Péntek
2021-02-26
20:07
Üdvözöllek Vendég
RSS
 
borbolya_job
Főoldal Regisztráció Belépés
Reklámozz másokat! »
Honlap-menü

A fejezet kategóriái
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Mini-chat

Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Visit this site.

Azzal is kereshetsz pénzt, - tulajdonképpen a partnerprogramok mind ilyenek - hogy mások reklámjait elhelyezed a honlapodon.

Minél többen kattintanak az adott reklámra - bannerre, linkre - annál többet kereshetsz vele.

A legismertebb hirdetés elhelyezési partnerprogramja a Google-nak van, az Adsense keretében. Ha ebbe akarsz belefogni, javaslom, hogy a blogger.com oldalával kezdd, mert nagyon gyorsan össze tudsz lapátolni egy blogot, és pillanatok alatt "pénzesítheted" a művedet. De nagyon vigyázz, mert az Adsense olyan komoly feltételeket szab, hogy ha valamelyiket nem tartod be, azonnal elutasítja a fiókodat. Akkor pedig soha az életben nem tudsz visszakerülni. Ezt tapasztalatból tudom, mert engem már kb. hetvenszer visszautasított. Tilos például PTC oldalak reklámozni, és kizárással bünteti azokat, akik saját felületükön kattintanak a hirdetésre, vagy másokat kattintásra szólítanak fel. Azért persze érdemes megpróbálni. Figyelj arra, hogy minél tartalmasabb a blogod, vagy honlapod, annál sokszínűbb reklámok kerülhetnek fel rá. Akkor pedig már nyert ügyed van, mert ki ne kattintana érdekes Google hirdetésekre?

Van azonban egy másik honlap, amelyikkel szintén reklám programra regisztrálhatsz. Ez pedig az Obeus nevű, nagyon klassz és korrekt oldal. Nincsenek olyan kemény feltételek, mint az Adsense esetében. Az Obeusra fülre kattintva meg is kezdheted a regisztrációt. A regisztrációhoz ide kattintva kaphatsz segítséget.
Belépés

Keresés

Naptár
«  Február 2021  »
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Mentett bejegyzések

Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak