Szombat, 2018-04-21, 01:04
Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Menü

Chat

Statisztika

Főoldal » 2010 » Július » 18 » ETARGET reklámfelület létrehozása
17:16
ETARGET reklámfelület létrehozása

Sokat tűnődtem, hogy tegyem közzé ezt a javaslatot, mivel nem partnerprogram, nem is PTC ajánlat, sőt még csak azt sem tudom, hoz-e nekem pénzt a regisztrációtok. Ezért úgy döntöttem, a Kitekintés menü épp megfelelő hely a lehetőség megosztására.

Minden esetre, ha a regisztráció során valahol kérik, add meg a  ID 11601 számomat.

Az Etarget hirdetések hasonlóan működnek, mint a Google Adsense hirdetések, azzal a különbséggel, hogy magyar nyelvű felületen dolgozhatsz.

Nem partnerprogram, és ezzel nem kapok a regisztrációd után egy fillért sem. Csupán azért teszem közzé ezt a lehetőséget, mert színesítheted vele honlapodat, és még kereshetsz is vele anélkül, hogy naponta kattintgatnod kellene.

 

A képre, vagy erre a linkre kattintva regisztrálhatsz az Etarget oldalára. A regisztráció nagyon egyszerű: a jobb oldali menüsávból válaszd a Partnereink blokkban található Honlaptulajdonosok menüt, és töltsd ki a szükséges adatokat.

 

Tehát tegyük fel, hogy regisztráltál, és szeretnéd elkezdeni a pénzkeresést.

 

Lépj be az felhasználói felületre a regisztrációkor választott felhasználónévvel és jelszóval.

 

Válaszd ki a Reklámfelület fület, és kattints az Új felület létrehozása fülre.

Válaszd ki a megjelenítendő felület kívánt formáját, és jelöld be

Ezután add meg a honlapod url címét, amelyen el akarod helyezni a hirdetéseket. A hirdetés jellemző színeit, és betűméretét is itt tudod beállítani. A változtatásokat azonnal látod is szerkesztés közben. Egyetlen szépséghibája van a dolognak. Mégpedig az, hogy ha a szexuális tartalmat blokkolni akarod, nem fogja kiadni a kódot. Tehát, bátraké a szerencse.

Ha elérted a kívánt eredményt a külső megjelenítésben, állítsd be még azt is, hogy milyen témában szeretnél hirdetést megjeleníteni a honlapodon.

Kattints a kód generálása gombra, és várd meg, míg megjelenik a script kódja. Ezt másold ki, és illeszd be a honlapod megfelelő helyére. Legvégül katt a "befejezés" gombra.

 

Ezzel kész is vagy.

 

A kattintások után jóváírt összegeket is a Reklámfelület fül alatt tudod megnézni. 

 

Sok sikert kívánok, mint ahogy magamnak is sok-sok érdeklődőt kívánok a megjelenő reklámok iránt, hiszen ebből gyűlnek a számlámra a fillérek és a forintok. Ráérünk, nem?


Azért arra vigyázz, hogy két blokknál több ne legyen az oldaladon, illetve könnyen kihajítanak a programból, ha úgy ítélik meg, hogy az oldalad leginkább hirdetéseket tartalmaz. A borbolya_job erre a sorsra jutott.

Talán nem tudnak olvasni?

Kategória: Kitekintés | Megtekintések száma: 1025 | Hozzáadta:: borbolya | Címkék (kulcsszavak): hirdetés a honlapodra, ppc alapú hirdetés, etarget | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Üdvözlet

Részletek
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Cimkék
fizetős ptc Munka ptc Banner honlap olcsó banner nyugdíjvédelmi megbízott selmeczi gabriella csaló ptc oldal kattintások scam domain suspensed burburellabox 888bux az oldal nem elérhető magyar ptc oldalak ptc oldalakról általában incentria gyorsan fizet bizalom kormibux kormoshó etarget hirdetés a honlapodra ppc alapú hirdetés affiliate godl.de paid to surf esprit frontline kupon Otto buék2011 hirdetés kattintás alapú kifizetés netadvertclick partnerprogram refbackbank bogdanbux fizető ptc oldalak fizetős ptc oldalak Leafbux ptc oldalak eu-bux. ptc tippek 4x4bux surfbar wadobarre biztosan fizető surfbárok Kyuubibarre borbolyabux ptc oldal scriptje script Buxpedia garutbux forgalomcsere Credit youtube bannerhirdetés ingyen hirdetési lehetőség forgalom cserélő oldalak traffic exchange autosurf euroban fizető oldal websyndic apollobux hhbux ptc2012 bejegyzés borbolya Hírek home work benefit hwb internetes munka herbal technologies herbal technologies nederland nederland halfrefback probux keress pénzt like-olással paid to like automata surf eBesucher

Copyright MyCorp © 2018 Az oldal a uCoz rendszerben lett létrehozva