Csütörtök, 2018-04-26, 20:20
Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Menü

Chat

Statisztika

Főoldal » 2010 » Július » 16 » JULIANNA KERESZTNÉV PROGRAMJA
15:12
JULIANNA KERESZTNÉV PROGRAMJA


Ha a családod valamelyik tagja, esetleg jó ismerősöd babát vár - vagy te várod a jövevényt - biztosan fejtörést okoz, mi legyen a kicsi keresztneve.

Mindannyian ismerünk szülőket, akik szerencsétlen névválasztásukkal egy életre elintézik, hogy gyereküket cikizzék az oviban, vagy az iskolában. Mindannyian ismerünk felnőtteket, akik alig várták, hogy elérjék a nagykorúságot, és végre megszabaduljanak attól a keresztnévtől, amit rálőcsöltek az őseik.

Nekik segít az a tanulmány, ami nem csak azt elemzi, hogy bizonyos vezetéknévhez milyen keresztnév illik mondjuk hangzásra, hanem sok-sok szempont figyelembe vételével segít az ideális döntésben.

Bármilyen hihetetlen, ha kiválasztod a gyereknek a nevet, először is mindent meg kell tudnod a név származásáról, jelentéséről, mondabeli viselőjéről, vagy a valóságos történelmi személy életéről. A gyerekedet úgy fogod nevelni, ahogy a nevét kiválasztod. Ezt tapasztalatból mondom, nem most találtam ki! Ráadásul ismered a mondást : nomen est omen, azaz a név kötelez. Vedd komolyan!

Mindezeken túl persze a partnerprogram keretében pénzt is kereshetsz az eladott csomagok után.


Kategória: Partnerprogramok | Megtekintések száma: 559 | Hozzáadta:: borbolya | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Üdvözlet

Részletek
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Cimkék
fizetős ptc Munka ptc Banner honlap olcsó banner nyugdíjvédelmi megbízott selmeczi gabriella csaló ptc oldal kattintások scam domain suspensed burburellabox 888bux az oldal nem elérhető magyar ptc oldalak ptc oldalakról általában incentria gyorsan fizet bizalom kormibux kormoshó etarget hirdetés a honlapodra ppc alapú hirdetés affiliate godl.de paid to surf esprit frontline kupon Otto buék2011 hirdetés kattintás alapú kifizetés netadvertclick partnerprogram refbackbank bogdanbux fizető ptc oldalak fizetős ptc oldalak Leafbux ptc oldalak eu-bux. ptc tippek 4x4bux surfbar wadobarre biztosan fizető surfbárok Kyuubibarre borbolyabux ptc oldal scriptje script Buxpedia garutbux forgalomcsere Credit youtube bannerhirdetés ingyen hirdetési lehetőség forgalom cserélő oldalak traffic exchange autosurf euroban fizető oldal websyndic apollobux hhbux ptc2012 bejegyzés borbolya Hírek home work benefit hwb internetes munka herbal technologies herbal technologies nederland nederland halfrefback probux keress pénzt like-olással paid to like automata surf eBesucher

Copyright MyCorp © 2018 Az oldal a uCoz rendszerben lett létrehozva