Péntek
2024-03-29
01:42
Üdvözöllek Vendég
RSS
 
borbolya_job
Főoldal Regisztráció Belépés
Pay Electro (Pay Pay) - Fórum »
[ Updated threads · Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: borbolya  
Fórum » borbolya_job fórum » Internetes bankok » Pay Electro (Pay Pay) (pay electro (pay pay))
Pay Electro (Pay Pay)
borbolyaDátum: Hétfő, 2010-11-29, 20:58 | Üzenet # 1
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Amikor a leírást készítettem, még PayPay-nek hívták, de ma már Pay Electro névre hallgat a pénztárcafunkciókkal ellátott fizetési rendszer. Interneten és mobiltelefonodon bonyolíthatsz pénzforgalmat.

Pillanatnyilag nincs partnerprogramja, de azért a linkre, vagy a képre kattintva regisztrálhatsz!

A szolgáltatások által bárkinek küldhet, és bárki fogadhat pénzt SMS-ben, emailcímre, PayPay számlára, vagy bankszámlára. A PayPay.com rengeteg szolgáltatást nyújt. Mint azt tudjuk, Magyarországon ma még minden külföldi átutalás minimum költsége 1500 forint, éppen ezért talán a PayPay legszélesebb körben használatos szolgáltatása a külföldi banki átutalásokat helyettesítő szolgálatása.

Ha regisztrálni akarsz, kattints erre a linkre, vagy a bannerre!

Lényegében arról van szó, hogy belföldi banki átutalással feltöltött PayPay számláról a világon bárhova utalhatsz bankszámlára pénzt, a szokásos külföldi átutalások illetékének töredékéért.

Alapvetően ügyfélbarát a PayPay, mivel a számlanyitás és számlavezetés ingyenes.

Bárki regisztrálhat ingyenesen a PayPay-en, aki rendelkezik aktív email címmel és alkalmas jogi műveletek elvégzésére. A PayPaybe történő regisztráció által és az email címe sikeres hitelesítését követően automatikusan létrejön az új PayPay számla.

Regisztrációkor 2 fajta számlából választhatsz:

Személyi számlát kisebb számlamozgás esetében ajánlott nyitni, amennyiben az átutalások száma nem lépi túl a havi 10 tranzakciót és az $1000 USD forgalmat. . A PayPay Személyi számla valójában egyének és családjuk igényeinek kielégítésére szolgál.

Kereskedelmi számlát a fent említett számlamozgások feletti várható mennyiség esetében érdemes nyitni. A PayPay Kereskedelmi számla egyének üzleti és nem kommersz céljait is igyekszik kielégíteni (értékesítők, kereskedők, vállalkozók) és vállalatok igényeit (cégek, alapítványok, kormányszervezetek és civil szervezetek).

Értékesítést lebonyolító weboldalak számára a számlanyitás kifejezetten ajánlatos, hiszen a vásárlók számára egy lehetőséggel több nyílik a vásárlások kifizetésére.

Online kereskedők számára a PayPay különbözö eszközöket kínál, amelyek leegyszerűsítik a vásárlásokat.

A PayPay felhasználóinak lehetőséget nyújt internetes pénzkeresetre.
Ez egy remek lehetőség online bevétel teremtésére vagy akár már a meglévő internetes bevételeid növelésére is.

A PayPay 10% jutalékot fizet a lefedett országokba küldött banki átutalások illetékéből minden általad ajánlott felhasználó esetében.

Fizess, vagy küldj pénzt PayPay számládról emailcímre, vagy SMS-ben ismerőseidnek, vagy barátaidnak, akik még nem regisztráltak a PayPayen. Amennyiben Te vagy az első, aki pénzt küldött nekik, Te kapod majd a jutalékokat.

A PayPay egyéb szolgáltatásai mellett internetes kereskedőknek weboldalaikon elhelyezhető webes eszközöket is kínál.
Ezeket a nyomógombokat használhatod weboldalaidon és webáruházadban egyaránt.

Miután létrehoztad a kereskedelmi PayPay számlád és elvégezted a hitelesítéshz szükséges lépéseket, igényelheted a kereskedelmi eszközök használatát.

Ezek segítségével átutalásokat fogadhatsz bankkártyáról (pl. Mastercard, VISA), Direct Debiten keresztül (pl. átutalásokhoz az USA-ból), banki átutalással és természetesen más PayPay felhasználóktól is.

A Vásárolni most nyomógomb egy nagyon praktikus eszköz a weboldalon. Amikor egy vásárló erre kattint, megnyílik egy új oldal, mely tartalmazza az átutalás adatait ill. a fizetési lehetőségeket.

Szóval érdekes lehetőségek kínálkoznak.

Van partnerprogramjuk is, de jelenleg - bizonytalan ideig - ez a funkció nem működik, mert az oldal jelentős átalakuláson ment át.


borbolya
 
Fórum » borbolya_job fórum » Internetes bankok » Pay Electro (Pay Pay) (pay electro (pay pay))
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: