Szerda
2024-04-24
08:45
Üdvözöllek Vendég
RSS
 
borbolya_job
Főoldal Regisztráció Belépés
Vélemények a borbolyabux.info oldal fenntartásáról - Fórum »
[ Updated threads · Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 2
  • 1
  • 2
  • »
A fórum moderátora: borbolya  
Fórum » borbolyabux fórum » Általános kérdések » Vélemények a borbolyabux.info oldal fenntartásáról (borbolyabux.info - menjen, vagy maradjon?)
Vélemények a borbolyabux.info oldal fenntartásáról
borbolyaDátum: Szerda, 2010-08-11, 19:02 | Üzenet # 1
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
sziasztok!

Vélemények a borbolyabux.info oldal fenntartásáról: borbolyabux.info - menjen, vagy maradjon?

persze a téma leírásában foglaltakat nem kell szó szerint venni. Egyelőre ugyanis nagyon is maradunk! biggrin

De hogy ez még sokáig így legyen, segíthettek az ötleteitekkel, ebben a topicban leírhatjátok, amit a témáról gondoltok.. biggrin

szavazás itt!

köszönjük


borbolya
 
gery555Dátum: Szombat, 2010-09-11, 10:09 | Üzenet # 2
Közlegény
Csoport: borbolya klub tagok
Üzenetek: 40
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
"A borbolyabux.info oldalról csak annak teljesítünk kifizetést, aki regisztrál a borbolya_job oldalra, klubtagságot kér és heti rendszerességgel látogatja az oldalt."

csak az a baj, hogy bizony vannak olyanok, akik több, mint egy hétre elutaznak (vagy más milyen elfoglaltság miatt) és nem fogják tudni látogatni az oldalt! Így önhibájukon kívül nem fogják megkapni a kifizetésüket! - ezek után nem hinném, hogy sokan fogják visszavásárolni $2-ért a tagságukat (jó néhány felhasználókat elveszthettek).

Egyre többet hallani a változtatásokról, ami a felhasználók többségét bizony negatívan befolyásolja, hiszen nincsenek hozzászokva, hogy ilyen feltételeket szab egy ptc oldal a kifizetéshez (lásd neobux). Ezáltal bizony még több felhasználó fog elpártolni az oldaltól.

Tudom, hogy mennyire nehéz haszonban tartani egy ptc-t és szükségesek ezek a lépések. Viszont jómagam mindent megteszek, hogy elérjem az első kifizetési minimumot $4-t (ezt a hosszú tájékoztatót is A-tól Z-ig elolvastam, mert már csak alig több, mint $1 kell, így nem akarok semmiképp sem lecsúszni a kifizetésről), de jó néhány változást megéltem már, így elgondolkodtató, hogy megéri-e majd ezután újból kattintgatnom (lásd a szavazat eddigi eredményét: kapásból kizártátok az eddigi legtöbb szavazatot kapott választ. (kérdem, hogy akkor mi értelme volt a szavazásnak, ha az eredmények láttán egyből elvetettétek a felét?).
Megmondom őszintén, hogy igen félek a jövőbeli változtatásoktól, mert már csak az aktivitás a jobon és prémium tagság vásárlása maradt a kifizetésekért. Félek, hogy kevesen fognak még ezek után is tevékenykedni a jobon (jó magyar mentalitással gondolkodva: "minek, hisz van bőven elég ptc oldal, valamelyik majd fizet" - legalábbis szerintem így van). Ezek után már csak a prémium vagy klub tagság vásárlása fog maradni a kifizetésekért. Megmondom őszintén, hogy még egyetlen egy ptc oldalon sem fizettem elő (neobuxon sem) prémium tagságiért vagy referált tagokért, így itt sem fogok (a gagabuxot is ezért hagytam ott)

Remélem nem veszitek sértésnek, de egy ptc oldalt ilyen feltételek mellett sem lehet eredményesen működtetni és haszonban tartani (vagy ha haszonban lesz is, akkor kevés felhasználóval - ami nem fogja csábítja a reklámozni vágyókat)

De adja Isten, hogy NE legyen igazam és beváljanak a változtatások, hogy minden tag szívesen maradjon és látogassa a buxot és kattogjon a reklámokra!!!
HAJRÁ!

applause


...
 
borbolyaDátum: Szombat, 2010-09-11, 10:47 | Üzenet # 3
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
"Egyre többet hallani a változtatásokról, ami a felhasználók többségét bizony negatívan befolyásolja, hiszen nincsenek hozzászokva, hogy ilyen feltételeket szab egy ptc oldal a kifizetéshez (lásd neobux). Ezáltal bizony még több felhasználó fog elpártolni az oldaltól. "

kedves gery555!

Na látod, pont a te kifizetésed nincs veszélyben! Mert gyakran látom, hogy fent vagy a jobon, de hetenként egyszer szinte biztosan. Aki pedig szabadságra megy, vagy van valamilyen tolerálható oka annak, hogy valamelyik feltételnek nem tud eleget tenni, természetesen jelezheti nekünk. Nem vagyunk annyira vaskalaposak, hogy ne értenénk meg, ha valakinek problémája adódik. Sajnálom, ha eddig ilyennek ismertél meg bennünket sad
Más oldalakon is meg kell adni a szabadság idejét, mert különben minden előzetes figyelmeztetés nélkül kivágnak, ha nem jársz föl.

Igazán hízelgő, hogy a neobuxra hivatkozol, - mint valóban jó példára a kiszámíthatóság vonatkozásában - de ne felejtsd el, hogy hány ezer regisztrált tagja van. Azt pedig végképp nem tudhatjuk, hogy emellett még hány olyan üzleti érdekeltsége van, amiből röhögve tartja fenn az oldalt.

Akinek nincs referáltja a borbolyabuxon, például megpróbálhat hozni magával valakit, nem így látod? Akkor simán megkeresheti a minimum összeget, főként, ha klubtagként vásárol prémiumot. Ha pedig magányos farkasként dolgozik, akkor tisztában van vele, hogy némi idő szükséges a kifizetési minimum eléréséig. A sokak által még mindig hőn szeretett és agyondícsért Hunbuxon már időtlen idők óta kattogok két refemmel, hogy elérjem azt a nyomorúságos három dolcsit, amit végül hónapok múlva fizetnek csak ki. Mert hogy amíg vettem náluk prémiumot, mindíg csak ráfizettem a bizniszre... sad

Másrészt azok, akik megszereztek 15 refet, akik közül a fele nem dolgozik, a fogukat szívják, mert nem tudnak tőlük megszabadulni, csak akkor, ha fizetnek érte. Ők biztos nem fognak sírni azok után a refek után, akik egy hónap alatt nem tudnak összehozni harminc kattintást.

Lehet, hogy keménynek tűnik a feltétel, de nem látom be, miért ne tehetné meg egy magyar anyanyelvű ember, hogy hetenként egyszer körülnézzen azon az oldalon, amelynek ptc oldalán kattog? Nem hinném, hogy ez olyan iszonyú nagy megterhelés...

Ami pedig azt illeti, máris megérte a témát ilyen módon felvetni, hiszen már egy hónapja itt a lehetőség, hogy megfogalmazzátok - részletesebben, mint ahogy egy kérdőívben lehetséges - a véleményeteket, és lám, te vagy az első, aki ráveted magad a klaviatúrára. És te is csak most, amikor elolvastad kissé drasztikusra sikeredett, ámde ezek szerint hatásos felhívásunkat... sad

Még egy reakció azzal kapcsolatban, hogy megjegyzed, - némi okkal, az igaz - hogy mégsem arra felé haladunk a gondolkodásban, amerre a kérdőív szerinti vélemények billentek. Roppant egyszerű a magyarázat.
Ha az embereknek elmegy a kedve, és abbahagyják a buxon való kattintgatást csupán csak azért, mert rendszeres munkát várunk el tőlük, - az ajánlóik védelmében - és elvárjuk, hogy jobon ingyen, és bérmentve, hetenként egyszer tájékozódjanak, - a saját érdekükben, akkor még kevesebb kedvük lenne kattogni, ha mindíg többet kellene várniuk a kifizetéseikre. sad

És még egyet. A bux éppen hogy nagyon messze van a nyereségtől! Kb, mint Makó Jeruzsálemtől biggrin


borbolya
 
gery555Dátum: Szombat, 2010-09-11, 12:05 | Üzenet # 4
Közlegény
Csoport: borbolya klub tagok
Üzenetek: 40
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
"Sajnálom, ha eddig ilyennek ismertél meg bennünket "

egyáltalán nem, hanem automatikusnak írtátok a "letiltást"


...
 
borbolyaDátum: Szombat, 2010-09-11, 13:13 | Üzenet # 5
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
"egyáltalán nem, hanem automatikusnak írtátok a "letiltást""

igaz, gery555! De ez azért nem jelenti azt, hogy nem toleráljuk az emberi problémákat. Amit a job rendszere automatikusan átvezet, azt manuálisan bármikor vissza tudjuk állítani, ha szükséges, és az indoklás valóban méltányolható. biggrin


borbolya
 
rozsa66Dátum: Vasárnap, 2010-09-12, 22:02 | Üzenet # 6
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 1
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Az oldalatok nagyon jó és tetszik. Szerintem nem nagy elvárás, hogy a tagok minél gyakrabban lépjenek az oldalra és olvassák a hirdetéseket, hiszen ezt vállaltuk. Persze néha van, hogy valami közbe jön, de általában minden nap megnézem a hirdetéseket. Habár a multkor véletlenül rákattintottam a "robotellenőrre" és lenullázódtam, de azért hűségesen olvaslak benneteket. Ezen az oldalon elég gyakran el is barangolok, megnézem a hirdetéseket. 3 oldalra pedig már fel is regisztráltam alátok. Szerintem ne adjátok fel!!
Nekem az a véleményem, hogy fizetőssé semmiképp ne tegyétek az oldalt. Az még jobban elfogadható, hogy a rendszerességet kéritek.

üdvözlettel: rozsa66

 
borbolyaDátum: Hétfő, 2010-09-13, 06:22 | Üzenet # 7
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
"Szerintem nem nagy elvárás, hogy a tagok minél gyakrabban lépjenek az oldalra és olvassák a hirdetéseket"

Kedves rozsa66!

Köszönjük szépen a biztatást, nagyon jól esik! biggrin

Ugye tudod, hogy ide, a jobra is fel kellene jönni egy héten egyszer?


borbolya
 
gery555Dátum: Szombat, 2010-10-16, 09:55 | Üzenet # 8
Közlegény
Csoport: borbolya klub tagok
Üzenetek: 40
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
nézegettem egy kicsit a bux főoldalát és azt kell, hogy mondjam, hogy értem miért nem jönnek az új tagok (vagy legalábbis az egyik oka lehet ez)

"Minimum kifizetés klubtagoknak $4 $,
standard tagoknak 8 $ PayPal számlára"

most, aki nem ismeri az oldalt (és gondolom, hogy az újonnan regisztrálók többsége nem ismeri), az bizony azt fogja gondolni, hogy a klubtagságot vásárolni kell és nem ingyen kérhető (első alkalommal). Így a $8 kifizetési minimum igen magasnak tűnik és elriasztja a látogatókat (100%, hogy nem fog utána olvasni 100 látogatóból 99, hogy a klubtagság most ingyenes vagy mennyibe kerül, így inkább lelép)

Ha megfogadsz egy tanácsot, akkor ezt gondold át és valahogy fogalmazd át


...
 
borbolyaDátum: Szombat, 2010-10-16, 10:51 | Üzenet # 9
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Quote (gery555)
nézegettem egy kicsit a bux főoldalát és azt kell, hogy mondjam, hogy értem miért nem jönnek az új tagok (vagy legalábbis az egyik oka lehet ez)
"Minimum kifizetés klubtagoknak $4 $,
standard tagoknak 8 $ PayPal számlára"

ebben valószínűleg igazad lehet, bár hozzáteszem, hogy ez még csak néhány napja van fent, és ami azt illeti azelőtt sem volt nagy tolongás - leszámítva az első időket sad

Megfogadom a tanácsodat, bár a hely szűke miatt nehéz feladat lesz sad


borbolya
 
feerkeDátum: Szombat, 2010-10-16, 10:52 | Üzenet # 10
Őrnagy
Csoport: borbolya klub tagok
Üzenetek: 489
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Quote (gery555)
most, aki nem ismeri az oldalt (és gondolom, hogy az újonnan regisztrálók többsége nem ismeri), az bizony azt fogja gondolni, hogy a klubtagságot vásárolni kell és nem ingyen kérhető (első alkalommal). Így a $8 kifizetési minimum igen magasnak tűnik és elriasztja a látogatókat (100%, hogy nem fog utána olvasni 100 látogatóból 99, hogy a klubtagság most ingyenes vagy mennyibe kerül, így inkább lelép)

A bux-ra pl a kifizetéshez oda lehet ne írni, hogy a klub tagság ingyenesen kérhető első alkalommal vagy az ide tartozó fórum részt belinkelni hogy aki nem olvas fórumot legalább ezt a részt olvassa el. De ez csak egy ötlet


feerke
http://ptcoldalak.ucoz.net
 
borbolyaDátum: Szombat, 2010-10-16, 11:38 | Üzenet # 11
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Quote (feerke)
bux-ra
Quote (feerke)
oda lehet ne írni

egyelőre erre futotta wink

plussz erre


borbolya

Az üzenetet módosította: borbolya - Szombat, 2010-10-16, 11:56
 
KiscsikóDátum: Szombat, 2010-10-16, 14:40 | Üzenet # 12
Közlegény
Csoport: borbolya klub tagok
Üzenetek: 1
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Kedves Borbolya! Sajnálattal olvasom a hireket,remélem meg fog változni az emberek hozzáállása,mert én még csak most kezdtem belejönni a kattogtatásba.Ez volt az első oldal ahová regiztem ,még nagyon kezdő vagyok a ptc-ben.Egy magyar oldalt kerestem ahol indulhatok ez nagyon megtetszett,kár lenne érte.Köszi a klubtagságot,még nem volt időm megköszönni,de nem felejtettem el.Találjatok ki valamit ,amivel ide lehet csalogatni a dolgozni vágyókat.Sok sikert!!
 
borbolyaDátum: Szombat, 2010-10-16, 16:57 | Üzenet # 13
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Quote (Kiscsikó)
Találjatok ki valamit ,amivel ide lehet csalogatni a dolgozni vágyókat

Ebben te is segíthetnél! biggrin

Kérdezz bátran, akár személyes üzenetben, emailben, vagy itt, a fórumon! Mindenki szívesen segít, ha valamivel gondod van biggrin


borbolya
 
jucus513Dátum: Szombat, 2010-11-06, 15:22 | Üzenet # 14
Közlegény
Csoport: borbolya klub tagok
Üzenetek: 3
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Sziasztok!
Szerintem is nagyon jól csináljátok csak így tovább,nekem nagyon sokat segített PL: az,hogy magyar oldal és lehet érteni mindent.Én is nemrég kezdtem el ezt a kattintgató oldalakat böngészni sok helyen regeltem már.De ha már a kezdeteknél tartunk szerintem (lehet,hogy tévedek)sokan nem tudják mi az a banner csere, referált vásárlás meg,meg újabban egy két oldalon olvasom ezt új jegy támogatás amivel szintén nem tudok mit kezdeni!Jó lenne ha ezekről is írnál. további jó hétvégét!
 
borbolyaDátum: Vasárnap, 2010-11-07, 07:39 | Üzenet # 15
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Figyelem!

Megkérem azokat a felhasználókat, akiknek véleményük van rólam, hogy szíveskedjenek itt - úgymond - a szemembe mondani. Ki nem állhatom a sunyi embereket, akik mindenhol terjesztik a kártékony szövegeiket, csak ott nem merik vállalni a véleményüket, ahol kell! sad
Most már egy kicsit kezdek arra gyanakodni, hogy tényleg létezik a magyar ptc piacon egy olyan gusztustalan, lábbal tipró verseny, ami miatt képtelenek fennmaradni a kisebb oldalak. Magyar virtus sad


borbolya
 
Fórum » borbolyabux fórum » Általános kérdések » Vélemények a borbolyabux.info oldal fenntartásáról (borbolyabux.info - menjen, vagy maradjon?)
  • Oldal 1 / 2
  • 1
  • 2
  • »
Keresés: