ajanlatokkal! és én is kértem, tehát nem csak ptc-ajanlatok kérte már... mindig jobban ver a szívem, amikor a robot ellenőr környéki reklámokra kattintok, pedig az 5 Mbps internetkapcsolat nem lassú, de nehezen tölti be a fordítót. Egyébként használja azt valaki?
...
|
|
| |
borbolya | Dátum: Vasárnap, 2010-10-17, 16:09 | Üzenet # 43 |
Generalisszimusz
| Quote (gery555) én egyet értek ptc-ajanlatokkal! őszintén szólva az lepne meg, ha TE nem értenél vele egyet!
borbolya
|
|
| |
gery555 | Dátum: Vasárnap, 2010-10-17, 16:58 | Üzenet # 44 |
Közlegény
Üzenetek: 40
| valami bajod van velem?
...
|
|
| |
borbolya | Dátum: Vasárnap, 2010-10-17, 17:02 | Üzenet # 45 |
Generalisszimusz
| Quote (gery555) valami bajod van velem? Miért lenne? Csak vicceltem, legalábbis ez volt a szándékom. Bocs, ha nem volt érthető
borbolya
|
|
| |