Csütörtök
2024-04-25
23:37
Üdvözöllek Vendég
RSS
 
borbolya_job
Főoldal Regisztráció Belépés
Goldux - Fórum »
[ Updated threads · Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: borbolya  
Fórum » borbolya_job fórum » Internetes bankok » Goldux (goldux)
Goldux
borbolyaDátum: Kedd, 2010-11-30, 06:43 | Üzenet # 1
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
A Goldux nagyon hasznos, és fontos mindenki számára, aki ebankban - PayPal és Liberty Reserve - bonyolít bizonyos forgalmat. Ez a bank ugyanis biztosítja fenti két számla között, valamint a bankszámlád közötti tranzakciókat. Nem kevés a díja, de amikor nem tudsz egyszerűbb megoldást, hogy feltöltsd az említett számlákat, akkor nagyon jó szolgálatot tesz.

Regisztrációhoz kattints erre a linkre, vagy a bannerre!

Először mindenképpen kalkuláld ki - a honlap jobb oldalán található kalkulátorral - a tranzakció költségét. Ez azért fontos, mert ha nem számolsz a költségekkel, megtörténhet, hogy 1-2 dolcsival kevesebbet küldesz a kívánt számlára, és ez a pénz hiányozni fog ahhoz, hogy befizesd, amit szerettél volna.

A Goldux számla nyitása ingyenes, és nem érdemes túl sokat foglalkozni a regisztráció menetével, hiszen magyar nyelven is elérhető oldalról van szó!

A bejelentkező oldalon válaszd ki a magyar zászlót, majd az újból megnyíló oldalon - baloldalon - kattints az "Új regisztráció" menüre és töltsd ki az űrlapot értelemszerűen.

Név: neved
Login: felhasználói név
Jelszó: jelszó
Jelszó mégegyszer: írd be újra a jelszót!
E-mail: email címed (ez nagyon fontos, hogy jó legyen!)
Ország: Válaszd a "Hungary"-t.

A többi rovatot nem fontos kitölteni.

A regisztráció után kapsz egy e-mailt, amiben közlik az ID számodat, és egy ideiglenes jelszót, amivel be tudsz lépni a Golduxhoz.

A Golduxnál is működik partnerprogram, itt is kereshetsz pénzt az általad ajánlottak után. A következőképpen működik: A GOLDUX ajánl egy pénzkeresési lehetőséget, akár 10%-ot az általad regisztrált felhasználók tranzakcióiból.Minden felhasználónak van egy saját ajánló linkje, amit a regisztrálás után kap. A regisztrálás után rögtön használhatod a saját ajánló linkedet más felhasználók szerzésére. Ha az új felhasználó az Te ajánló linkeddel érkezik a Goldux oldalára és beregisztrálja magát, minden egyes végrehajtott tranzakció után jutalékot kapsz. A jutalék nagysága attól függ hány felhasználót szereztél. A felhasználók számát és a jutalék nagyságát a regisztráltak menüjében találod ennél a "Számlám" résznél.

Bármikor kifizettetheted a jutalékodat az E-gold, Paypay, Liberty Reserve vagy bankszámládra.

A jutalék nagysága az általad közvetített felhasználók számától függ.


borbolya
 
Fórum » borbolya_job fórum » Internetes bankok » Goldux (goldux)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: