Matchbux
|
|
borbolya | Dátum: Csütörtök, 2010-11-04, 13:37 | Üzenet # 16 |
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Állapot: Offline
| Ez az oldal már párszor megjárta a hadak útját! Mit kavarnak állandóan?!
borbolya
|
|
| |
borbolya | Dátum: Péntek, 2010-11-05, 06:15 | Üzenet # 17 |
Generalisszimusz
| Ma email jött a matchbuxtól, amelyben tájékoztatnak, hogy amíg az oldal működését nem tökéletesítették, addig nincs kifizetés, nincs pénz lekérés, és azok pénzét, akik már lekérték, visszaírják a számlájukra. Na, ezt már ismerjük.. Pontosabban az a bizonyos, aki visszaírást ígért, nekem még mindíg nem írta vissza az augusztusban lekért három dolcsimat (de ezt most hagyjuk is, mert az egy másik topic ) Viszont a matchbux már vissza is írta a majd hét dolláromat Majd meglátjuk
borbolya
|
|
| |
borbolya | Dátum: Péntek, 2010-11-26, 08:30 | Üzenet # 18 |
Generalisszimusz
| Na végre, valam i jó hír! Legalábbis remélem, hogy most már hamarosan kifizeti a 7,16 dolcsimat! Nem is mertem nektek megírni, mert hinni akartam, hogy legalább ez az oldal nem ver át! Talán van remény Fordította: Google "MatchBux 75%-ban elkészült, és szükségünk van tagjaink segít megtalálni az összes rejtett hibákat kérjük elküldeni ebben a témában http://www.matchbux.com/forum/view_topic.php?cat=5&id=933 A kódoló megpróbálja, és kap minden hibát exstruminated, a hétvégén és a jövő héten kerül sor kifizetésre, így szükségünk van a segítségedre, hogy menjen gondolat honlapunkon, és megtalálja az összes hibát. Köszönöm a betegek és az idő Admin "
borbolya
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Vasárnap, 2010-12-05, 11:10 | Üzenet # 19 |
Őrmester
Csoport: borbolya klub tagok
Üzenetek: 230
| Sajnos ez az oldal is felkerült a Scam listára, - sok más általunk is látogatott oldallal egyetemben. Sajnálom, úgy bíztam benne, hogy visszatér. Bár tévedne a detektor...
|
|
| |
feerke | Dátum: Vasárnap, 2010-12-05, 11:14 | Üzenet # 20 |
Őrnagy
Üzenetek: 489
| Quote (Homonnai) Sajnos ez az oldal is felkerült a Scam listára Már rég ottvan
feerke http://ptcoldalak.ucoz.net
|
|
| |
borbolya | Dátum: Vasárnap, 2010-12-05, 11:18 | Üzenet # 21 |
Generalisszimusz
| Quote (feerke) Már rég ottvan ja
borbolya
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Vasárnap, 2010-12-05, 11:54 | Üzenet # 22 |
Őrmester
| Igen, tudom igazatok van ! De valahogy az admin emalilje után úgy bizakodtam. ( Bár a fórumon lévő beírások sem biztattak már jó ideje semmi jóval). :'(
Az üzenetet módosította: Homonnai - Vasárnap, 2010-12-05, 12:17 |
|
| |
borbolya | Dátum: Vasárnap, 2010-12-05, 12:21 | Üzenet # 23 |
Generalisszimusz
| Quote (Homonnai) Igen, tudom igazatok van ! én is maradok még! Tudod, a remény hal meg utoljára!
borbolya
|
|
| |
borbolya | Dátum: Kedd, 2010-12-07, 05:40 | Üzenet # 24 |
Generalisszimusz
| Ma reggel kaptam: "Szeretnék köszönetet mondani minden tag számára, hogy beteg és hogy hitt MatchBux, Mint minden új üzleti dolog eltart egy ideig, hogy vegye fel, Most, hogy már alá ment a teljes újjáépíteni, remélhetőleg már tudunk tagunk jobb szolgáltatást. Minden nincs hiba javítva Minden kifizetést a jövő héten Admin " Kitartás... Én már nagyon türelmetlen vagyok, de azért még reménykedem
borbolya
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Kedd, 2010-12-07, 06:46 | Üzenet # 25 |
Őrmester
| Igen, mi is megkaptuk ! Bizakodjunk, hátha igazat ír az admin, mert mint tudjátok a remény hal meg ....
|
|
| |
borbolya | Dátum: Szerda, 2010-12-08, 20:52 | Üzenet # 26 |
Generalisszimusz
| Ez a matchbux postafiókomban volt, ti is kaptatok? Ugyanis én megkérdeztem az admint, hogy mikor fog már végre valahára fizetni... Payout will be done this week We are working on our site, to get all bugs fixed Admin Kifizetés fog történni ezen a héten Dolgozunk az oldalon, hogy minden hiba javítva Admin
borbolya
|
|
| |
borbolya | Dátum: Péntek, 2010-12-10, 05:52 | Üzenet # 27 |
Generalisszimusz
| Emberek, végre fizetett! Buyer Email: payment@matchbux.com Payment Sent to: privátcímem@gmail.com Amount received: $7.16 USD Fee amount: -$0.58 USD Net amount: $6.58 USD Date: Dec 9, 2010 Time: 09:34:24 PST Status: Completed Subject: You've got funds. Note: Congratulations on your MatchBux payment. Post your payment proof in our forum, Upgrade your account today and earn twice as much, Proof of no scam @ Matchbux, all our members gets paid. Thanks for using MatchBux! Payment Type: Instant
borbolya
|
|
| |
borbolya | Dátum: Kedd, 2010-12-14, 20:10 | Üzenet # 28 |
Generalisszimusz
| Quote (Homonnai) a vége jó lett ! ! vége jó, minden jó!
borbolya
|
|
| |
Pénzteremtő | Dátum: Péntek, 2011-05-27, 17:13 | Üzenet # 29 |
Őrmester
Üzenetek: 219
| Úha mennyit kellett várnotok a kifizóra?
|
|
| |