Csütörtök
2024-03-28
12:28
Üdvözöllek Vendég
RSS
 
borbolya_job
Főoldal Regisztráció Belépés
Perfect Money - Fórum »
[ Updated threads · Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: borbolya  
Fórum » borbolya_job fórum » Internetes bankok » Perfect Money (perfect money)
Perfect Money
borbolyaDátum: Hétfő, 2010-11-29, 20:26 | Üzenet # 1
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
A Perfect Money a világ egyik vezető pénzügyi szolgáltatója, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy azonnali kifizetéseket és átutalásokat bonyolítsanak.Az Internet-felhasználók és internetes vállalkozások számára gyors és megbízható fizetési mód.

Ha kedvet kaptál a Perfect Money számlád megnyitásához, kattints erre a linkre, vagy a bannerre, és kezdd el a regisztrációt!



Választhatsz az egyéni és az üzleti számla nyitása között. Az üzleti számla nyitásához azonban feltételek kötődnek, bár olcsóbbak a díjak, mint az egyéni számla díjai. (ne ijedj meg, ez sem csillagászati összeg!)
Kényelmes és egyszerű a használata, szinte másodpercek alatt megnyitható. Nagyon fontos, és erre feltétlenül vigyázz, hogy az IP címet erősen ellenőrzik, tehát nem mindegy, hogy melyik gépről akarsz bejelentkezni. Más IP cím esetén PIN kódot kér.

Az az igazság, hogy ha megnyitottad a PayPal vagy a Liberty Reserve számlát, akkor a Perfect Money számla megnyitása már gyerekjáték. Ezért nem is akarok a részletekkel bíbelődni. A legtöbb oldalon - legyen az netbank, vagy ptc oldal - nagyjából ugyanazokat az adatokat kérik. Ha nem ismered azokat a kifejezéseket, amelyek szükségesek lehetnek, kérlek nézd meg a PayPal számla nyitásánál leírtakat a megfelelő topikban. Ezeken a helyeken minden szükséges angol nyelvű kifejezést megtalálsz, és gond nélkül megoldhatod a regisztrációt.

A Perfect Money partner programjával is kereshetsz pénzt. 1%-os éves kamatot fizet a rajtad keresztül megnyitott számlák - illetve ezek forgalma - után. Egyszerűen illeszd be az ajánlói linkedet az oldaladra, - ezt simán kimásolod a Perfect Money honlapjáról és az =account helyére beírod az e-mailben kapott IP számodat - és a rendszer beazonosítja ezt. Minden hónapban megnézheted az ebből keletkezett bevételedet a kivonaton.

Vannak olyan PTC és egyéb pénzkereső oldalak, amelyek Liberty Reserve, vagy Perfect Money számlára utalják a pénzedet, illetve erről fizetheted be a befektetni kívánt pénzeket, vagy prémium tagságot.


borbolya
 
borbolyaDátum: Vasárnap, 2012-05-27, 12:07 | Üzenet # 2
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 1395
Kitüntetések: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Quote (szaot)
folyószámlámról pénzt utalni?


szia!
A Perfect Money honlapján a FAQ-ban valami olyasmit olvastam, hogy min. 1000 dolcsi az átutalható összeg, és min. 100 dollár, amit lekérhetsz a Perfect számládról.

Ha gondolod, nézd meg te is, mert talán valamit rosszul értettem...

Perfect Money FAQ


borbolya
 
Fórum » borbolya_job fórum » Internetes bankok » Perfect Money (perfect money)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: