Csütörtök
2024-04-25
08:58
Üdvözöllek Vendég
RSS
 
borbolya_job
Főoldal Regisztráció Belépés
Admin reakció ideje - Oldal 2 - Fórum »
[ Updated threads · Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: borbolya  
Fórum » borbolyabux fórum » Általános kérdések » Admin reakció ideje (Az admin is ember)
Admin reakció ideje
borbolyaDátum: Hétfő, 2010-10-04, 08:45 | Üzenet # 16
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
sziasztok!

Néhány felhasználó jelezte, hogy szívesen segítene az oldalaink fenntartásában, de nem tudja, mit tehetne.

Nagyon kedves tőlük a szándék, ezért most, itt leírom még egyszer, hogy milyen lehetőségek vannak a támogatásra.

Először is a lehető legolcsóbb, és legegyszerűbb lehetőség: a borbolya_apróságok oldalon az oldalsávban futó hirdetések közül naponta egyet kiválasztani, és megnézni. Nem többször, mint naponta egyszer, mert ellenkező esetben elveszítjük ezt a lehetőséget, és kizárnak bennünket ebből a programból. Viszont jó lenne, ha tényleg minden nap megtennétek ezt az apró kis szívességet. Nem kerül semmibe, csak néhány másodpercet vesz igénybe. Gondolom észrevettétek, hogy ennél a kérésnél, ahány helyen csak írok róla, igyekszem elkerülni bizonyos szavak használatát, mert nem tudom, milyen módszerrel ellenőrzik a megtekintések valódiságát illetve jogosságát.

Másodszor a klubtagok időnként kihasználhatnák a kedvező hirdetési lehetőségeket, ezzel hozzájárulva a pénzügyi helyzet stabilizálásához. Ha hirdetési szándékod van, egész nyugodtan megkereshetsz, hogy a feltételeket megbeszéljük, hiszen nekem (nekünk) is az az érdekem, hogy az oldal fennmaradjon, és ti is jól járjatok.

Harmadszor pedig próbáljatok meg refeket szerezni már csak azért is, hogy év végéig elérjük az 1.200 regisztrált felhasználót, és azért, hogy mindenkinek megérje mini prémiumot vásárolni. Van néhány felhasználónk, akinek 15 referáltja van (minden alkalommal, ahányszor mini prémiumot veszel, 3 fővel növelheted a refek számát), és bizony - ha minden referált dolgozik - simán visszajön a mini prémium árának kétszerese is.

Hát, ennyi mindent tehetsz az ügy érdekében! biggrin

Itt hívom fel azok figyelmét, akik referáltat akarnak vásárolni, - éppen ma reggel kaptam egy levelet, 35 refet szeretett volna venni valaki, és egy éves prémiumot - hogy a borbolyabux.info oldalon valami miatt nem működik a ref vásárlási lehetőség. Azt írja ki, hogy nincs ennyi vásárolató ref. Őszintén megmondom, egyszer már szóba került a téma, és én felvettem a kapcsolatot a fejlesztőkkel. Azt mondták, beállították a programot. Ezek szerint valami mégsem az igazi!
Tehát, ha ilyen szándékotok van, írjatok nekem bármelyik elérhetőségen. Még azt is megígérem, hogy kizárólag olyan refeket kaptok, akik kattognak (illetve kattogtak eddig, hiszen azt nem tudhatom, meddig fognak dolgozni) is. Ha nem akartok annyi referáltat vásárolni, amennyit a bux oldal felkínál lehetőségként, ebben is meg tudunk egyezni.

Ennyit a ref vásárlásról.

köszönöm a figyelmet biggrin


borbolya
 
borbolyaDátum: Csütörtök, 2010-10-07, 06:00 | Üzenet # 17
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Levélváltás 1

sziasztok!
Egy levélváltást teszek közé - természetesen név és egyéb konkrétumok nélkül. Szeretném, ha az esettel kapcsolatban elmondanátok a véleményeteket. Nagyon sok minden függ attól, hogy ti mit gondoltok. (pirossal a levélíró, kékkel pedig az én szövegem látható)

"tárgy:
nem korrekt

Kedves Borbolya!
Gratulálok a csaló linkedhez, remekül működik. Nagy sokára megállt a liftezés, rákattintottam a link alatti hirdetésre,erre jött egy felugró ablak, amit követett a felírás, hogy lenullázódtam.
Sajnos így járt a keservesen megszerzett refeimből legalább kettő. Kérem méltányos elbírálásodat, igaz, több mint 6,5 dollárról van szó.
üdv."
felhasználó neve

Folytatásos lesz a történet, mert sajnos egy hozzászólásba nem fér el


borbolya
 
borbolyaDátum: Csütörtök, 2010-10-07, 06:01 | Üzenet # 18
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Levélváltás 2

kedvesfelhasználó név!

Megnéztem az adataidat és a következőket láttam:

itt egy táblázat következik, referáltak és a felhasználó adataival, ami azt próbálja bemutatni, mennyi lehetett a veszteségük (akinek volt).

Ebből számomra az derül ki, hogy veszteséget két referáltad szenvedett el, de legyünk őszinték, nem kattogtak még annyit, hogy kétségbe kellene esniük.

A te számládból sehogy sem jön ki az a x,x $, amit írsz. Amint látod, 2 kattintással van több neked, mint lukinak, így a számládon nem lehetett több, mint x,xxx $.
Igazad van, ezt is kellemetlen elveszíteni, mert nagyon sok munka van mögötte.

Felajánlom, hogy mind a refeid, mind a te számládra az elvesztett összeg (veszteség oszlopban szereplő pirossal írt összeg fele) felét visszaírom. Méltányosságból.
Nem pedig azért, mert a robot ellenőr nem korrekt, ahogy Te írod.
Sokszor - nagyon sokszor - kértem a figyelmet ebben a témakörben a felhasználóktól, még külön topicot is nyitottam a témában.
A visszaírt összegre tett ajánlatom holnap délig érvényes. Tedd meg, hogy visszajelzel, mi legyen.

Szép estét


borbolya
 
borbolyaDátum: Csütörtök, 2010-10-07, 06:02 | Üzenet # 19
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Levélváltás 3

"Veszteség az nemcsak anyagi lehet, nem is a dollárkiesés miatt hagyták itt az oldalt, hanem az élmény miatt. Csalónak minősülni nem kellemes dolog, leginkább ha alaptalan.-itt felhasználóneveket sorol - ha olvasol fórumokat (hunbuk, stb) láthatod, hogy segítenek. Elsősorban ezért csináljuk a kattintgatást. Van saját fórumunk az oldalunkon, de tekintélyes az emailforgalmunk is, sok a bátortalan, ügyetlenkedő kezdő.Segítünk, mert nekünk nem segítettek, de amit ehelyett velünk tettek abból megtanultuk, hogy ha lehet másokat megvédjünk a hasonló tapasztalatoktól. Lehet, hogy normális ember csak valamiért segít, akkor mi nem vagyunk normálisak - mert mi csak örülünk annak, ha tudunk segíteni - nemcsak a refjeinknek, olyan oldallal kapcsolatban is, amit mi nem kattolunk.
Valóban közel egyforma, ugyanis az oldal indulásakor közvetlenül egymás után regiztünk, csakhogy felhasznéló vett már ki 4 dolcsi körül, és számításai szerint 1,5 dolcsit vesztett.
Én ugyanis naponta írom az egyenlegeket, junius 22-én volt 4,567, junius 23-án 4,607,---3 reffel,
október 4-én 6,527, október 5-én 6,567. Lehet, hogy nem ugyanazt látom a statisztikában, mint Te a Tiéden, de én csak onnan tudom. Szóval ennyi jött össze a refek munkájával együtt összesen, mivel én nem kértem még ki, gyűjtögettem, :DDDD Gondolhatod, mennyire körültekintő voltam az ominózus linkkel kapcsolatban

Igazad van, ezt is kellemetlen elveszíteni, mert nagyon sok munka van mögötte.
Az. Sőt hirdetések tömkelege, villanyszámla, idő.
Felajánlom, hogy mind a refeid, mind a te számládra az elvesztett összeg (veszteség oszlopban szereplő pirossal írt összeg fele) felét visszaírom. Méltányosságból.
Köszönjük szépen, nem kérjük.:) Amit kérek viszont méltányosságból az az, hogy töröljél légyszíves. smile
borbolya: Nem pedig azért, mert a robot ellenőr nem korrekt, ahogy Te írod.

Őszintén szólva ez a módszer egy marhaság. Sok mindenre jó lehet, de arra aminek mondjátok .... . Egyszerűen ellentmond a logikának és a józan paraszti észnek. Tudnék sorolni adminokat, akik ezt a módszert használták, hááát finoman mondva nem a jóemlékűek közé tartoznak, sőt ! és nemcsak nálam. Hiába küldözgetik naponta a "jobbnál-jobb" ajánlataikat smile Még a hunbuk van ilyen oldalam, de annak is meg vannak számlálva a napjai nálam is. Ezennel kistafíroztam a magyar oldalakat.
Kellett nekem magyarkodni.[/color]
Sokszor - nagyon sokszor - kértem a figyelmet ebben a témakörben a felhasználóktól, még külön topicot is nyitottam a témában.

Topik ezen nem segít: ha hullámzik, ugrál az oldal; ha emberből vagy és van egy indiszponált mozdulatod; hajlott korú, beteg, esetleg fáradt vagy egy munkával töltött nap után.
Költői kérdésem csupán: Mi a csalás abban, hogy hónapokon keresztül töltöm az időt, meg a többi : 1.500,- forintért? (5$x300 huFt? akkor gavalléran számoltam.) :DDDD

A visszaírt összegre tett ajánlatom holnap délig érvényes. Tedd meg, hogy visszajelzel, mi legyen.

felhasználónév nem tudom, átküldöm Neki az emailedet majd Ő eldönti, de a többieket és engem nyugodtan töröljél légyszíves.
Kívánok Nektek további jó munkát és szép eredményeket.


borbolya
 
borbolyaDátum: Csütörtök, 2010-10-07, 06:04 | Üzenet # 20
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Levélváltás 4

"Nem akarok veled vitatkozni, mert látom, elhatároztad, hogy utálni fogsz, amiért nem adom vissza azt a 6 és fél dollárt, amit te felirkáltál.
felhasználó (ti is ismeritek)
majd elmondja, ha problémája van, szerintem ez nem a te dolgod, továbbá az sem a dolgod, hogy mások törlését te kezdeményezd nálam. Mindenki tudja jelezni, ha töröltetni akarja a számláját, ha pedig nem aktív, én magam fogom ezt megtenni..
Fogalmad sincs róla, hány embernek és hányszor segítettem, és képzeld, nem valamiért, hanem emberségből.
Lehet, hogy meglepő, de képzeld, nekem is kell villanyszámlát fizetnem, és képzeld, nekem is nagyon sok oldalon kell kattognom ahhoz, hogy pár dollárt keressek. Képzeld, egy rakás nem kell rákattintanom a robot ellenőrzőre, mert hiába a lekért egyenlegem, nem fizetik ki.
Képzeld, nekem sincs pénzem, hogy mindenhol prémiumot vegyek, és képzeld, nem azért indítottam el ezt az oldalt, mert aranybányát reméltem tőle! Szívesen csinálom, pedig még csak veszteségem volt rajta (evuskával ketten rakosgatjuk össze a fenntartására valót). Szívesen csinálom, de sajnos időről időre vannak olyan emberek, akik úgy beszélnek velem, mintha a cselédjük lennék, vagy szívességet tennének nekem. Ilyenkor mindíg elmegy a kedvem az egésztől.
Szerencsére van olyan is, aki megköszöni, hogy háromszor is elutaltam neki a tévedésből visszafordított pénzét, vagy más segítséget, amit a rengeteg emailben, vagy privát üzenetben adok annak, aki igényli.
Lehet, hogy kistafíroztad a magyar oldalakat, de nálam még egy ingyenes klubtagságra sem vetted a fáradságot.
Ha nem azzal indítod a leveledet, hogy "nem korrekt" a "csaló link", akkor talán neked is másképp ajánlom fel a segítséget.
Sajnálom, hogy úgy érzed, becsaptalak.
Kérésedre töröltem a számládat."

Ehhez a történethez várom a hozzászólásaitokat. Köszi biggrin


borbolya
 
borbolyaDátum: Csütörtök, 2010-10-07, 06:28 | Üzenet # 21
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Tanulság: Akinek nem muszáj, ne gyűjtögesse a pénzét! Könnyen baj lehet belőle! sad

borbolya
 
PTC-ajanlatokDátum: Csütörtök, 2010-10-07, 08:29 | Üzenet # 22
Közlegény
Csoport: borbolya klub tagok
Üzenetek: 24
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Leírom az én történetem:
Kb. 1 héttel ezelőtt összegyűlt a $4 az egyenlegemen. Úgy gondoltam, hogy gyűjtök még hozzá pár dollárt, és majd egy nagyobb összeget kikérek. Aztán pár nappal ezelőtt nekem is ugrált az oldal és valahogy az egerem a Csaló linkre kattant. Hát nem mondom, hogy nem esett rosszul (mert hát a munka benne volt a $4-be), de nem reklamáltam, nem siránkoztam email-ben és sehová sem írtam le, hogy mi történt. Most viszont úgy gondoltam (a fentebbi bejegyzések hatására), hogy érdemes róla beszélni.

A "csalás elleni link"-nek egy PTC oldalon, az a szerepe, hogy ha valaki auto clicker-t (automata kattintó programot) használ, akkor az egyenlege mindenképpen le nullázódik, mert a program minden linket végig kattint. Nem tudom, hogy erre a PTC scriptre van e ilyen kattintgató program (és nem is érdekel), de mivel már nem egy új fajta, ezért gondolom biztos készítettek már rá.

De a lényeg, hogy a "Csalás elleni link-et" szerintem hívhatnánk "figyelmetlenségi" linknek is. Azért is, mert egyrészt ha az ember több PTC-t kattint egyszerre, és véletlenül nem várja meg az oldal ugrálását (gondolom általában emiatt történnek a rákattintások), akkor elég hamar rákattint. Másrészt pedig hívhatjuk "véleletlen nullázó" linknek is. Mert ugye direkt senki sem szeretné lenullázni az egyenlegét...

Próbáltam meg keresni azt a hírt vagy közleményt, amikor a csalás ellenőrzőt bevezettétek, de nem találtam, pedig emlékszem még olvastam is róla, csak arra nem emlékszem, hogy mi miatt döntöttetek úgy, hogy legyen egy ilyen funkció. De ha már van és gondolom lesz is, akkor jó lenne, ha ezt az oldal ugrálást kiküszöbölnétek. Nekem fogalmam sincs miért ugrál az oldal, de talán egy web programozó tudna segíteni. Vannak fórumok is ahol lehet kérdezősködni. Például a http://prog.hu PHP részlegében. Talán pénzbe se kerülne ennek a hibának a korrigálása. Valószínűleg, már biztos jeleztétek ezt a hibát a szkript fordítójánál, amire talán az volt a válasz, hogy nem tudja megcsinálni, de ne hagyjátok szerintem ennyibe.

Biztos nagyon elkedvetelenítő lehet pár ref-el vagy refek nélkül újra elkezdeni a cent gyűjtögetést, ezért úgy gondolom lépéseket kell tenni ez ügyben. Sok sikert hozzá!

 
PTC-ajanlatokDátum: Csütörtök, 2010-10-07, 08:46 | Üzenet # 23
Közlegény
Csoport: borbolya klub tagok
Üzenetek: 24
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Azt hiszem rájöttem miért ugrál. A fent lévő google translate miatt. Tehát ha azt kiveszitek, akkor megoldódik a probléma. biggrin

Ezt a részt kell törölni:

Code
<!-- fordító -->   
     
<div id="google_translate_element"></div><script>   
function googleTranslateElementInit() {
    new google.translate.TranslateElement({
      pageLanguage: 'hu'
    }, 'google_translate_element');
}
</script><script src="http://translate.google.com/translate_a/element.js?cb=googleTranslateElementInit"></script>   
<!-- vége -->

A header2.php fájlban vagy pedig a header.php -ben található.

Az üzenetet módosította: PTC-ajanlatok - Csütörtök, 2010-10-07, 08:50
 
borbolyaDátum: Csütörtök, 2010-10-07, 09:41 | Üzenet # 24
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Quote (gery555)
megoldódik a probléma

megpróbáljuk, - már én is gondoltam rá, mert látszik, amikor betölti - de én ezt az "ugrálást" más oldalakon is tapasztalom, ahol nincs google fordító sad

Őszintén szólva tényleg megviselt ez a dolog, mert már tényleg sok embernek visszaadtam a pénzét, aki normális stílusban kérte. Az alapból ellenséges megnyilvánulásokat viszont nehezen viselem sad
Talán azért, mert én alapvetően mindíg megpróbálom a dolgokat előbb megoldani, és csak akkor "cirkuszolok", amikor a kísérletem eredménytelen sad

na mindegy. Nem vagyok feldobva. Van ezen kívül is bőven problémám, ez aztán végképp nem hiányzott sad


borbolya
 
borbolyaDátum: Csütörtök, 2010-10-07, 09:50 | Üzenet # 25
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Quote (PTC-ajanlatok)
"Csalás elleni link-et" szerintem hívhatnánk "figyelmetlenségi" linknek is.

nem is hívjuk "Csalás elleni link"-nek, hanem "Robot ellenőr"-nek hívjuk. biggrin
Soha, senkit nem neveznék csalónak ebben a vonatkozásban, de azért biztosan vannak élelmes emberek, különben ezt a módszert nem találták volna ki, nem igaz?

Sajnálom, hogy elveszett a pénzed, de azt köszönöm, hogy nem verted a tam-tam-ot.

Velem ugyan még efféle veszteséges történet nem esett meg, de ami késik, nem múlik sad
Bár igaz, hogy nagyon igyekszem odafigyelni. Legalább erre a linkre - ami egy csomó más oldalon fent van - a saját érdekemben.

Köszi az együttműködést, és ígérem, - mindenkinek, nem csak neked - hogy valamit kitalálok. biggrin


borbolya
 
KLuciaDátum: Csütörtök, 2010-10-07, 14:21 | Üzenet # 26
Közlegény
Csoport: borbolya klub tagok
Üzenetek: 7
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Sziasztok!
Nekem nincs fenn a fordító, mégis szokott ugrálni.
Egy másik - nem magyar - site-on jártam így, hogy félrekattintottam. Nem volt rajta sok pénzem, nem is ez az érdekes - nemhogy a pénzt vette volna le, az egész oldalról kitiltott. Ültem a gép előtt és égtem. Ehhez az érzéshez képest x.xxx dollár semmiség. :'(
 
borbolyaDátum: Szombat, 2010-10-09, 19:38 | Üzenet # 27
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Sziasztok!

Komolyan mondom, az eszem megáll, hogy milyen primitív, bunkó emberek vannak. El sem hiszem, hogy létezik, és ha valami el tudja venni a kedvemet ettől az egész ptc oldaltól, akkor az a bunkóság. sad

A következő levélváltást csak azért teszem itt közzé, hogy el tudjátok képzelni, mekkora az Isten állatkertje. Megjegyzem, most regisztrált az illető a buxra, és gőzöm sincs, mi az oka akár ennek, akár a leiratkozásának ilyen gyors tempóban. Nem is érdekel nagyon, mert nem bírom a bunkókat! sad

"Üdv!
Hogyan lehet törölni a regisztrációmat?"

"Üdv,
Ha töröltetni akarod a regisztrációdat, csak szólj!
--
üdv
borbolya"

"Kérném a törlését!
Mikor törli?
Üdv: XY"

"Kedves XY!
Bár a stílusod egy kissé faragatlan, de most már értem, hogy töröltetni akarod a számládat. Megtörtént.
--
üdv
borbolya"

Ha lenne kedvem, röhögnék rajta egy jó nagyot, de most már fáraszt, hogy egyre több ilyen stílusban írt levelet kapok.


borbolya
 
feerkeDátum: Vasárnap, 2010-10-10, 12:45 | Üzenet # 28
Őrnagy
Csoport: borbolya klub tagok
Üzenetek: 489
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Ilyet se hallottam még hogy valaki töröltetni akarja magát... sad

feerke
http://ptcoldalak.ucoz.net
 
borbolyaDátum: Vasárnap, 2010-10-10, 12:52 | Üzenet # 29
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Quote (feerke)
Ilyet se hallottam még hogy valaki töröltetni akarja magát...

ezzel nincs semmi baj, de ha ezt akarja, akkor mondja meg világosan. Attól, hogy valaki megkérdezni, hogyan tudja törölni a regisztrációját, még nem tudom, hogy akarja-e törölni?

amúgy a történet ma folytatódott:

"Üdv!
Miért volna faragatlan?Nem piszkálódást kértek,hanem a regisztrációm törlését!
Üdv:
XY"

"Kedves XY!
Faragatlan viselkedés, ha valaki megkérdezi, hogyan tudja törölni a regisztrációját, ám a levelét nem írja alá, és nem adja meg még a felhasználó nevét sem. Aztán néhány nap múlva úgy tesz, mintha kérte volna a törlését.
Én úgy szoktam levelet írni, hogy először is köszöntöm azt, akinek szól a levél. Aztán leírom, hogy milyen néven regisztráltam az oldalra, és hogy szeretném, ha törölnék a regisztrációmat. Majd illedelmesen elköszönök.
Utóbbi megoldás nem csak sokkal kulturáltabb, hanem praktikus is, mert elkerülhető a fölösleges és nem kívánt levelezgetés.
--
üdv
borbolya"

sad


borbolya
 
PTC-ajanlatokDátum: Hétfő, 2010-10-11, 22:00 | Üzenet # 30
Közlegény
Csoport: borbolya klub tagok
Üzenetek: 24
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Helló!
Négy napja leírtam az "ugráló weblap" megoldását, és biztos vagyok benne, hogy a fordító miatt ugrál.
Légyszíves legalább próbáljátok ki. Köszönöm!
 
Fórum » borbolyabux fórum » Általános kérdések » Admin reakció ideje (Az admin is ember)
Keresés: