Péntek
2024-04-19
19:28
Üdvözöllek Vendég
RSS
 
borbolya_job
Főoldal Regisztráció Belépés
Admin reakció ideje - Fórum »
[ Updated threads · Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: borbolya  
Fórum » borbolyabux fórum » Általános kérdések » Admin reakció ideje (Az admin is ember)
Admin reakció ideje
borbolyaDátum: Szerda, 2010-04-28, 18:39 | Üzenet # 1
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Szeretnélek tájékoztatni benneteket, hogy a jövőben sajnos már nem tudom ígérni, hogy mindenki azonnal választ kap a feltett kérdéseire. Ugyanis a munkahelyen nem igazán tolerálják az ilyen jellegű tevékenységet, így aztán inkább csak a késő délutáni, esti órákban tudok intenzíven foglalkozni a honlappal. Ennek ellenére ígérem, hogy igyekszem a tőlem telhető leggyorsabban reagálni a kérdéseitekre.

borbolya
 
borbolyaDátum: Csütörtök, 2010-05-27, 22:26 | Üzenet # 2
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
sziasztok! Még mindig a reklamáló felhasználó levele kapcsán írogatok. Konktétan csak és kizárólag rá vonatkozik, és kérlek benneteket, hogy ne vegyétek magatokra.

"\"Köszi\", hogy a sürgős kérésemet (RedHot67Bux) még mindig nem adtátok le, és a pénzemért most a kellemetlenségek miatt grátiszba kért LegitIncomeBux-os hirdetésem megy. Sikerült harmadszorra is keresztbe tennetek..."

Egy dolgot szeretnék leszögezni: senkinek sem kötelező a borbolyabuxon kattintgatni. Egyszerűen ki lehet szállni, bárki, bármikor megteheti. De ameddig mi - adminok - tisztességesen igyekszünk végezni a munkánkat, és igyekszünk mindenkivel korrekt módon viselkedni, normális hangon kommunikálni, addig ezt elvárjuk a tagoktól is. Most és itt elmondom, ha valaki nem hajlandó tudomásul venni, hogy mi is emberek vagyunk, idejön, hisztériázik, vádaskodik, agresszívan viselkedik, azt egyszerűen kitiltjuk. Nem áll szándékomban politizálni, és nem is fogok ezen az oldalon, de ez itt nem egy leamortizált párt frakciója, amelyikbe a győztes belerúghat amikor akar. Ez itt egy olyan közösség, amelyben mindenki szeretné megtalálni a számítását. Akinek nem tetszik, elmehet. Nem fogunk sírni utána nono

Ismét olyan választ kaptam az említett felhasználótól a postafiókba, amelynek stílusát nem vagyok hajlandó tolerálni. Nem igazán bírom elviselni az olyan álláspontot, amelyik csak a saját szempontjait veszi figyelembe, és meghallani sem hajlandó a másik érveit.
Az illető urat a buxról mai napon - érdemei felismerése mellett - kitiltottam. nono


borbolya
 
borbolyaDátum: Kedd, 2010-06-29, 06:29 | Üzenet # 3
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
sziasztok!

Előre bocsájtom, hogy nem a job felhasználóiról szól a következő bejegyzés.

Tegnap kaptam egy levelet egy bux felhasználótól, hadd ne írjam le a nevét. A robot ellenőrre kattintott, és lenullázódott az egyenlege. Bár már többször kifejtettem, hogy nem tudunk, és nem is akarunk már ezzel foglalkozni, mégis ellágyultam. (evuska, te most ne figyelj ide)
Felajánlottam egy jut is, marad is megoldást az illetőnek, aki eddig a pillanatig még csak nem is válaszolt a levelemre.

Ezek után kénytelen vagyok azt mondani, hogy egy levélre nem válaszolni nem túl elegáns, különösen, ha valaki szívességet kér, és megkapja. sad


borbolya
 
evuskaDátum: Kedd, 2010-06-29, 22:44 | Üzenet # 4
Közlegény
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 94
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Kedves kis borbolya!
Ismerem az ellágyulásaidat és ezzel nincs is semmi gond, mert nagyon emberi vagy,csak már egy párszor viszonzásul nem hogy köszönetet ( tisztelet a kivételnek), hanem arrogáns, agresszív választ kaptál viszonzásul és tudom, hogy ez Neked lelki problémát és értetlenséget okozott. Igaz ez a mostani a jobbik eset, hogy még válaszra sem méltatnak. Én ezek után azt javaslom, hogy ezek után ne foglalkozz ilyenekkel. " Jó tett helyébe jót ne várj"

Kedves Tagjaink!

Én igen ritkán szólítalak meg benneteket, mert ezt a feladatot borbolya vállalta magára és én csak azt látom és tudom, hogy mennyi időt tölt el, hogy mihamarabb megválaszoljon kéréseteknek, kérdéseteknek és én ezt nagyon dicséretreméltónak tartom, mert nem sok admin teszi ezt meg.
Arra kérlek benneteket, hogy olvassátok el amit borbolya a hírekbe vagy a fontos információkba közöl, mert lehetséges, hogy ott a választ is megkapjátok .

Mindenkinek további szép napokat kívánok

evuska snap

 
borbolyaDátum: Szerda, 2010-06-30, 06:14 | Üzenet # 5
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Igaz ez a mostani a jobbik eset, hogy még válaszra sem méltatnak.

szia evuska!

annyit helyesbítenék, - ezt nem tudhatod, mert nem beszéltünk azóta - hogy említett felhasználó válaszolt az ajánlatomra, és elmondta, hogy nyaralnak, így kevés időt tölt a gép előtt.

Nagyon kellemes nyaralást neki és mindenkinek, aki már élvezi a jól megérdemelt pihenést! biggrin

Neked pedig köszi a kedves szavakat, nagyon jól esett a véleményed biggrin


borbolya
 
borbolyaDátum: Péntek, 2010-07-02, 06:06 | Üzenet # 6
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
sziasztok!

Szombattól (07.03-tól) "szabadságra megyek", - ne irigyeljetek nagyon, mert a lakást fogom festeni, tehát nem pont Hawaiira készülök - ezért felhívom figyelmeteket, hogy a kifizetések szorosan igazodni fognak a GYIK- ben leírt feltételekhez, amit ITT olvashattok el.

Legkorábban 2010.07.08-án jövök vissza hozzátok. Addig is evuska szeretettel várja a kérdéseket akár itt a fórumon, akár emailben. Forduljatok hozzá bizalommal.

Irhattok neki személyes üzenetet, vagy használhatjátok a következő címeket.
bjob002@indamail.hu, bjobshop@gmail.com, evuska.job@gmail.com

Felhívom a figyelmeteket, hogy szintén szombaton (reggel 8.00 órakor) lejár az akciós mini prémium vásárlásának lehetősége is. Erről még tájékozódhattok, ha akartok ide kattintva.
Sajnos túl nagy érdeklődés nem volt, de minden esetre ezt is megpróbáltuk. Ha nem, hát nem.

Köszönöm a fórum nyitással kapcsolatos szavazásotokat, kérlek benneteket, minél többen közöljétek a véleményeteket, mert a témák közül az a három kerül föl a borbolya_apróságok fórumára, amelyekre a legnagyobb arányban szavaztatok.

Az utóbbi időben naponta változó Mai hangulatom blokkban eddig szereplő dalokat meghallgathatjátok, vagy akár le is menthetitek a gépetekre ITT, vagy megrendelhetitek CD-n a ezen az űrlapon.

Azoknak, akik nyaralnak, vagy nyaralni készülnek nagyon kellemes időjárást, és igazi kikapcsolódást kívánok. Legyetek jók (de ezt nem mondom komolyan)!


borbolya
 
borbolyaDátum: Szerda, 2010-07-21, 19:47 | Üzenet # 7
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
sziasztok!

Arra szeretnék kérni mindenkit, hogy használjátok a keresőt! Nagyon hasznos kiegészítője az oldalnak biggrin

köszönöm biggrin


borbolya
 
borbolyaDátum: Csütörtök, 2010-08-05, 19:01 | Üzenet # 8
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
sziasztok! Egy újabb orrba vágást kaptam.

Mint bizonyára tudjátok, - ha figyelmesen olvastátok a jobot - mindenkinek azt tanácsolom, hogy hirdesse lehetőleg minél több helyen az ajánlatait. Nem tanácsolnék ilyet, ha magam nem ugyanezt tenném. Amikor a job oldalakat hirdetem a borbolyabuxon, nyilván tudjátok, ez nekem "fizetős" hirdetés, hiszen Ti lekattintjátok, és ezért pénzt kaptok. Vannak, akik el sem olvassák a szöveget, csak várják, hogy leteljen a 30 másodperc. Ne értsétek félre, ez nem szemrehányás, csak megállapítom a tényeket. biggrin

Szóval a hirdetésre visszatérve, az Expressz oldalon is szoktam feladni hirdetést különböző alkategóriákban, de mindig az állások között. Egész egyszerűen azért, mert ezen belül található a távmunka, a netes munka, az mlm és minden olyan téma, ami nálam előfordulhat. Minden hirdetésben leírom, hogy amit kínálok, az nem bejelentett állás, hanem csak kiegészítő kereseti lehetőség. Vagy egyszerűen felteszem az oldal URL címét. Aki jön jön, aki nem kíváncsi rá, az meg sem nézi.
Egészen tegnap előttig azt hittem, hogy ezzel minden rendben is van. Ám kiderült, hogy vannak emberek, akik az ilyen típusú hirdetéseket csalásnak, és a hirdetés feladóit egyszerűen gazembernek tartják. Erre létrehoztak egy "nonprofit" honlapot is, ahová felteszik azoknak az email címét, vagy honlapjának címét, akiket ők a maguk ítélete szerint csalónak tartanak. A job is szerepel az oldalon.
Az admin a kérdésemre közölte, hogy ha én munkát ajánlok, akkor cégbejegyzésre van szükségem. Nos, néhány levélváltás után eluntam a vitát, mert már a jogászával fenyegetőzött, talán még feljelenteni is képes lenne.

Ezért nyomatékosan kérek mindenkit, hogy ha az oldalon található ajánlatok közül valamit kiválaszt, és azzal befürdik, tudja be saját egyéni pechjének.
Én soha senkit nem beszéltem rá, hogy vágjon bele a netes munkába. Sőt, azt hiszem ti tudjátok a legjobban, mindig azon voltam, hogy felhívjam a figyelmet a kockázatokra, és a bizonytalan kifizetések lehetőségére.

Köszönöm a türelmeteket. biggrin


borbolya
 
borbolyaDátum: Hétfő, 2010-08-09, 08:11 | Üzenet # 9
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
sziasztok!

Mindenkitől elnézést kérek, amiért az elmúlt hétvégén nem voltam az oldalon, de sajnos a vihar miatt - ???? - se telefonom, se netem nem volt. sad Remélem, ma odatolja a képét a szolgáltató ....

üdv biggrin


borbolya
 
borbolyaDátum: Kedd, 2010-08-17, 08:47 | Üzenet # 10
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Tájékoztatlak benneteket, hogy 2010. 08. 18-2010. 08. 22-ig nem leszek számítógép - na pláne - internet közelében. sad

Halaszthatatlan kérdéseiteket ma estig tegyétek fel, és ha tudok, még ma válaszolok.
Távollétem idején keressétek evuskát! Elérhetőségeit egy korábbi bejegyzésben megtaláljátok, ha erre a linkre kattintotok.

üdv biggrin


borbolya
 
borbolyaDátum: Szombat, 2010-09-11, 09:36 | Üzenet # 11
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
sziasztok!

Megint gazdagabb lettem egy tapasztalattal, amit most megosztok veletek.

Azokon a napokon, amikor nem teszünk közzé a borbolyabuxon fizetett hirdetést, ami a látogatókat a jobra irányítja, feltűnően kevesen kíváncsiak arra, ami itt történik. sad

Nagyon szépen köszönöm azoknak a felhasználóknak, akik naponta itt vannak, és érdeklődésükkel tisztelnek meg. Nem sorolom fel őket, szerencsére azért vannak néhányan biggrin

Azok a változások, amelyek 2010. október 1-jétől lépnek majd életbe a borbolyabuxon, nagyrészt ennek a tapasztalatnak a következményei. Lesznek, akik inkább elhagyják a buxot, ahelyett, hogy elfogadnák az új feltételeket. Értük nem fogok sírni. A többiekre azonban nagyon számítok biggrin

Az előzetes terveket itt találjátok.

Elnézést kérek azoktól, akik már más topicban, vagy a buxon elolvasták ezt, de azt hiszem, lesznek olyanok, akik még az erről szóló, éppen most futó fizetett hirdetést sem olvassák el. sad


borbolya
 
borbolyaDátum: Szombat, 2010-09-18, 09:28 | Üzenet # 12
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
sziasztok!

Az alábbiakban - név nélkül - közzéteszek egy levélváltást, minden további megjegyzés nélkül.

"Miért nem tudok belépni a felhasználoi nevemmel illetve a jel szavammal a borbolyabux-ba,tegnap ezt még megtudtam csinálni. Ma ujra telepitették a gépem vagy azért mert igaz az amit a tőbbi felhasználoi is ir. S őt tegnap regisztráltam a borbolyabux.infon"

Válaszom:

"Fogalmam sincs, mit ír a többi felhasználó, ugyanis te vagy az első, aki reklamálod, hogy nem tudsz belépni a buxra. Ha netán arra célzol, hogy csináltunk valamit, mert elérted a kifizetési minimumot, akkor írd ezt meg tisztán. Lehet, hogy akkor valóban töröljük a számládat. Nálunk ugyanis semmi ilyesmiről soha nincs szó, és még a feltételezést is kikérjük magunknak!

MI SEMMIT SEM CSINÁLTUNK, TEHÁT NEM NÁLUNK VAN A BIBI!

üdv

borbolya és evuska"

Megjegyzés: a felhasználónak sikerült belépnie, és elnézést kért a reklamációért. Elnézzük neki!
biggrin


borbolya

Az üzenetet módosította: borbolya - Szombat, 2010-09-18, 10:00
 
borbolyaDátum: Szombat, 2010-09-18, 09:33 | Üzenet # 13
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Ismételten kérlek benneteket, hogy amennyiben tehetitek, támogassátok az oldalaimat.

Ha a honlapomon jársz, - és miért ne járnál? - gondolj arra, hogy csak egy percedbe kerül, és máris segíthetsz, ha elolvasol egy-egy hirdetést hébe-hóba!

Nem szabad túlzásba vinni, mert könnyen lebukhatok! Naponta egyszer, egy pici plussz munka tőletek, nagyon nagy segítség biggrin
Köszönöm azoknak, akik megértették a helyzetet, és tesznek is a megoldás érdekében egy apró kis mozdulatot... biggrin


borbolya
 
gery555Dátum: Szombat, 2010-09-18, 12:09 | Üzenet # 14
Közlegény
Csoport: borbolya klub tagok
Üzenetek: 40
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
ilyenre nem szabad a felhasználókat kérni az ...... sem (csak úgy, mint az .....-nél). Ha észreveszik, egyből kizárnak! Vigyázz vele!

...

Az üzenetet módosította: borbolya - Szombat, 2010-09-18, 12:26
 
borbolyaDátum: Szombat, 2010-09-18, 12:25 | Üzenet # 15
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
"ilyenre nem szabad a felhasználókat kérni az .... sem (csak úgy, mint az .....-nél). Ha észreveszik, egyből kizárnak! Vigyázz vele!"

kedves gery555! Köszönöm, hogy így aggódsz értem biggrin

Gondolom tőled nem fogják megtudni, hogy ezt kérem. Tekintve, hogy sehová sem írtam ki, hogy kattints ide, vagy kattogj, mint a féleszű, remélem nem lesz belőle gondom. Sőt még a cég nevét sem írtam le, mint te sad
Engedelmeddel ezt el is távolítottam a hozzászólásodból és az itteni idézet szövegéből is.

Azt pedig nehezen tudom elképzelni, hogy valaki a honlapom minden betűjét elolvassa tőlük. Ha igen, akkor tényleg vesztettem sad


borbolya
 
Fórum » borbolyabux fórum » Általános kérdések » Admin reakció ideje (Az admin is ember)
Keresés: