IfBux
|
|
evuska | Dátum: Szombat, 2011-03-05, 18:42 | Üzenet # 16 |
Közlegény
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 94
Állapot: Offline
| Sziasztok ! Pár órán belül fizetett Sent by: Net Industries LLC (The sender of this payment is Verified) Payment sent from: newadmin@ifbux.com Payment sent to: evuska.somlai@gmail.com Customer Service URL: http://ifbux.com Customer Service Email: newadmin@ifbux.com Amount received: $4.12 USD Fee amount: $0.00 USD Net amount: $4.12 USD Date: Mar 4, 2011 Time: 18:23:25 PST Status: Completed :)
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Hétfő, 2011-03-14, 12:05 | Üzenet # 17 |
Őrmester
Csoport: borbolya klub tagok
Üzenetek: 230
| Nekem sajnos nem volt ilyen szerencsém az IFbux-szal. Kikértem a 4.17 $-omat, a számlámon meg is jelent, hogy paid, - fizetve, de a pénz nem érkezett meg. Írtam az adminnak, de semmi. Tudom, hogy tulajdonosváltás volt, és állítólag az új admin " nagyon rendes", de engem akkor sem fizetett ki. Nagy kérdés, hogy érdemes-e ezek után kattolni?
|
|
| |
evuska | Dátum: Hétfő, 2011-03-14, 22:49 | Üzenet # 18 |
Közlegény
Üzenetek: 94
| Sziasztok! Quote (Homonnai) a számlámon meg is jelent, hogy paid, - fizetve, de a pénz nem érkezett meg. Ez nálam is így történt, de egy jó pár óra múlva azaz ( mivel késő este kértem le) másnap már rajta volt a pénz a számlámon Remélem, hogy Neked is rajta lesz és nem kell csalódnunk
Az üzenetet módosította: evuska - Hétfő, 2011-03-14, 22:53 |
|
| |
Homonnai | Dátum: Péntek, 2011-03-18, 07:27 | Üzenet # 19 |
Őrmester
| Hát úgy tűnik arra a 4 dollárra én már keresztet vethetek, valahol elveszett a ködben. Folytatom a nulláról, hátha most szerencsém lesz, annyi kifiz. bizonylatot láttam, hátha egyszer nekem ily lesz olyan.
|
|
| |
borbolya | Dátum: Szombat, 2011-04-09, 18:19 | Üzenet # 20 |
Generalisszimusz
Üzenetek: 1395
| Quote (Homonnai) Folytatom a nulláról, hátha most szerencsém lesz iszonyúan csípem a pozitív látásmódodat! Köszönöm a bizonytalankodók nevében is! Hozzáadva (2011-04-09, 6:19 PM) --------------------------------------------- Most megmondom az őszintét. Nem igazán hittem abban, hogy kifizet, mert meglehetősen zűrös élete volt ennek az oldalnak. Néhány napja - nem is emlékszem mikor - kértem le a pénzt, és ma érkezett meg. Date: 4/8/2011 2:25:40 PM Reference Number: F6823-F8DCD-1A471 Transaction type: Transfer Received From Name/Email: Dominik Mazur newadmin@ifbux.com Current Status: Completed Amount: $4.00 USD Azért örülök, mert mostanában megint nagyon rám jár a rúd!
borbolya
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Kedd, 2011-06-07, 18:43 | Üzenet # 21 |
Őrmester
| Available Funds
Current Balance: $3.178 USD Advertiser Balance: $ USD Rental Balance: $0.020 USD Amount Paid: $4.096 USD
Nézzétek, és sajnáljatok :'( :'( Az első kifizetést nem kaptam meg, hiába reklamáltam. Most hogy újra kifizetés közelbe kerültem az oldal SCAM lett.
|
|
| |
Homonnai | Dátum: Szerda, 2011-07-06, 19:33 | Üzenet # 22 |
Őrmester
| Képzeljétek, sikerült ! Megkaptam az IfBuxtól a pénzem.
Igazán örülök, mert amilyen szerencsétlenül indult...
De itt van, megjött.
|
|
| |
borbolya | Dátum: Vasárnap, 2013-01-06, 19:27 | Üzenet # 23 |
Generalisszimusz
Üzenetek: 1395
| Quote (Homonnai) szerencsétlenül indult
ezért van az, hogy én akkor nevezek egy oldalt scamnek, ha nekem nem fizet Gratulálunk, és nagyon örülök! Hozzáadva (2013-01-06, 14:27) --------------------------------------------- Már nagyon régen nem léptem be az oldalra, gondoltam megpróbálom, egyáltalán beenged-e. Igen, beenged, és ezek szerint még működik. Viszont nekem semmi kedvem különféle socialmedia-kon lájkolni, stb., ugyanis már nem hirdetések kattintása a feladat.
borbolya
|
|
| |