Csütörtök, 2018-04-19, 18:12
Főoldal | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Menü

Chat

Statisztika

Visit this site.

Azzal is kereshetsz pénzt, - tulajdonképpen a partnerprogramok mind ilyenek - hogy mások reklámjait elhelyezed a honlapodon.

Minél többen kattintanak az adott reklámra - bannerre, linkre - annál többet kereshetsz vele.

A legismertebb hirdetés elhelyezési partnerprogramja a Google-nak van, az Adsense keretében. Ha ebbe akarsz belefogni, javaslom, hogy a blogger.com oldalával kezdd, mert nagyon gyorsan össze tudsz lapátolni egy blogot, és pillanatok alatt "pénzesítheted" a művedet. De nagyon vigyázz, mert az Adsense olyan komoly feltételeket szab, hogy ha valamelyiket nem tartod be, azonnal elutasítja a fiókodat. Akkor pedig soha az életben nem tudsz visszakerülni. Ezt tapasztalatból tudom, mert engem már kb. hetvenszer visszautasított. Tilos például PTC oldalak reklámozni, és kizárással bünteti azokat, akik saját felületükön kattintanak a hirdetésre, vagy másokat kattintásra szólítanak fel. Azért persze érdemes megpróbálni. Figyelj arra, hogy minél tartalmasabb a blogod, vagy honlapod, annál sokszínűbb reklámok kerülhetnek fel rá. Akkor pedig már nyert ügyed van, mert ki ne kattintana érdekes Google hirdetésekre?

Van azonban egy másik honlap, amelyikkel szintén reklám programra regisztrálhatsz. Ez pedig az Obeus nevű, nagyon klassz és korrekt oldal. Nincsenek olyan kemény feltételek, mint az Adsense esetében. Az Obeusra fülre kattintva meg is kezdheted a regisztrációt. A regisztrációhoz ide kattintva kaphatsz segítséget.
Üdvözlet

Részletek
PTC hírek [40]
Partnerprogramok [14]
Surfbarok [5]
Forgalom cserélő oldalak [3]
Kitekintés [16]
Borbolya közleményei [10]

Cimkék
fizetős ptc Munka ptc Banner honlap olcsó banner nyugdíjvédelmi megbízott selmeczi gabriella csaló ptc oldal kattintások scam domain suspensed burburellabox 888bux az oldal nem elérhető magyar ptc oldalak ptc oldalakról általában incentria gyorsan fizet bizalom kormibux kormoshó etarget hirdetés a honlapodra ppc alapú hirdetés affiliate godl.de paid to surf esprit frontline kupon Otto buék2011 hirdetés kattintás alapú kifizetés netadvertclick partnerprogram refbackbank bogdanbux fizető ptc oldalak fizetős ptc oldalak Leafbux ptc oldalak eu-bux. ptc tippek 4x4bux surfbar wadobarre biztosan fizető surfbárok Kyuubibarre borbolyabux ptc oldal scriptje script Buxpedia garutbux forgalomcsere Credit youtube bannerhirdetés ingyen hirdetési lehetőség forgalom cserélő oldalak traffic exchange autosurf euroban fizető oldal websyndic apollobux hhbux ptc2012 bejegyzés borbolya Hírek home work benefit hwb internetes munka herbal technologies herbal technologies nederland nederland halfrefback probux keress pénzt like-olással paid to like automata surf eBesucher

Copyright MyCorp © 2018 Az oldal a uCoz rendszerben lett létrehozva