Szombat, 2018-10-20, 11:48
Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Menü

Chat

Statisztika

Főoldal » 2010 » November » 15 » PTC fórum
15:19
PTC fórum

Azok kedvéért, akik csak véletlenül találtak a borbolya_job oldalra, és még nem volt idejük tájékozódni mondom el a következőket.

Eredetileg az volt a célom, hogy minden egyes PTC oldalt, amelyen valaha kattogtam, vagy éppen kattogok külön-külön bejegyzésben osszam meg a látogatókkal. Az volt a baj ezzel, hogy amikor egy-egy oldal gyengélkedni kezdett, és e-eltűnt a bannere, elég siralmas látványt nyújtott az adott oldalról szóló hír.

Ezért döntöttem úgy, hogy Fórumot nyitok a PTC oldalakkal kapcsolatban, és ezt a döntésemet nem bántam meg.

A Fórumnak 5 részegysége van, amelyeket az alábbi linkekről érhetsz el. A részegységek között mozgás lehet attól függően, hogy valamelyik oldalról éppen milyen hírek járnak, és hogy alakul a velük kapcsolatos - nem hivatalos - vélemény.
A legfontosabb részegység az "Akik már fizettek" című. Érdemes itt böngészni, és mielőbb rástartolni az itt található oldalakra, amíg nem késő!
(A másik legérdekesebb részegység az "Akik már nem érdekelnek" című. Itt azok az oldalak kapnak helyet, amelyekben csalódtam, és úgy érzem átvertek. Mivel a borbolyabux szomorú véget ér, - nemsokára - sokkal nehezebben mondok rosszat egy-egy oldalról, mint régen, amikor még nem próbáltam ki, milyen is egy ilyen oldalt üzemeltetni. )

Akik már fizettek
Ide helyezem el azokat az oldalakat, akik nekem, vagy evuskának már fizettek. Ide várom ezekkel kapcsolatban a ti hozzászólásaitokat is

Akikről még nem tudok biztosat
Ez a fórum azokat az oldalakat tartalmazza, amelyekre várom a refeket, hogy mielőbb kiderüljön a fizetőképességük
Ez a fórum azoké az oldalaké, amelyekre csak azért járok föl hébe-hóba, mert lekért pénzem van náluk, és nem akarom, hogy töröljék a számlámat.

Akik már nem érdekelnek
Még a könyvjelzőből is leszedtem őket, mert már olyan hosszú ideje nem fizetnek, hogy nem érdemlik meg a kattintgatást.

Általános kérdések
A fórum témájával kapcsolatos általános kérdések (azaz ptc-vel kapcsolatos, általános kérdések: pl. hogy kell lekérni a pénzt. Inkább gyakorlati kérdések a napi kattintgatással kapcsolatban)Kategória: PTC hírek | Megtekintések száma: 656 | Hozzáadta:: borbolya | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 5
4  
hi all

5  
Hi Reuckcise! biggrin

2  
Hi borbolya, I like your hat! May be you will let me try it sometime? X

3  
it's a little hard to be the case happy

1  
Havonta egyszer váltsák át a pontokat pénzre.

20dollártol fizet
A regisztrácio itt:::::http://en.20dollars2surf.com/?ref=229244

15dollártol fizet
Itt egy másik SurfBar ::::http://www.i-gagnant-barre.com/?u=adryenn9292

Ha nincs pay pal számlád it nyithac egyet :::https://www.paypal.com/hu/mrb/pal=3NF7Q7HH5HYJS

Egér mozgato ha nem ülnél a gépelöt hogy akkoris kerese a pénzt:::::::http://www.dufner.ws/egermozgato.exe


Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Üdvözlet

Részletek
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Cimkék
fizetős ptc Munka ptc Banner honlap olcsó banner nyugdíjvédelmi megbízott selmeczi gabriella csaló ptc oldal kattintások scam domain suspensed burburellabox 888bux az oldal nem elérhető magyar ptc oldalak ptc oldalakról általában incentria gyorsan fizet bizalom kormibux kormoshó etarget hirdetés a honlapodra ppc alapú hirdetés affiliate godl.de paid to surf esprit frontline kupon Otto buék2011 hirdetés kattintás alapú kifizetés netadvertclick partnerprogram refbackbank bogdanbux fizető ptc oldalak fizetős ptc oldalak Leafbux ptc oldalak eu-bux. ptc tippek 4x4bux surfbar wadobarre biztosan fizető surfbárok Kyuubibarre borbolyabux ptc oldal scriptje script Buxpedia garutbux forgalomcsere Credit youtube bannerhirdetés ingyen hirdetési lehetőség forgalom cserélő oldalak traffic exchange autosurf euroban fizető oldal websyndic apollobux hhbux ptc2012 bejegyzés borbolya Hírek home work benefit hwb internetes munka herbal technologies herbal technologies nederland nederland halfrefback probux keress pénzt like-olással paid to like automata surf eBesucher

Copyright MyCorp © 2018 Az oldal a uCoz rendszerben lett létrehozva