Szerda
2024-04-24
08:47
Üdvözöllek Vendég
RSS
 
borbolya_job
Főoldal Regisztráció Belépés
Hogyan kell hirdetést feladni? - Fórum »
[ Updated threads · Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: borbolya  
Fórum » borbolyabux fórum » Borbolyabux hirdetésekkel kapcsolatos hozzászólások » Hogyan kell hirdetést feladni?
Hogyan kell hirdetést feladni?
borbolyaDátum: Csütörtök, 2010-04-29, 12:36 | Üzenet # 1
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
sziasztok! Mivel azt veszem észre, hogy sokan próbáltok hirdetni, egy kicsit össze vagytok zavarodva. Megpróbálom itt elmondani, hogy is megy a dolog.

Klubtagoknak: befizetitek a kedvezményes hirdetési összeget a klubban, és a
a bux oldalról elkülditek a hirdetési adatokat. Ott már nem kell fizetnetek, azaz a Pay Now gombra nem kell rákattintani.

A hirdetés menetét pontosan leírom a Mi is az a Borbolya Klub - GYIK menüpont alatt.
A pénz beérkezése után aktiválom a hirdetést.

Nem klubtagoknak: a borbolyabux.info ptc oldalon a Hirdetések fülre kattintva végig követitek a leírást. Kitöltitek az űrlapot, elkülditek a hirdetést. Figyelem! Ezzel még nem ért véget a dolog. Ezután a Pay Now gombra kattintva ki kell fizetni a hirdetési csomag árát. Amint a pénz beérkezik, aktiválom a hirdetést.

Kérek mindenkit, hogy figyelmesen olvassa el az információkat, vagy inkább e-mailben kérdezzen, mielőtt bármit tesz. Bárkinek, bármiben szívesen segítek. Azért van ez az oldal... smile


borbolya

Az üzenetet módosította: borbolya - Hétfő, 2010-05-17, 15:21
 
borbolyaDátum: Szombat, 2010-05-01, 15:07 | Üzenet # 2
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Felhívom a figyelmeteket, hogy a hupont.hu, és még néhány ingyenes honlapkészítőben meglévő honlapotokat nem tudjátok hirdetni a bux oldalon. Nem csak a borbolyabuxon, hanem máshol sem.

Ugyanis az történik, hogy amikor a látogató rákattint a linketekre, azonnal betöltődik az oldalatok anélkül, hogy a számláló működésbe lépne.

Mivel nem akarunk kibabrálni a kattintókkal, ezért a bux oldalon ilyen oldalakról való hirdetéseket nem fogadunk el.

Viszont szívesen feltesszük a honlapotokat ide, a job felületére ugyanazokkal a feltételekkel. Előtte mindenképpen egyeztessünk, hogy semmiféle problémába ne ütközzünk!

Írjatok, kérdezzetek akár itt, akár az üzenőfüzetben, vagy privát e-mailben.
üdv mindenkinek
smile


borbolya

Az üzenetet módosította: borbolya - Hétfő, 2010-05-17, 15:20
 
borbolyaDátum: Hétfő, 2010-05-17, 15:17 | Üzenet # 3
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
sziasztok!

Egy ideje lehetőség van arra, hogy banner hirdetést adjatok fel akár itt a borbolyajob-on, akár a borbolyabux.info oldalon.
A Bannerhirdetés menüpont alatt találjátok meg a feltételeket, és a fizetést is onnan bonyolíthatjátok le.
Ugyanitt találtok egy űrlapot, amiben a bannerrel kapcsolatos adatokat, és azt kérjük közölni, hogy melyik oldalon szeretnétek viszontlátni a hirdetéseteket. A bannerhirdetési lehetőség korlátozott, hiszen a felület nem tágítható a végtelenségig, ezért azt javaslom, hogy mielőtt fizettek, tájékozódjatok, van-e hely a kívánt oldal kívánt helyén.

(alapesetben a borbolyajobon 6 db szabványméretű bannert /468x60/, és 4 db álló bannerképet /120x240/ tudunk elhelyezni, a borbolyabuxon felül 2 db és alul 4 db bannernek /468x60/ tudunk helyet adni. Itt jegyezzük meg, hogy még mindíg áll az ajánlatunk a bannerek elkészítésére vonatkozóan. Akinek saját honlapjához még nincsen bannere, az nálunk megcsináltathatja igazán méltányolható áron)

A Banner bartel menüben találkozhattok olyan lehetőséggel, hogy cserébe azért, hogy valamelyik ott ajánlott oldalra felregisztráltok, - és kattogtok is rajta természetesen - egy teljes hétig elhelyezzük a bannereteket a borbolyajob oldalon. (ez az ajánlat csak a borbolyajobra vonatkozik, a bux oldalra nem)
Mivel ez a lehetőség korlátozott, előfordulhat, hogy a banneretek kis csúszással jelenik meg, mert be kell várni, hogy az előttetek regiző kattintótárs egy hétre szerzett hirdetési jogosultsága megszűnjön.

Bármelyik variációban szeretnétek hirdetni, mindenképpen megtaláljuk a megoldást. biggrin


borbolya
 
borbolyaDátum: Péntek, 2010-05-28, 14:41 | Üzenet # 4
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
sziasztok! Még egyszer a hirdetésekről, mégpedig azért, mert tegnap megint tanultam valamit. Az történt, - bocsánatot kérek attól, aki már a Fórum egyéb topicjában is olvasott erről a témáról - hogy a buxról egy (egyáltalán nem kedves, de annál öntudatosabb) felhasználó hirdetést adott fel. A technika valamelyik ördöge azonban beleavatkozott a dolgok rendes menetébe. A szerver ugyanis nem továbbította a postafiókba a kérést, ezért levelet kellett írnom a felhasználónak, hogy komolyan gondolta-e a kérését. Ő kikérte magának, hogy annyira butának nézzem, hogy fölöslegesen tölt ki különböző rovatokat. Emiatt a (cseppet sem kedves) megjegyzése miatt szó szót követett, és szépen összepattantunk. angry
Hogy miért mesélem ezt itt el? Azért, mert eddig zökkenőmentesen történt minden, és nem kalkuláltunk szerver által okozott galibával. Ezért azt javaslom, hogy aki a hirdetés lekérését követően, legalább az esti órákban nem kap választ a kérésére, az a biztonság kedvéért feltétlenül küldjön egy mailt (különösen, ha sürgős a dolog). Remélem, azt mindenki elismeri, hogy nem szoktam ücsörögni sem a hirdetéseken (bár ezekkel kapcsolatban semmiféle határidőt nem vállaltunk be), sem a kifizetéseken (itt ugyan vannak határidők, amiket eddig még soha nem tartottunk be, de a ti javatokra).

Köszönöm biggrin


borbolya
 
borbolyaDátum: Kedd, 2010-11-30, 09:00 | Üzenet # 5
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Sziasztok! Nem mertem belemászni a borbolyabux felületének felfrissítésébe, mert nem tudtam, hogy ezzel lenullázom-e az összegyűjtött pénzeteket. Nézzétek el nekem, hogy emiatt egy hirdetést nem sikerült normálisan elhelyeznem, és a kép helyett csak egy linket láthattok. Nem baj, ha rákattintotok, megnézhetitek az apróságok karácsonyi ajánlatát. Ne feledjétek, nemsokára nyakunkon az ünnep! biggrin

Visszatérve az eredeti témára.

Arról szeretnélek tájékoztatni benneteket, hogy március 31-ig a borbolyabux a helyén lesz annak ellenére, hogy nem működik fizetős ptc oldalként. Holnap frissítem a felületet, és ha minden jól megy, lehetőségetek lesz ingyen hirdetést elhelyezni rajta. Talán egy darabig még odatéved valaki, vagy akár felkereshetik azok a felhasználók, akik valami ajánlatot keresnek, esetleg még találhatnak is valami érdekeset.

Szóval a hirdetők ingyen hirdethetnek - korlátozott számban, a hirdetések beérkezési sorrendjében. Azt hiszem 1-2 nap elég lesz egy embernek. Csak képes hirdetést adhattok fel (bannerkód szükséges), mert különben nem tudom kiiktatni a számlálót.

A nézelődők pedig ingyen nézelődhetnek. Aki nem akar, az nem nézelődik.

Minden esetre a hirdetéshez regisztrálni kell a borbolya jobra, mert a buxról feladott hirdetéseket nem tudom fogadni.

Itt tudod kérni a hirdetési lehetőséget, ami holnaptól ( 2010. dec. 1-) kezdve, a beérkezések sorrendjében válik lehetővé.

Ahogy már jeleztem, a jobon lehetőség lesz linkcserére a banner csere mellett, valamint a klubtagok számára saját topik létrehozására. Erre nagyon hamar visszatérek, de akit érdekel, az meg is kereshet, ha akar! biggrin


borbolya
 
Fórum » borbolyabux fórum » Borbolyabux hirdetésekkel kapcsolatos hozzászólások » Hogyan kell hirdetést feladni?
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: