Ki tud róluk?
|
|
feerke | Dátum: Kedd, 2010-11-02, 12:40 | Üzenet # 31 |
Őrnagy
Csoport: borbolya klub tagok
Üzenetek: 489
Állapot: Offline
| Quote (PTC-ajanlatok) Várom az ötleteket... Esetleg ha nagyon azt akarod, hogy be kelljen valamennyit fektetni az oldalba akkor valami hasonlót csinálhatnál mint az incrasebux-on van. A 120% nagyon kevés. Annyiért nem igazán érdemes időt pocsékolni A paypal ki és befizetés pedig jó lenne még az alertpay mellé.
feerke http://ptcoldalak.ucoz.net
Az üzenetet módosította: feerke - Kedd, 2010-11-02, 12:45 |
|
| |
Homonnai | Dátum: Vasárnap, 2010-11-14, 09:30 | Üzenet # 32 |
Őrmester
Üzenetek: 230
| A Marihuana valóban fizet! Reggel kértem ki, és már a számlámon van a pénz, és valóban csak a fele, mint ahogy ferke írta. 1,5 $, és alig egy hónapja regisztgráltam. Köszi ferke.
|
|
| |
feerke | Dátum: Vasárnap, 2010-11-14, 10:31 | Üzenet # 33 |
Őrnagy
| Quote (Homonnai) Köszi ferke Szívesen! A fórumba tedd be a bizonylatot mert a következőt csak akkor fizetik ki! A 2. kifizetés 5$-tól, de az is hamar megvan. amit visszaírnak pénzt abból érdemes reffeket bérelni mert kattintanak (legalábbis az enyémek).
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Vasárnap, 2010-11-14, 11:36 | Üzenet # 34 |
Őrmester
| Köszi, már feltettem! Ez az első kifizetés valóban hamar összejött. (Én is kattintok rendesen)
|
|
| |
feerke | Dátum: Vasárnap, 2010-11-14, 11:41 | Üzenet # 35 |
Őrnagy
| Quote (Homonnai) (Én is kattintok rendesen) Tudom de én most a bérelt emberekre gondoltam
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Vasárnap, 2010-11-14, 11:41 | Üzenet # 36 |
Őrmester
| Ti sem kaptatok még semmit ugye ? Mit tudtok a Buxism-ről? Több mint 2 hónapja kértem ki, az admin azt válaszolta levelemre, hogy a standardok kifizetése 4-5 hét, - de ez már 8. Ma reggelre a kikért összeg visszakerült a számlámra. Most újra kikértem és várom, hogy mi lesz.
|
|
| |
borbolya | Dátum: Hétfő, 2011-01-03, 15:10 | Üzenet # 37 |
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
| Quote (Homonnai) Ti sem kaptatok még semmit ugye ? evuska azt ígérte, ma este felteszi a bizonylatot, mert neki fizetett
borbolya
|
|
| |
evuska | Dátum: Péntek, 2011-01-07, 20:25 | Üzenet # 38 |
Közlegény
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 94
| Sziasztok! Quote (borbolya) evuska azt ígérte, ma este felteszi a bizonylatot, mert neki fizetett 2010.12.05.-én lekért pénzemet 12.27-én kifizette az AP számlámra Date: 12/27/2010 1:42:33 AM Reference Number: B896D-CE777-6DF99 Transaction type: Transfer Received From Name/Email: Buxism sales@buxism.com Current Status: Completed Amount: $1.86 USD Purchase type: Service Shipping Details: Not Provided Details (optional): Buxism Payment: Please support the site by posting payment proof on our forum and other forums. Fenti Bannerre kattintva tudtok regizni Hozzáadva (2011-01-07, 8:25 PM) --------------------------------------------- Sziasztok! Azonnal fizetett * Welcome, Somlai Elemerne (evuska.somlai@gmail.com) Date: 1/7/2011 12:58:02 PM Reference Number: 689AD-6B3A2-A2BE8 Transaction type: Transfer Received From Name/Email: InfinityBux admin@infinitybux.com Current Status: Completed Amount: $4.00 USD Purchase type: Service Shipping Details: Not Provided Details (optional):
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Csütörtök, 2011-01-13, 13:27 | Üzenet # 39 |
Őrmester
| Köszi evuska! Az enyém sajnos még mindig nem érkezett meg, pedig már jó régen kikértem. Tegnap a supportomra azt írta az admin, hogy akik decemberben kikérték, azok hamarosan megkapják. Én valamikor novemberben kértem ki először, de januárban visszaírta a számlámra, és ekkor újra kikértem, - na most hogy fogja számolni? November vagy január ? Egy biztos, egyre kevesebbet látogatom az oldalt.
|
|
| |
feerke | Dátum: Csütörtök, 2011-01-13, 15:18 | Üzenet # 40 |
Őrnagy
| A buxism csak ellenőrzött alertpay vagy paypal számlára fizet a standard tagoknak. Benne van a TOS-ban.
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Csütörtök, 2011-01-13, 19:05 | Üzenet # 41 |
Őrmester
| Alertre kértem, és az ellenőrzött, - de köszi.
|
|
| |
feerke | Dátum: Péntek, 2011-01-14, 14:55 | Üzenet # 42 |
Őrnagy
| Buxism kifizetés:
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Péntek, 2011-01-14, 15:44 | Üzenet # 43 |
Őrmester
| Gratulálok ! Remélem nekem is lesz valamikor ilyen. Ma ismét levelet váltottunk az adminnal, - egész jól elvagyunk. Első alkalommal azt írta, 6-7 hetet kell várni standardoknak a kifizetésre. Ezt tudom, de én 2 hónap múlva kérdeztem meg, hogy miért késik a kifizetés. Második alkalommal, mikor ismét visszakerült a pénz a számlámra nagyon kedvesen megnyugtatott, hamarosan megkapom, amennyiben még decemberben kértem ki. Ma reggelre újra a számlámon volt a pénz.... (na nem az alertpayon) Kérdésemre, hogy miért, azt válaszolta, mert nem vagyok elég aktív ! Kattintsak a következő 7 napban legalább 20x, és akkor kérjem ki újra. Hát ami igaz, igaz az utóbbi időben, mióta ez a hajcihő megy nem látogattam naponta az oldalt. De majd most ! Rajtam nem múlik. Majd meglátjuk, hogy 7 nap múlva, ha újra kikérem, megérkezik-e valahára az a nem sokkal több mint $ 2. Üdv.
|
|
| |
feerke | Dátum: Péntek, 2011-01-14, 15:47 | Üzenet # 44 |
Őrnagy
| Quote (Homonnai) 6-7 hetet kell várni standardoknak a kifizetésre Én tegnap kértem ki és ma kaptam meg.
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Szerda, 2011-01-26, 12:18 | Üzenet # 45 |
Őrmester
| Ma én is megkaptam a pénzem. Kicsit nehézkesen, döcögösen, de megjött. A jó hír ebben, hogy még mindig fizet az oldal (féltem, hogy időközben SCAM lesz) több friss fiz. bizonylatot láttam a fórumon.
|
|
| |