Szombat, 2018-10-20, 11:52
Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Menü

Chat

Statisztika

Főoldal » 2011 » Április » 3 » Kyuubibarre
08:05
Kyuubibarre

Ezt az oldalt egy nagyon kedves szörfözőtől (istpif8-tól) "kaptam". A szöveges leírást tőle kölcsönöztem, de a szokott módon képes ismertetőt is készítettem.

Azért tetszett meg az oldal, mert nem kér kódot, és stabilnak látszik. Ráadásul - ha szabad ilyen dilettáns kifejezést használni - "jól néz ki".

A bannerre, vagy erre a linkre kattintva regisztrálhatsz.

Refszint : 2 szintes 100% 60%
Pontszám óránként : 60
Minimum kikérhető összeg : 20€
Fizetés módja : Paypal, Moneybookers
Átváltási arány : 12 cent  / 1000 pont

2006 óta fizeti folyamatosan tagjait. Bárhova helyezheted a képernyőn, a mérete nem változik, csak egy  banner méretét foglalja, és nincs ellenőrző kód. A pontokat minden hónap végén átváltják euróra. Ha akarsz, vásárolhatsz  a pénzből ajándékot, vagy kikérheted, ha elérted a minimumot.
Háztartásonként, személyenként egy regisztráció megengedett.

Ez a surfbár abban különbözik a többitől, hogy nem kell beírni kódot sem, csak fut, vagyis  állandóan gyűjti a pontokat, nem kell a gép előtt ülni még néha sem.

Akkor éri meg csinálni még jobban, ha meghívod azokat az ismerőseidet, akik sokat neteznek, és hajtják is.
Mert ha ők is hajtják, akkor több pontod lehet.


Segítség a regisztrációhoz és használathoz képekben

Regisztrációs adatlap tartalma:

A regisztráció után telepítsd a surfbart!
Mielőtt belépsz a fiókodba, aktiválnod kell a postafiókodba kapott emailben lévő adatokkal
Ez a kép annak a levélnek a fordítása, amit én kaptam
Legközelebbi indításhoz ezt az parancsikont kell megkeresned
Amikor pontot kapsz, a képernyő jobb alsó sarkában felbukkan ez a kis ablak. Csinos!

A fiókodba belépve az Espace members gombra kattints, ha látni akarod a legfontosabb statisztikákat, amelyek az adataidat tartalmazzák.
Azt írom, egyelőre ennél többet nem kell tudni, de igazából úgy értem, ennél többet egyelőre én sem tudok. Tedd fel itt a kérdéseidet, vagy hozzál saját információt, hogy segíts nekünk.

Jó szörfölést!Kategória: Surfbarok | Megtekintések száma: 788 | Hozzáadta:: borbolya | Címkék (kulcsszavak): Kyuubibarre, biztosan fizető surfbárok, surfbar | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Üdvözlet

Részletek
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Cimkék
fizetős ptc Munka ptc Banner honlap olcsó banner nyugdíjvédelmi megbízott selmeczi gabriella csaló ptc oldal kattintások scam domain suspensed burburellabox 888bux az oldal nem elérhető magyar ptc oldalak ptc oldalakról általában incentria gyorsan fizet bizalom kormibux kormoshó etarget hirdetés a honlapodra ppc alapú hirdetés affiliate godl.de paid to surf esprit frontline kupon Otto buék2011 hirdetés kattintás alapú kifizetés netadvertclick partnerprogram refbackbank bogdanbux fizető ptc oldalak fizetős ptc oldalak Leafbux ptc oldalak eu-bux. ptc tippek 4x4bux surfbar wadobarre biztosan fizető surfbárok Kyuubibarre borbolyabux ptc oldal scriptje script Buxpedia garutbux forgalomcsere Credit youtube bannerhirdetés ingyen hirdetési lehetőség forgalom cserélő oldalak traffic exchange autosurf euroban fizető oldal websyndic apollobux hhbux ptc2012 bejegyzés borbolya Hírek home work benefit hwb internetes munka herbal technologies herbal technologies nederland nederland halfrefback probux keress pénzt like-olással paid to like automata surf eBesucher

Copyright MyCorp © 2018 Az oldal a uCoz rendszerben lett létrehozva